הרגע התעוררתי.

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך

jast

New member
הרגע התעוררתי.

טוב אחרי הרבה זמן של שינה. קמתי ב6 וחצי, הסתכלתי על השעון... הלכתי לאכול... כשחזרתי היה 7 וחמישה... אני אמורה להתחיל בשעת 0.. לא נורא, נבריז.. אז הלכתי "לנמנם".. טוב, אני יודעת על מה אני רוצה לחלום עכשיו... התחלתי לדמיין את הכל בראש... ואז נרדמתי... בחלום, ברחתי מאיזה מישו מוזר... ונכנסתי לתוך החדר זבל של הביניין ליד.. והוא לא מוצא אותי, ומתחיל לצעוק לי מבחוץ, ופתאום אני קולטת שזה לא הוא! זה הקול של המורה שלי ללשון והמראה שלו... אני יוצאת מהחדר זבל, ופתאום איכשהו(לא שמתי לב לזה) יצאתי מהחדר זבל של הביניין שלי.. ואני קולטת אני בתחתונים... ואז הוא אומר לי שעכשיו אני אהיה חייבת ללכת ככה כי לא הקשבתי לו, והיו הרבה אנשים ברחוב... אז אמרתי לעצמי 'טוב, זה בכל מקרה חלום..'... אחרי כמה דקות של מחשבה עניתי לו "רק בגלל שאני אוהבת אותך!" למרות שכבר ידעתי שזה לא באמת הוא... ואז חשבתי 'רגע.. ומה אם זה לא חלום?' הסתכלתי על הפלאפון, היה כתוב 16:16 ואז זה השתנה ל10:16... ואז הבנתי שאני באמת חולמת, וזה לא היה לי מוזר בכלל... הרי, היו לי איזה מיליון חלומות ברצף שכל שניה התעוררתי, אז לא הבנתי מה חלום ומה לא... אני אומרת לעצמי "יש אני חולמת! יש אני חולמת!... זה לא אמיתי.." ואז אני רצה ומתחילה לעוף... ומתחילה לזרוק כדורי אנרגיה(כמו בא-סו-קו-נו) על אנשים רנדומלים ברחוב, הם נפגעים, ונופלים... אני מנסה לעשות גלגול באוויר, ואז באמצע הגלגול אני נשארת הפוכה, אני חוזרת למצב הקודם ומנסה "לצוף" באוויר.. אני מצליחה, באתי להכניס את הפלאפון לשומרית, ופתאום הכיס נעלם... אז אמרתי לעצמי שמה כבר אני יכולה לעשות עם זה ועמדתי לזרוק את זה על מישו, ואז לא עשיתי את זה.. כי חבל... אז כיוונתי אותו למישו שמת מהקרינה חחחח... ואז החלטתי להתקשר למי שבאמת רציתי לחלום עליו... אבל הרגשתי שאני עומדת להתעורר.. כ"כ נלחצתי ששכחתי הכל, איך נשארים בחלום... ניסיתי כמה שיותר מהר לחפש אותו בזיכרון של הפלאפון.. ולא הספקתי.. ואז התעוררתי בחדר שלי, בשמונה וחמישה... והייתי בהלם, נראה לי שהיה לי שיתוק שינה, שמעתי דלתות נפתחות ונסגרות... וזה היה ממש מפחיד=S

nivinivini

New member
איי. באמת הרגשתי איזה פלאפון מתעופף

לכיוון שלי. עכשיו אני יודע מאיפה זה. חחחח סתם.
. חלום הזוי ביותר...

jast

New member
אה עוד משהו.

אני גם הייתי מודעת לגמרי להכל... זכרתי מתי הלכתי לישון, זכרתי איפה אני יושנת, זכרתי על מה תיכננתי לחלום(כי זכרתי איפה הייתי אתמול חחח), זכרתי על מה חלמתי לפני, וגם זכרתי בדיוק מה השעה במציאות פחות או יותר... זכרתי שאני אמורה להתעורר לפני 10... ואז ברגע שהסתכלתי בפלאפון, נבהלתי בהתחלה שכבר 4 בצהריים... בקיצור, ידעתי שאני חולמת.. וידעתי מה המציאות ומה החלום. שזה אגב, בחיים לא קרה לי.

silverhawk

New member
פששש, נשמע שרמת השליטה שלך

הייתה גבוהה ביותר, כל הכבוד
אבל כמו שציינת, חבל שלא השתמשת (לכל אורך החלום) בשיטות להגברת הצלילות ובבדיקות המציאות). בהצלחה בהמשך

jast

New member
כן.

אני אנסה היום לעשות את זה שוב... זה היה ממש כיף וחבל שזה נגמר מהר... עכשיו אני יודעת שאם אני אלך לישון בידיעה שאני עומדת לחלום, אני גם באמת אדע שאני חולמת... ואני ממש מקווה שזה יצליח.

silverhawk

New member
../images/Emo45.gif אמונה היא אחד הדברים החשובים

את מוזמנת לנסות לשלב גם מעט הכוונה עצמית כאשר את הולכת לישון.

silverhawk

New member
משפטים מכוונים, לדוגמא

לפני השינה אמרי לעצמך באמונה שלמה - "הלילה אחלום חלום צלול" מספר פעמים.

jast

New member
אני אעשה את זה... הלוואי שיצליח!

ועוד משו... שיתוק שינה קשור לזה? יש משהו שאפשר לעשות כדי שלא יהיה?

SubSonicMadness

New member
שיתוק שינה זוהי תופעה שקורת גם בלי

קשר לחלום צלול זה קורה בכל חלום וחלום רק אנחנו לא מודעים שאנחנו חויים את זה כי אנחנו פשוט,ישנים =] שיתוק שינה בעצם מנטרל את המערכות תזוזה שלנו שלא נזוז באופן זהה למה שאנחנו עושים בחלום אחרת,זה מסוכן מאוד אם נוכל לזוז במציאות לפי החלום

SubSonicMadness

New member
זה לא קורה תמיד

זה נראה לי תופעה של התעוררות מהירה מדי או משהו אני לא בטוח אז....דודי? בא לך להשלים את המידע החסר? =]

jast

New member
אני יודעת...

למה זה קורה.. וזה שאתם כל הזמן אומרים ש"זה טיבעי לגמרי". אבל אני לא רוצה שזה יהיה.

SubSonicMadness

New member
אין לך שליטה על זה

כמו שאמרתי זה תמיד קורה ותמיד יקרה פעם באה תנסי לא להתעורר בבת אחת אלא לנסות ולא להתעורר לא להתעורר בבום ואז ייתכן שהשלב הזה יעבור לפני שתקומי לגמרי

nivinivini

New member
אני אומר בפשטות איזי איזי

מעברים חדים כאלה הם די סימן לחוסר איזון מסויים או איזשהו חוסר קבלה של מצב לא מוכר לך. את עוד תלמדי לאהוב את השיתוקי שינה ולאט לאט הם יצטמצמו למשהו עדין יותר, מעברים חלקים יותר.

undersun

New member
נכון

מסכים עם ניביניב, אם זה קורה הדבר האחרון שאת רוצה לעשות זה להילחץ, פשוט תקבלי תמצב, אולי אפילו תדמייני את עצמך נושמת עמוק ונרגעת, תנסי להיתרכז בפרטים אחרים ולצאת מזה.. ממש כמו שנלחמים במערבולת בים, אי אפשר להתנגד לזה.. יכולים רק לאבד את כל הכוח, מה שעושים זה לשחות עם הזרם של המערבולת ולצאת בסוף שלה החוצה.

חן,

אם את מתעוררת בלי להצליח לזוז, תתחילי בקטן, תזיזי את האצבע ביד ימין. הזזת? תזיזי את שאר האצבעות, את כף היד, את הזרוע, עד שתזוזי כולך. (קיל ביל1 ראית? wiggle your big toe)

למעלה