אההה!
ההודעה שלך היא סיוט למישהו כמוני ששומר על טרמינולוגיה נכונה. כל דבר אפשר לפענח באמצעות מדע. אהבה , מורות למתטיקה , טלפתיה... טלקניזיס זה פיזיקה בסיסית של כיתה י´. מלמדים אותך על זה שכוח המשיכה הוא G וכ לחישוב של כוח צריך לכלול חישוב של G. טלקניזיס זה רק לספק כוח גדול ומנוגד לG ולמשקל החפץ. טלפתיה ואמפתיה זה תיקשור בין נשמה לנשמה באמצעות אנרגיית החיים הבסיסית של היקום. את הכל אפשר להסביר בפיזיקה! "מאגיה" פר סה , מתעקסת באנרגיות בעזרת תודעה. זה לפי דעתי תחום מאוד מאוד מרגש של פיזיקה. ההבנה שקיימות האנרגיות האלה (כו שגילו את האנרגיות בחוקי שימור אנרגיה) , לקטלג אותם , להבין אותם. זה פיזיקה טהורה. זאת אחת מהסיבות שאני מתרגז על מיסטקנים מקוללים שחושבים שבגלל שיש לי תואר ראשון בפיזיקה אני לא מבין כלום במג´יק. מאגיה ופזיקה זה אחד! כל פעם שמתגלה מדע חדש בפיזיקה כל העולם חושב שהפיזקאים החדשים מפגרים שהפזיקאים עצמם משבחים את היוזמה. לדוגמא: שהתחילו לחקור את Nuecler Phsyics כולם חשבו שאותם פזיקאים השתגעו , אבל קהילת הפזיקאים התרשמה מאוד מהניסיון והיום זה אחד מהסוגים המובילים בפזיקה ואף חלק ממנו התפתח למדע משל עצמו (כימיה). אני למעשה עובד על הוכחות מדעיות מסודרות של מאגיה. בגלל זה אני מקפיד על טרמינלוגיהוההבטים המדעים של מאגיה. אני כותב עבודה סימנריונית שאני צריך להגיש בערך עוד כשנה , כבר יש שתי פרוספרים לפיזזיקה שעזרו לי בניסוח העבודה (מה שיש לי עד עכשיו ולתת הצעות לעתיד) ואני בטוח שעוד יעזרו לי. כבר יש מספר עבודות כאלה כתובות (לא במדינת ישראל). צריך לקחת את זה צעד צעד.