הרגע קניתי 4150

DowntownR1

New member
הרגע קניתי 4150../images/Emo6.gif

אני כל כך שמח. עוד לא פתחתי. זה עדיין באריזה. לפני 4 שנים קניתי VISOR מהראשונים שיצאו בניו-יורק ומאז אני מחכה לרגע המתאים לקנות PDA חדש. הנה הגיע הרגע. כולי אושר. המכשיר יפהפה ועכשיו אני הולך להרכיב, להטעין וכל מה שצריך. תודה על היעוץ והמאמרים ובקרוב אני גם יעשה HOTSPOT אצלי בעסק (אילת) וכולכם מוזמנים. פרטים בקרוב. בטח יהיו לי שאלות. אז ביי ונתראה בקרוב. ינון

DowntownR1

New member
שאלה: עברית הפוכה

אני התקנתי את העברית והPPC ממשיך להראות לי הודעה שאני צריך לעשות רישום והעברית הפוכה. נראה כאילו פרטי הרישום לא עברו מה PC לPPC עזרה בבקשה. אני בבעסה לגמריי. תודה

raananta

New member
איזו עברית?

בעקרון בשני סוגי העברית יש צורך לעשות רישום עד אז העברית תופיע הפוך. הרישום מתבצע בשלב בו אתה מסונכרן וחיבור האינטרנט פועל. ואז בחלון ההפעלה של העברית אמורה להיות לך האופציה "רישום". כך זה בPDAC בכל אופן. אל תהיה בבעסה יש לך מכשיר חדש

DowntownR1

New member
PDAC

עשיתי את הרישום, את הסינכרון (כמה פעמים) וסופט RESET והPPC מראה חלון שכאילו אני צריך לעשות רישום. כאילו הפרטים לא עברו. כל התהליך התבצע כשהייתי מחובר לאינטרנט.

raananta

New member
כאשר לחצת על לחצן הרישום

היתה אמורה להופיע לך הודעה "רישום נכשל" או "רישום עבר בהצלחה" היה לך משהו כזה?

DowntownR1

New member
מה שהופיע לי זה

רישום עבר בהצלחה. התקשרתי לתמיכה התכנית והם רואים שזה נקלט והכל בסדר. ובPPC עדיין מופיע החלון שמבקש REGISTER והעברית הפוכה. ד"א, האיש בתמיכה אמר לי: "לא יודע מה להגיד לך"

raananta

New member
איזה מוזר - הוא איש תמיכה או לא?!

תנסה אולי להסיר את התמיכה בעברית ולהתקינה מחדש, לא שאני יודע אם זה יעזור אבל אין מה להפסיד. אם עדיין לא יימצא פתרון ומחלקת התמיכה של PDAC לא תוכל לסייע לך. תוכל לבקש מהם זיכוי ולרכוש את העברית של חברת אירון, וזאת כמובן לאחר שהתקנת גרסת ניסיון,הניתנת להורדה מהאתר, ובדיקה אם היא עובדת או לא. מעניין מהיכן הבעיה נובעת. האם יש עוד תוכנות מותקנות במכשיר? אולי הורדת מהאתר גרסה לא נכונה של עברית?

למעלה