הרגע חזרתי מטסט

i l u v a t a r

New member
הרגע חזרתי מטסט

אז ככה הלך לי טסט די טוב רק שתי טעויות: 1 היה כשעברתי נתיב הטסטר אמר לי תיזהר תיזהר וחזרתי מהר לנתיב השני בלי שהוא יתערב 2 בחניה נכנסתי קצת יותר מידי אז המכונית עלתה טיפה על המדרכה ככה שלא המשכתי אבל זה היה נראה גם ככה די מקביל... שאלתי אותו אם צריך לתקן הוא אמר אין צורך. אני מאוד מאוד מקווה שעברתי(טסט 3). שאלתי את המורה שלי אם אני יכול להגיש ערעור אם הוא לא מעביר אותי והוא אמר שלא כי הוא טסטר בכיר. יש דבר כזה?????? הוא גם אמר שכנראה הוא לא יוכל להגיד לי תתשובה עד מחר בבוקר. יכול להיות שהוא סתם משקר(הוא לא כזה כנה.......) אני יכול לראות את התוצאה לפני זה באינטרנט?איפה?

201002

New member
לא נרא לי שהוא משקר...

יש עיצומים,והתוצאות של טסטים מהיום יפורסמו רק מחר... איפה עשית את הטסט? מי היה הטסטר ה"בכיר"? את/ה יודעת את השם שלו במיקרה...?

201002

New member
התכוונת אליי??

אני בת... וכן,יש לי אייסי 285968876 למה?

samata

New member
"בכיר"=

'רב בוחן'. זה טסטר יותר וותיק שיש לו פריבילגיות ומספר דברים שאין לטסטריםאחרים [מעולם לא התעמקתי בכך]. אני לא חשוב שיש איזהשהו חוק המונע להגיש ערעור על טסט שנעשה עם רב בוחן...למה הרב-בוחנים הם לא בני אדם שיכולים לשגות? נשמע לי כמו בולשיט. בהצלחה :)

B B A

New member
למה ערעור?

אני לא רואה בהודעה שלך שום עילה להגשת ערעור. חוץ מזה אני אף פעם לא שמעתי על רב בוחן שמבצע בחינות מעשיות באופן סדיר. ובשביל הפרוטוקול: גם על רב בוחן אפשר לערער.

samata

New member
אז בוא אני אחדש לך

בטסטים ברחובות יש רב בוחן בשם ירדני [סביר להניח השם משפחה]....עושה טסטים קבוע...אני עברתי אצלו והוא עשה בערך 10-15 טסטים לאנשים אחרים בשכבה שלי (ולשם הפרופורציות, אנחנו שכבה של כולה 110 איש....שלחצי אפילו אין עדיין רישיון).

magic girl2

New member
אוף עדיין לא התעדכן באינטרנט.

בטח מחר בבוקר... איזה מייאש זה אני כבר כמה שעות בודקת אבל זה כבר לא יהיה היום טסט שעבר כמה שעות אחרי כבר היה באינטרנט...מה נסגר עם העיצומים האלה

adidas88

New member
בולשיט

חברה שלי הגישה ערעור לרב בוחן (טסטר בכיר) אבל עזוב אותך שטויות זה פשוט לא שווה את זה

למעלה