הרגע חזרתי

ornan

New member
הרגע חזרתי../images/Emo73.gif

שלום לכולכם הרגע חזרתי מהמרכז. יום של כיף שמתחבר נהדר לפורום שלנו. קודם כל לסבא יעקב הייתי במוזיאון הפלמ"ח כן הגיע תורנו, היה כדאי לחכות. בסיום הביקור (שהיה בחברת חברינו יוצאי חיל השריון (הבכירים) מאחר והייתה שעת צהריים ובטננו קרקרה, פרשנו 3 זוגות לאכול. והמשותף לכולנו כולנו צאצאים להורים פולניים הבדיחות האמיתיות על הפולניות רצו סביב קדרות הבשר, אבל בעיקר סביב השורשים כמובן שספרתי על הפורום שלנו ועל הגילויים המרגשים של כל החברים ואני חושבת שהצלחתי לעניין אותם במחקרים שלנו. שתהיה שבת נעימה ושקטה לכולנו ובתקווה שהשבוע הבא יהיה מוצלח ופורה כמו השבוע הזה. אני להזכירכם עולה לארכיונים בירושלים , בתקווה למצוא משהו. להתראות ביום שלישי בערב. (אלא אם כן תהיה התפתחות מעניינת לפני יום ראשון ארנה

כוכה

New member
איזה יופי

התור שלי לפלמ"ח - בשבוע הבא. מה עם חנייה, בית קפה???? שבת שלום

ornan

New member
אכן יפה - יש לי גם שאלה אליך../images/Emo35.gif

הי כוכה יש חנייה, מס´ מטרים לפני המוזיאון יש חנייה בתשלום, כדאי, אני הייתי עדה לגרירת רכב שחנה על פס לבן-אדום. ראיתי שילוט של בית קפה במקופ, לא שתיתי כך שלא יכולה לחוות דעה. בילוי נעים חובה לבקר רצוי שילדינו יבקרו במקום, כמו גם כל איש ואשה הגרים בארץ ואולי יבינו כולם, שהמדינה לא נתנה לנו על מגש של כסף ויש לשמור עליה, והרבה הרבה... לעשות למענה, זה מתקשר לחידון הנהדר שאת מחברת, הקבוצה שמופיעה בחידון הנוכחי ואנשי העליה הראשונה, הקימו ויצרו לנו את התשתית למדינת ישראל וכולנו חייבים לשמור על הקיים. ודרך אגב, האם אנו אמורים לענות גם על הרמזים, או שהם מיועדים רק למי שלא בכיוון? יישר כח, כוכה שבת נעימה ארנה

למעלה