הרגע לקחתי...

aniviel

New member
הרגע לקחתי...

את 'נד קלי' מהבלוקבאסטר (הידעתם שזה יצא
...) ראיתי את זה כבר מזמן אבל בלי תרגום בעברית אז עכשיו אני אראה עם תרגום. לפי מה שזכור לי זה סרט ממש מדכא חח... לא נורא, נדכא גם את אח שלי קצת

T u r n e r 1

New member
מה????????

מה באמת? איך זה? יו אני כל כך מקנאה בך!! מה ראית את זה בלי תרגום בעברית? איך? איפה? אפשר להורי*(נו הדבר האסור) את זה??

aniviel

New member
חח כן...

עשיתי את הדבר האסור... אבל אז עשיתי את זה כי זו הייתה הדרך היחידה לראות את זה. עכשיו כבר לא! קפצי לבלוקבאסטר ותקחי את זה

T u r n e r 1

New member
מה זאת אומרת??

זאת אומרת שלא ניתן לעשות את הדבר האסור עכשיו? כי תאמיני לי ניסיתי וניסיתי פעמים רבות לעשות את הדבר האסור אבל זה לבסוף לא הסתדר..

aniviel

New member
זאת אומרת שעדיף לשכור את זה...

אם אפשר
ואפשר עכשיו כי זה יצא

Anat L

New member
מההה

זה יצא כבר? איך לא ידענו מזה? ולמה זה לא יצא לקולנוע קודם??! חח סורי יותר מידי שאלות

ThisIsJustME

New member
יההה לירון מגניב../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

ברגע שאני אוכל אני אשכור את זה

aniviel

New member
סיימתי הרגע לראות את זה...

וכמו שזכרתי, זה אכן סרט מדכא... חח אפילו בכיתי קלות. בכל הכנות, הסרט טיפה משעמם ומייגע בקטעים מסויימים (מה לעשות, אורלנדו או לא אורלנדו, אני כנה!). אבל הסרט נחמד, חשוב לזכור שזה סיפור אמיתי, מה שהופך את זה לעצוב עוד יותר
פיצי פיצפון בשבילכן, אני בטוחה שתשמחו לדעת ש......... יש קטע קצר שאורלנדו יושב באמבטיה ומבקש ממישהי לסבן לו את הגב, חוץ מזה שהוא מנשק שם 2 נשים שונות לפחות חח. לדעתי זה היה מאוד משעשע. התפקיד הזה ללא ספק יותר התאים לו מאשר וויל 'המאוהב-רק-באישה-אחת ומוכן-למות-בשבילה' טרנר ומאשר לגולאס 'אני-לא-שם-על-נשים, רק-על-גימלי-אהובי' גרינליף

ThisIsJustME

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

*בודקת חתימה באופן סמוי
אל תספרו לאף אחד*

ThisIsJustME

New member
תודה ../images/Emo13.gif רק שזה עושה לי קצת בעיות

אני מנסה שוווווווווב ושווווווווב וזה לא משנה לי משו

ThisIsJustME

New member
פעם אחרונה...מבטיחה../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif