הרגע הזה..

candy can do it

New member
הרגע הזה..

כקונטרה לקיטורים שלי, אני רוצה לחלוק אתכן את הרגע הזה: ברגע הזה, אני יושבת בבית הקטנטן שלי, עם רגליים כואבות, כי הייתי בעבודה, אספתי ילדים, האכלתי, ניקיתי, שיחקתי, עם חתך די שורף ביד, כי התעקשתי לנסות לחתוך לחמניה שטרם הפשירה לחלוטין, עם עיניים עייפות, עייפות, בדרך למקלחת השלישית שלי היום - כי בבוקר, הייתי חייבת משהו שיעזור לי להתעורר, כשחזרתי מהעבודה, הייתי חייבת משהו שירענן אותי ועכשיו.. כולי ג'יפה ואין מצב שאני נכנסת ככה למיטה, ברגע הזה, כולי מאושרת, בגלל כל הנ"ל, והכי בגלל, שברגע הזה ממש - גם אם בעוד 2 דקות זה לא יהיה ככה, כי אחד מהם יזכר שהוא רוצה את המים שלו קפואים, ואחד מהם יזכר שהוא רוצה מוצץ ואחד מהם ירצה לינוק, או פשוט יחס, או שתכאב הבטן, או.. ואו... - ברגע הזה ממש, הם במיטות שלהם, בבית שלנו, שבעים, נקיים, מותשים אחרי יום עמוס ואני מקווה שטוב..
אחחחח והם שלי
רק בריאות אני מאחלת כל הזמן, עם כל השאר אפשר להסתדר..

גואה4

New member
אח... קנדי, עשית לי את הערב!

פשוט מילים כדורבנות ואמת לאמיתה, שהרי זה מה שחשוב באמת וכל השאר זה רק תפאורה חולפת. מאחלת לך לילה טוב וליל מנוחה - מנוחה אמיתית, לגוף ולנפש!

candy can do it

New member
הלילה הזה....

עוד לילה לבן. הקטן לא הפסיק לצרוח ולצרוח ולצרוח ולצרוח

א ו ח

New member
אם תשאלי אותי

עובר עליהם המון המון אבאבאבאבאבאבאבאבאבאבא ואז... איפה אבא? נסע לעבודה מתוקה. ביתה? (בבית?) לא חומד אבא נסע לעבודה. סטה? (סבתא?) לא אהוביקי אבא לא אצל סבתא, הוא בעבודה. אבא הלך ואבא יחזור, נכון? אבא אוהב את מאיה מאד. אוטו? כן, אבא נסע באוטו. לוקחת את המפתחות שלי והולכת לדלת. באי! את הולכת מאיה? לאן? אבא! אוטו!

נ ט ש ה

New member
ועל זה מתווסף עכשיו

-איפה אבא? -דה! -לא חמודה. עכשיו ראש השנה. איפה אבא? -שן!! נומי נומי!!! -לא.. איפה אבא? -נסת!! -נכון!!! מה אבא עושה? -ווווווווווווף (הילדה עושה עם היד מטוס בשמיים) טוס מים!! -לא מתוקה. ומה אבא עושה בבית כנסת? -(הילדה מנענעת ישבן קדימה אחורה...)

little s

New member
../images/Emo9.gif

למרות שקראתי בינתיים את קיטור ההמשך (גם אצלנו היה לילה מוזר משהו) עדיין... מקסים מה שכתבת. יש רגעים כאלה, בהם אני אומרת לעצמי - צריך לנצור את הנקודה הזו בזמן. בדיוק כאן.

למעלה