הרגע הורדתי את השיר

blinknetta

New member
הרגע הורדתי את השיר

what went wrong כזה שיר יפה!!!!!!!!!!!!!!! כל כך לא בלינקי.... בעיקר החלק עם הכלי נשיפה ההוא (???) טום המוכשר הזה! מישהו יודע אם בארץ מוכרים את טייק אוף בגירסאות עם השירי בונוס?

carousel182

New member
תשובה

רק במיליון האלבומים הראשונים היה שירי בונוס בישראל היה רק מתי שיצא האלבום בשנה שעברה לי יש את הגירסה של המכנסיים עם השירים What went wrong fuck a dog תנסי להשיג באינטרנט

ilbe182ebli

New member
שיר יפה... אני שומעת אותו עכשיו

ונדמה לי שזה קלרינט שאין לי משוג מה עושה שם.... שיר עצוב!

blinknetta

New member
מישהו יודע על מי טום שר בשיר הזה?

כי אם זה על עוד בחורה היפותטית כמו josie השיר פשוט יאבד כל משמעות שיש לו בשבילי....

eb182

New member
ג´וזי זה שיר עם הרבה משמעות

והוא על פנטזיה של הבחורה האידאלית אז זה די הגיוני שהיא לא ממש קיימת. אין לי מושג על מי הוא שר שם מישהי שהוא כנראה כועס עליה

HuRLeY GiRLY

New member
גם לי

חרשתי על השיר הזה יותר מדי פעמים ועדיין לא נמאס לי ממנו...

blinknetta

New member
אני יודעת...

אבל בכל זאת גוז´י הוא שיר על בחורה היפותטית שמארק רוצה (?) שתיהיה אמיתית בגלל שהיא כאילו החברה האידיאלית.... וב what went wrong מי דפק לטום את החיים?( u fucked up my life ) בחורה היפותטית שטום רוצה שתדפוק לו את החיים ?חברה ישנה שלו? אישתו? מי?

tom deloge

New member
ג´וזי

ראית ת´קליפ של השיר? הוא הקליפ הכי מצחיק ויפה שלהם! (חוץ מ-first date)

blinknetta

New member
הקליפ הכי יפה שלהם

אני לא אוהבת את first date... תגידו הוא היה משודר מתישהו באמ טי וי (ב1995?) או שסתם התעלמו ממונו כי זה הקליפ נראה לי הכי מושקע שלהם והכי יפה...

shiepki

New member
הכוונה לג´וזי?

דבר ראשון, זה מ-97 לא מ-95, ודבר שני לא נראה ששידרו אף קליפ של בלינק בMTV חוץ מאולי dammit לפני אנמה

למעלה