די די תמשיך... :)
א אחות שלו New member 26/1/04 #12 לא למה זה ממש מגניב לראות כמה אפילפטים בפעולה, זה כמו מופע שבא מחו"ל, סטייל דה לה גווארדה
א אחות שלו New member 26/1/04 #5 בזמן שמחזיקים בידיים משהו גדול ושביר, כמו למשל פסל מקרח או זכוכית חחח זה דווקא יכול להיות מצחיק... (קורעת את עצמי... כן כן..)
בזמן שמחזיקים בידיים משהו גדול ושביר, כמו למשל פסל מקרח או זכוכית חחח זה דווקא יכול להיות מצחיק... (קורעת את עצמי... כן כן..)
1 1100F New member 26/1/04 #8 תגידי, מה זה השטויות שאת כותבת? מה רע בלהחזיק פסל מקרח בזמן התקף? אני חושב שאני הולך לבקש ממנהלי הפורום למחוק את כל ההודעות שלך.
תגידי, מה זה השטויות שאת כותבת? מה רע בלהחזיק פסל מקרח בזמן התקף? אני חושב שאני הולך לבקש ממנהלי הפורום למחוק את כל ההודעות שלך.
א אחות שלו New member 26/1/04 #9 תגיד לי, מה הקטע שלך? ../images/Emo3.gif העיקר יש לך עקיצות לכל דבר שנאמר... זה לא רע, אבל זה ממש מגניב לראות דבר יפה נהרס בשניה. כמו מגדל קלפים, רק בלי החלק של הקלפים.
תגיד לי, מה הקטע שלך? ../images/Emo3.gif העיקר יש לך עקיצות לכל דבר שנאמר... זה לא רע, אבל זה ממש מגניב לראות דבר יפה נהרס בשניה. כמו מגדל קלפים, רק בלי החלק של הקלפים.
א אחות שלו New member 26/1/04 #19 חלף כאילו לא היה is that all you got? זה כל מה שאתה מסוגל? באמת... קורא לעצמך גבר... סתם אשליה. עובדה: אם יש לך זין זה לא מה שיהפוך אותך לגבר.
חלף כאילו לא היה is that all you got? זה כל מה שאתה מסוגל? באמת... קורא לעצמך גבר... סתם אשליה. עובדה: אם יש לך זין זה לא מה שיהפוך אותך לגבר.
1 1100F New member 26/1/04 #25 רק שתדעי לך שאם היה לי עוד 2 סנטימטר, אז הייתי מלך. לעומת זאת אם היו לי פחות 2 ס"מ, אז הייתי מלכה
R Radiated New member 26/1/04 #40 כן ... והניק שלך עושה לי בחילה ..... מזכיר לי הנדסת תוכנה יותר מידי .....