הרגע חזרתי

henney

New member
הרגע חזרתי

מקניות יומולדת, שהמתנה כמובן הייתה ציוד סייף חדש עם העלות הזאת כבר הייתי קונה לייטסייבר FX או משהו. אבל השוס הכי גדול הוא, מתי שניכנסתי למשרד אני רואה פוסטר ענקקק של לייטסייבר כחול ומתחת כתוב FENCING (=סייף באנגלית) זה היה קטע די מצחיק אבל לא העזתי לשאול. דרך אגב, שכרתי את הסרט "שיגעון בחלל" ליומולדת שלי, סתם כדי להרגיז את כולם (שנה שעברה הבאתי להם "מתקפת המשובטים" וכמעט שחטו אותי)

The Prospect

New member
מזל"ט

למרותש אני חושב שהיית יכולה לנצל"ש את זה לאחד הדיונים

henney

New member
אולי אבל

הקטע עם הלייטסייבר הרג אותי. כבר שמעתי על אנשים ששמו פוסטר של אביר ג'דיי עם חרב לייטסייבר במועדון שלהם.

Y. Welis

New member
יפה שהם מזדהים עם זה

גם אני התעניינתי בסיוף בגיל צעיר בזכות הסרטים. אבל פחות חיבבתי את הסיוף המוכר המודרני (קשה מאוד לראות בתחרויות מי עושה מה, בלי הכשרה טובה, כי הסיף דק והתנועות מהירות). לדעתי צריך לקדם את הקנדו לספורט תחרותי.

henney

New member
קנדו יותר קרוב לאומנות הלייטסייבר

אבל הם עדיין ניקראים "סייפים" ובגדול, חלק גדול מכל התרבות של הנימוס וכו' נובע מהסייף זה נכון, אולם הקנדו הרבה הרבה יותר פתוח מאשר סייף. הרומח (פלורט=החרב) דקה נכון, אבל זה כמעט כמו טניס (שלא רואים את הכדור) בסופו של דבר יודעים מי פגע

Y. Welis

New member
באופן שמצלמים, זה כמו לראות הוקי קרח

צריך מסך מפוצל לשניים, כשכל חצי מתמקד בטורסו של כל מתחרה.

henney

New member
די נכון

אבל בהוקי המציאו שהדיסק עצמו זוהר כשרואים את זה בטלוויזיה. אבל בגדול זו לא בעיה גדולה מכיוון שהרומחים שלהם מכוונים שניהם אחד לשני לכן זה לא קשה לאבד את עצמך אתה פשוט מתמקד ב"רווח" בניהם.

rangrok

New member
אבל

הקנדו הוא יותר רוחני ויש דגש על ריכוז משמעת ועוד כמה דברים אני אישית מעדיף קנדו כי עשיתי את זה במשך שנה וקצת אבל אני רוצה לנסות סייף רק שאני לא חושב שיש מקומות אימון באזור שאני גר בו

henney

New member
נכון יותר רוחני

אבל הקטע של הקידה או וואט אבר הולכים משם. באיזה איזור? יש המון מקומות שאפשר

rangrok

New member
אני לא חושב שיש בבאר שבע

ואני בכלל לא גר בבאר שבע פשוט זה העיר הנורמלית הכי קרובה לאיפה שאני גר

baglemaster

New member
עוד מישהו שגר בחור!

ואם זה בנגב זה כנראה חור יותר מבודד משלי

henney

New member
תתפלא

יש בבאר שבע מועדון! למען האמת... בישראל אין ממש מה שניקרא "חור" אנחנו כ"כ קטנים שזה בלתי אפשרי D:

baglemaster

New member
כל מקום שלא שמעת עליו הוא 'חור'

וההגדרה ל 'חור קטנטן' היא כזאת- כל מקום שלא שמעת עליו, ולא על המקום הכי קרוב אליו... אני גר במזכרת בתיה. איפה זה? ליד רחובות איפה זה רחובות??

henney

New member
דווקא שמעתי על מזכרת בתיה

אבל אני גרה חיפה לא חור...

rangrok

New member
לא אני באמת גר בחור

אני גר בקיבוץ בנגב זה שיא החורים סביר להניח שגם אם אני אגיד איפה אני גר זה לא יעזור לאף אחד לגלות איפה זה

henney

New member
חחחחח

כן אבל לפחות אתה מכיר את מלחמת הכוכבים! זה כבר הישג.

Gilliana

New member
אתה בכלל לא גר בחור, להיפך

אתה גר באחד המקומות המרכזיים ביותר בארץ, ועוד ממש על צומת ביל"ו שהיא אחד ממרכזי הקניות הגדולים בישראל.

baglemaster

New member
תודה...

כולם מכירים את ביל"ו... אף אחד לא מכיר את מזכרת... למרות שיש משהו במה שאת אומרת- מזכרת בתיה הופכת בשנתיים האחרונות ליישוב תיירותי. פעם זה היה יותר גרוע, אבל גם היום אנשים לא יודעים איפה זה... איזה מזל שמעריצי מלחמת הכוכבים הם משכילים יותר מהממוצע

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif

טוב, האמת היא שאני באמת לא דוגמה כי אני באמת חרשתי את המדינה לאורכה ולרוחבה ומכירה באמת כמעט כל חור כמו שאומרים, אבל בעצם, מה אכפת לך אם מכירים את מזכרת בתיה או לא? העיקר שיש לך לידך את כל השירותים החיוניים ושאתה לא צריך לנסוע קילומטרים כדי לאכול המבורגר או לקנות נעליים. זה בעצם מה שמבדיל חור ממקום ישוב נורמלי.

למעלה