****הרגע דיברתי עם אבי ****

****הרגע דיברתי עם אבי ****

אז ככה: אני עדיין סוער ונרגש, והנה תקציר השיחה: דבר ראשון - מסרתי לאבי את דבר קיומו של הפורום שלי, את הפופולריות שלו ב"הייד פארק" ואת המעריצים הרבים. הוא אמר שהוא ייכנס לפורום בימים הקרובים. כולי תקווה! שנית - הגמר הולך להיות מושקע ומעניין. אבי הולך לעשות שם אייטם, והוא בהחלט ייקח בו חלק (לצערנו, הוא לא יופיע ממש, כידוע). שלישית - העלתי את בקשתי - ובקשת חברי הפורום שלי - להרמת הופעה בקרוב. הדבר בתיכנון, אבל לא ממש בקרוב (מה חבל). ולסיום - אבי מאוד סחבק בטלפון, נחמד ביותר, חברותי ומקסים. סיימתי בברכת "ברוך הבא" לפורום "אבי נוסבאום". יש למה לחכות! והנה כתובת פורום המעריצים: http://hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=9500

אניצן

New member
שמחה בשבילך

זה תמיד מספק להגשים פנטזיות
כל הכבוד על הנחישות! יש כאן הרבה אנשים שהיו שמחים להתחלף איתך... ו... בכמה אתה מוכר את הטלפון שלו?

m a z i ohayon

New member
כיף לך......אה ויהיה מופע? יופי...!

מקווה שהוא יודע כמה אוהבים אותו....

Ronush14

New member
אני מאמינה לו!

גם לא שמעת שבצ'אט הוא אמר משהו חולוני אתה אלוף וזה... נוסבאום מכיר אותו

אניצן

New member
יו, חולוני, אתה לא כזה גרוע

אל תעלב, אבל בהתחלה עיצבנת אותי עם הודעות התמיכה בנוסבאם (עם כמה שהוא מלך... יש גבול), אני רואה שהכל בסדר, ואתה לא כותב רק עליו, (וכותב יפה יש לציין), אז קבל את הערכתי (לא יודעת עד כמה היא חשובה לך, אני חושבת שהיא כן). טוב, אני מנצלת את ההודעה להגיד שעכשיו חזרתי מהלופט ופגשתי את צחי, יוסי וטירן, ופורמן (הוא הסתפר...) והיה לי ממש כייף, הם היו מאוד מאוד נחמדים, ו... כן, זה הכי כייף להגשים פנטזיות
מקווה שלא העלבתי אותך איתי...
ניצן

ממש כיף לך, אני גם הייתי רוצה לדבר

איתו אבל אני יודעת שזה דבר בלתי אפשרי, ולא, זה לא בגלל שאני לא יכולה להשיג את המספר שלו, זה בגלל שאני נורא ביישנית, אני רק אגמגם כל הזמן ולא יהיה לי מה לומר לו, חוץ מה משפט אחד שאני אחזור עליו לאורך כל השיחה, אתה אלוף אתה מלך, אני הכי אוהבת אותך באקדמיה, אם אני לא אתעלף ברגע שאשמע את קולו.

למעלה