הרגע עלה בי רעיון...

einzuc

New member
הרגע עלה בי רעיון...

השנה לא הייתי בצופים אבל שנה הבאה אני נרשמת כי אני רוצה להיות מדריכ (שנה הבאה אני כיתה ט`). אצלנו בצופים יש כל שנה הצגה אז חשבתי שאני אציע לעשות הצגה בנושא הארי פוטר! כן כן! זה יכול להיות נחמד לא? אבל יש לי בעיה, אני לא יודעת אם לבסס את המחזמר על פי הספר ( הראשון או השני או השלישי, לא על פי הרביעי כי הוא יותר מדי מסובך), או שאני אכתוב תסריט דמיוני... מה לדעתכם כדי לי לעשות? *דופקת את הראש בסירים ומחבתות (בתופים במחולות)* -עינת-

S.Riddle

New member
רעיון יפה, אבל....

זה יהיה מסובך מדי לפי דעתי, ולא יהיה אפשר לדחוס את זה בקצת זמן.

einzuc

New member
אפשר לעשות את זה גם הצגה של

שעתיים וחצי... אין מגבלות זמן.. ואני חושבת שאם זה יהיה בנושא הארי פוטר אז זה יהיה מעניין וכולם יתעניינו (אצלנו נושא ההתמכרות להארי פוטר הוא עצום... ) *דופקת את הראש בסירים ומחבתות (בתופים במחולות)* -עינת-

S.tal

New member
אפשר...

באמת לא נראה לי שיהיה לך מספיק זמן, ולכן אולי כדאי שתבססי את ההצגה רק על חלק מאחד הספרים. -הקטעים הכי מעניינים. הספר הראשון לפי דעתי יהיה הכי טוב..., כי את השני והשלישי יהיה קשה לבצע. טל, t@l

einzuc

New member
כן... גם אני חשבתי על זה...

אולי אני בכלל ארד מהרעיון... זה יותר מדי מסובך... כי אין קטע אחד שיותר חשוב מהשני... ואם לא מספרים את כל הסיפור אז לא יבינו את הקטע... טוב... thank you any way!!! *דופקת את הראש בסירים ומחבתות (בתופים במחולות)* -עינת-

העצלנית

New member
רעיון חמוד

אצלנו יש תהלוכה בפורים כל שנה בנושא מסויים. וחשבתי להציע לשנה הבאה את ה``פ אבל לא נראה לי שכולם ממש יתלהבו מזה.

אוקיי.

לעשות ספר שלם, כפי שכבר אמרו כאן, זה יהיה גם ארוך, גם מסובך וגם כולם מכירים. לפי דעתי תיקחו איזה פאנפיק יפה או שפשוט תכתבו אחד ותעשו עליו ת`סרט.

Lady_Voldemort

New member
רעיון טוב, אולי תקצרי את כל וזהו

כמו שהופכים סרטים של דיסני משעתיים לספר ילדים עם 10 עמודים ו2 שורות בכל דף....

למעלה