הרגע הקסום הזה....

הרגע הקסום הזה....

חתונה....היא החלטה של שניים. היא החלטה רצינית וכבדה. היא החלטה משמעותית. היא ``לכל החיים``-כך אומרים. הגעתי מרחוק לחתונה הזאת,חתונה מיוחדת-קצת מוזרה. זוג ששניהם גרושים,לשניהם ילדים. הזוג הזה החליט להתחתן...ותוך זמן קצר נקבע התאריך-שהוא היום...והחתונה התקיימה. המיקום-מסעדה בטבריה.ממש על חוף הים.מקום מדהים,מקום רומנטי.השעה-שתים עשרה בצהרים,גשם זלעפות. יושבים האורחים במסעדה מפוארת,שיושבת על הים,הקירות הן ויטרינות,במרחק לא גדול עוגנת אוניה קטנה ויפיפיה,שמסביביה חגים שחפים...שחפים למכביר... ומגיע הרגע,שעת החופה. כל האורחים מצטופפים להביט בזוג המאושר,בזוג הנרגש.ואני הבטתי מסביבי...באנשים שסובבים את הזוג,במסעדה המרהיבה,בים שהגשם דוקר בו,בקצף שנוצר מטיפות הגשם. בשחפים שנחים על האוניה,ובאלו השחפים שחגים מעליה, מאזינה לברכות של הרב...לברכות של החתן...מהופנטת...התחושה המדהימה הזאת..הרגע הקסום הזה...-הכוס נופצה,האנשים מתיישבים...אבל אני עדיין נרגשת,עדיין מוקסמת...הרגע הקסום הזה!!!...עדיין מלווה אותי... הרגע הקסום הזה,שהצליח לרגש אותי...החזיר אותי לרגע הקסום ההוא עם האיש שלי...ישנם רגעים קסומים שכאילו ששום דבר לא ישכיח אותם מאיתנו. היום-היה רגע שכזה!...פשוט מדהים! אלת האהבה.

למעלה