הרגע חשבתי על זה

nepthys

New member
הרגע חשבתי על זה

אם אני מאמינה שטלפתיה, טלקינזיס, אמפתיה וראייה מוקדמת הם אמיתיים, כלומר, חלקים פיזיים מתפקדים בגוף האדם... למה שלא אחשוב שמאגיה גם היא כזו? ובמילא, אני מאמינה שלכל אחד יש כוח "מאגי" בתוכו... אז איפה בעצם נמצאת המאגיה ואיפה הפיזיקה? אם אנחנו נוכיח שמאגיה קיימת ומדעית, זה אומר שהיא תפסיק להיות מאגיה?

Justin Angel

New member
אההה!

ההודעה שלך היא סיוט למישהו כמוני ששומר על טרמינולוגיה נכונה. כל דבר אפשר לפענח באמצעות מדע. אהבה , מורות למתטיקה , טלפתיה... טלקניזיס זה פיזיקה בסיסית של כיתה י´. מלמדים אותך על זה שכוח המשיכה הוא G וכ לחישוב של כוח צריך לכלול חישוב של G. טלקניזיס זה רק לספק כוח גדול ומנוגד לG ולמשקל החפץ. טלפתיה ואמפתיה זה תיקשור בין נשמה לנשמה באמצעות אנרגיית החיים הבסיסית של היקום. את הכל אפשר להסביר בפיזיקה! "מאגיה" פר סה , מתעקסת באנרגיות בעזרת תודעה. זה לפי דעתי תחום מאוד מאוד מרגש של פיזיקה. ההבנה שקיימות האנרגיות האלה (כו שגילו את האנרגיות בחוקי שימור אנרגיה) , לקטלג אותם , להבין אותם. זה פיזיקה טהורה. זאת אחת מהסיבות שאני מתרגז על מיסטקנים מקוללים שחושבים שבגלל שיש לי תואר ראשון בפיזיקה אני לא מבין כלום במג´יק. מאגיה ופזיקה זה אחד! כל פעם שמתגלה מדע חדש בפיזיקה כל העולם חושב שהפיזקאים החדשים מפגרים שהפזיקאים עצמם משבחים את היוזמה. לדוגמא: שהתחילו לחקור את Nuecler Phsyics כולם חשבו שאותם פזיקאים השתגעו , אבל קהילת הפזיקאים התרשמה מאוד מהניסיון והיום זה אחד מהסוגים המובילים בפזיקה ואף חלק ממנו התפתח למדע משל עצמו (כימיה). אני למעשה עובד על הוכחות מדעיות מסודרות של מאגיה. בגלל זה אני מקפיד על טרמינלוגיהוההבטים המדעים של מאגיה. אני כותב עבודה סימנריונית שאני צריך להגיש בערך עוד כשנה , כבר יש שתי פרוספרים לפיזזיקה שעזרו לי בניסוח העבודה (מה שיש לי עד עכשיו ולתת הצעות לעתיד) ואני בטוח שעוד יעזרו לי. כבר יש מספר עבודות כאלה כתובות (לא במדינת ישראל). צריך לקחת את זה צעד צעד.

nepthys

New member
אבל זה שונה

מכיוון שבעיני, טלקינזיס וטלפתיה יכולים להיות בעזרת אנרגיה אחרת שהיא אינה של הנשמה. אנרגיה בדיוק כמו אנרגיה מגנטית או חשמלית (אין לי מושג לגבי טרמינולוגיה ואולי אני לא עושה השוואה טובה, אבל אני מקווה שתבין).. ומאגיה היא בעזרת אנרגיה של הנשמה. וזה ההבדל.. אוקיי, אז אני הסתדרתי, תודה..:) אבל..מה יקרה אם יגלו שלמאגיה יש כוח של ממש כמו שליקום של כוח משל עצמו, ושהכל זה עדיין מדעי במובן של גלי אנרגיה ולא הנשמה? אז מאגיה תהיה עדיין מאגיה או פיזיקה?

Justin Angel

New member
לא מרתי את זה?

אופס... טלקניזיס מתבצעת בעזרת הפעלת G + W גדול ונגדי לחפץ המקורי. אבל האנרגיה היא אנרגיית תנועה ולא האנרגיה של הבסיסית של היקום. טלפתיה מתבצעת אב לבאמצעות האנרגיה הבסיסית של הנשמה. כל כשרון מבוסס על משהו אחר וזה כבר תלוי... "..:) אבל..מה יקרה אם יגלו שלמאגיה יש כוח של ממש כמו שליקום של כוח משל עצמו, ושהכל זה עדיין מדעי במובן של גלי אנרגיה ולא הנשמה?" מי צריך ש"יגלו" את זה? אנחנו יודעים את זה , יש אנשים שמנסים להוכיח את זה. זה כל מה שצריך. "? אז מאגיה תהיה עדיין מאגיה או פיזיקה? " אז מאגיה תהפוך לחלק מפיזיקה. לפי דעתי אבל יקטלגו את זה תחת אסטרו-פיזיקה.

nepthys

New member
למה שטלפתיה

לא תעבוד כמו גלי רדיו ממשדר לקולט וההפך? פשוט תקלוט את התנועות העצביות כדי להבין מה עובר על האדם כרגע, ותעביר את זה לאדם אחר.. תראה, מבחינתי מאגיה זה דבר שקשור לנשמה, לא לגלים.. אני מתכוונת, אם יגלו שמאגיה זה שליחת גלים לעבר מערכת כלשהי, שמשנה אותה? בלי שום נשמה? תאוריה כזו בכלל אפשרית?

Justin Angel

New member
כי

זה טיפשי , לפי זה כדי שיהיו קייים אמפתים , כל אחד צריך לפלוט אותות כאלה כל הזמן , כדי שאמפתים יקלטו. וזהו פשוט בזבוז נוראי של אנרגיה , אבל נוראי. למה שיהיה לנו כזה פגם נוראי בתכנון? ואל תשכחי שטלפתיה זה יכולת לראות מעבר לגוף (לפחות חלק ממנה) , ולמשל הקלפים האלה עם הצורות לא פולטים את גלי הרדיו האלה.

nepthys

New member
אולי כי..הממ..

אנחנו צריכים לפלוט את האנרגיה הזו מאיזושהי סיבה? כמו..הממ..כדי שלא יהיה מצב בו נהיה עמוסים?.. ואולי זה כמו "פגם גנטי" וקורה רק למעט אנשים בצורה שכזו, ואחרים צריכים להתאמץ כדי שזה יקרה, ולקלוט אותות רק כשהם נפלטים מאנשים שגם אצלהם קיים פגם גנטי?.. יש כל מיני דברים מאוד מעוותים ומסובכים שאפשר להעלות.. ואני מתכוונת כאן רק בין מוח למוח, לא בין המוח האנושי לחפצים..

Justin Angel

New member
ברור מאליו

ברור שבני אדם נמצאים בעודף אנרגיה... איך לא חשבתי על זה קודם? הרי ברור שאנחנו ישויות של אנרגיה טהורה... מה אני חשבתי לעצמי? ואת החלק השני של ההועה שלך פשוט לא הצלחתי להבין... (אולי זה באמת הזמן שתלכי לישון)

nepthys

New member
יחסית אני חושבת בסדר..

התכוונתי, אין קשר טלפתי (לפי הרעיון שלי על טלפתיה, שלך שונה) עם חפצים, מכיוון שלדעתי טלפתיה זו יכולת מוחית של קליטת אנרגיה שנפלטת מיצורים חיים, סביר להניח שגם להם צריך להיות מוח או מערכת עצבים.. אז מה המסקנה מהעובדה שאנחנו בעודף אנרגיה? ולמה אנחנו בעודף אנרגיה?

Justin Angel

New member
אנחנו לא!

אין שום סיבה לזרוק סתם אנרגיה לאוויר בצורה של גלים... חוץ מזה התאוריה שטלפתיה הולכת דרך האנריגה הבסיסית יחסית מאוד מבוססת , אם את רוצה אני מוכן לעיין בספר הצללים שלי על זה ולתת תשובה מדוייקת מחר\מחרתיים...

nepthys

New member
אז רגע,

יש עודף אנרגיה או לא? אני באמת מתחילה להתבלבל.. אני לא אוהבת את המונח "ספר צללים"... יש איזו תחלופה נורמלית לזה? אני פשוט קוראת לזה יומן..

nepthys

New member
הוא לא התכוון לזה בציניות

הוא פשוט ידע שהיה כמעט 3 בלילה והייתי נורא עייפה ולא מרוכזת..

אלון קס

New member
אממ......אבל .....

אנשים כן פולטים אותות כאלה כל זמן שהם חיים.....אמנם הם משדרים אותם לסביבה הקרובה שלהם בעיקר, אבל גלים מסויימים של האנרגיה מתפזר לסביבה. אני אסביר לך למה אני מתכוון, אנשים שפיתחו את היכולת הטבעית של העין לראות אנרגיות (כמוני למשל), יכולים לראות הילות של אנשים ואת הצבעים שלהם - צבעי ההילות וההשתנות שלהם מראים את האופי הבסיסי של האדם, מראים מה הוא חושב, מתי הוא משקר וכדו´.

BomberMan

New member
חייב להסכים

בפעם אני באמת מסכים עם ג´סטין שאכן מאגיה היא חלק מפיזיקה. למעשה כל הדברים ביקום בנויים מסוג אחד של אנרגיה, שיש לה המון שמות...אבל עדיין זו אותה האנרגיה שפשוט משנה צורות. המאגיה היא סוג של מדע שעוסק במניפולציה של האנרגיה ע"י כוח הנשמה (שהיא גם חלק מהאנרגיה) או כוח המחשבה או מה שזה לא יהיה... הבעיה היא שמאוד קשה להוכיח את הדברים מכיוון שאין מכשירים שיכולים למדוד את זה. כמובן שכבר הצליחו להראות מספר דברים, למשל שיש משהו שנקרא נשמה/נפש או משהו כזה - כי שקלו אדם לפני המוות ואחריו וראו שיש שינוי קטנטן במשקלו...בכמה אלפיות הגרם - זהו כנראה משקל הגוף האסטרלי שעוזב את הגוף. אז בקיצור - המאגיה תהפוך לפיזיקה כאשר יוכיחו אותה, אבל אז כאשר יוכיחו אותה - היא כבר לא תהיה מאגיה אלא עוד חלק בפיזיקה, היא תאבד מהעניין והיחודיות שלה ותאבד מכל הקסם שלה.

nepthys

New member
היה שינוי קטן במשקלו

מכיוון שהדם שלו נעלם מגופו לאחר המוות. ויש הבדל בין אנרגיה פיזית לאנרגיית הנשמה - זה ההבדל בין מאגיה בצורת התיחסות "פיזיקלית" לבין מאגיה כעניין רוחני. וכמובן, נצא מנקודת הנחה שלנשמה אין אנרגיה פיזית.

morning star

New member
../images/Emo32.gif

הדם לא נעלם לאחר המוות... בתהליך ארוך מאוד הגופה מתייבשת ומתצטמקת (ונרקבת) והריח הוא נוראי. אם כבר בכיוון של מחשבה מדעית - שארית של אויר בריאות הנותרת לאחר המוות "בורחת" לה במשך זמן מה (ואחד המדדים לקביעת כמה זמן האדם מת היא ע"י מדידת נפח האויר הכלוא, יחד עם עוד בדיקות כמובן) - ייתכן וזה מה שגורם לשינוי במשקל. שלך הנווד

Flame

New member
איך את יודעת?

אמבר זאת אני Flame למה את לא עונה? טוב בכל מקרה רק רציתי שתדעי שלפי דעתי לנשמה יש משקל מכיוון שהיא בדיוק כמו כל איבר בגופנו אי אפשר לדעת בוודאות אפשר רק לשער!

למעלה