הרגע בו...2

הרגע בו...2

הרגע הזה שפשוט הייתם בהלם, כן כן, הרגע הזה שקפצתם מהכיסא, הרגע שעצרתם את הקריאה ופלטתם צעקת תדהמה.. נו! אתם יודעים למה אני מתכוונת!

nhpiano

New member
טוב, זה קל

שני העמודים הנוראים האלה בשביעי שבהם הייתי בטוח שהאגריד מת.
וגם מפתח המעבר לבית הקברות הרביעי, אני חושב.

siriusgirl

New member
אני חושב?

כי אני התלבטתי לגבי משחק המילים בשני של טוםואנדרולו-לורדוולדמורט אבל אז אמרתי לעצמי שאם אני לא בטוחה, כנראה שלא הייתי בהלם

מה שכן, הזכרת לי שזה נכון לגבי הדוויג בשביעי><

ורגע, יצא לי בעצם כמה פעמים להיות פה בהל"ם -כשלא הייתי ט"מ או אפילו קס"ם כמובן.

siriusgirl

New member
הרגע הזה שבו

סיריוס לא חזר ממאחורי הפרגוד. ועדיין לא חזר. ואז אחרי כמה שורות, הארי ואני קולטים שהוא גם לא יחזור. ואז נכנסים למצב של "לאלאלאלאלאל, היא לא תעשה את זה היא לאלאלאללא". ואז בכי. אני חושבת שאני עדיין תקועה בשלב הזה

OKDeSign

New member
הוו ישר קופצים לי 2 מקרים

שניהם בשביעי אבל זה כנארה בעיות זיכרון ולא כי אין קטעים מפתיעים בשאר,

אז הראשון כמו שניצן אמר שחשבנו שהאגריד מת
והשני שבתחולדה היא בעצם ניגני! זה דפק לי את המוח הקטע הזה :-O

אני חושבת שהייתי בשוק גם מהגילוי של ר.א.ב בסופו של דבר, ושסנייפ זה הנסיך? אבל אני לא בטוחה שהייתי ממש ממש בשוק

המון יחסית.

רולינג קבעה שיא עולמי בלהפתיע אותי, ואני אדם מעצבן בקטעים האלה-תמיד מצליחה לדעת מי הרוצח ושות' בספרים/סרטים/סדרות. תמיד מוצאת פגמים. רולינג מבחינתי היא גאון ולו רק מכוון שהיתי בהלם כל כך הרבה.
אז אכתוב כאן את הרשימה שלי-אבל קחו בחשבון-היתי צעירה כשקראתי לראשונה את הספרים.

אז-קוירל. האמת לא בדיוק הקדשתי מחשבה למי עוזר לולדי אבל לא חשבתי שזה יהיה קוירל.
רידל, הבנתי את זה מייד-נו כי מה הסיכוי שיהיה רשע חדש פתאום? והוא היה יותר מידי..חלקלק. גם הבסיליסיק לא היה מפתיע-אבל ג'ני! מי ציפה שהיא תפתח את החדר? היא היתה כל כך ברקע-אפילו לא חשבתי עליה.
וסקאברס-שוק. לא היתי עולה על זה בחיים. מי חשב שהעכברוש של רון במשך שלוש שנים-הוא פטיגרו??? היא גאון.
הרביעי-היתי בשוק מזה שולדמורט היה כל כך טוב. הוא צימרר אותי, כמו שכבר אמרתי הוא הדמות האהובה עלי. טרם פגשתי דמות רשע שכתבה בצורה כזו אנושית איכותית ומבחילה. הוא השאיר אותי לגמרי בהלם וזה תירוץ בלבד כדי לאמר מה הרגע שגרם לי להלם הגדול ביותר בסידרה. אחרי הטירוף והשוק של ולדי, הבית קברות התקוה שלי שולדי יקבל בעיטה במקום רגיש-צעקות אילמות של "רוץ הארי, רוץ"- אשכרה קראתי את זה בנשימה עצורה. ואז אנחנו חוזרים עדין בשוק להוגוורטס ומגלים על מודי-קראוץ'-ו..שוק. אשכרה קראתי את השורה הזו כמה פעמים. איך זה יתכן שמודי ההילאי המפורסם-אוכל מוות? ואז קוראים את הסיפור-ונפלו לי המון אסימונים-דברים שלא ניראו לי הגיונים -דברים שחשבתי שהם סתם פאק בספר כמו שיש בדר"כ-ופיתאום הכל הסתדר לי, וזה הרגע שהיא שבתה אותי-כי מי שמסוגלת לכתוב סיפור בצורה כל כך וירטואוזית-כדי להפתיע אתי עד כדי כך..מבחינתי רולינג קוסמת.

בשאר הספרים נהנתי מאוד אבל לא היו המון רגעים שבאמת היתי בהלם. אולי רא"ב-והמחשבה שהם עברו את כל זה לחינם..וזהו.

יש לי ארבעה

בספר 4 כשמגלים את מודי המזויף - אחד הטוויסטים המבריקים פשוט לא היה לי מושג
בספר 5 פעמיים בגלל שידעתי שמישהו עומד למות - כשמתוארת מקגונגל המשותקת שהקללות מעיפות אותה (פשוט אמרתי לא את לא עושה את זה עכשיו רולינג - בקול רם) וכשסיריוס נופל
בספר 7 כמו שכבר אמרו פה כשחשבתי שהיא הולכת להרוג את האגריד ובעצם גם כשהיא הרגה את הדוויג

Lichi23

New member
שניים זכורים במיוחד:

1. מפתח המעבר לבית הקברות בספר הרביעי
2. כשסנייפ הרג את דמבלדור בספר השישי

OKDeSign

New member
האמת, לא הפרק עצמו

אבל הקטע שאתה מבין שמתי שפטוניה אומרת "הקוסם הנוראי הזה" היא לא מדברת על ג'ימס היא מדברת על סנייפ ושבגלל זה היא יודעת על אזקאבאן.

עד עכשיו לא ידעתי שהיא מדברת על סנייפ!

מה, איפה? איזה פרק איזה עמוד? בחיים לא קלטתי שעל סנייפ היא מדברת! איך את יודעת את זה?? ואיך זה קשור לאזקבאן? הוא סיפר לה עליו? מהההההה?

Ayelet 363

New member
הרגעים שלי

1. מודי המזוייף.
2 +3. ידעתי שסיוריוס ודמבלדור ימותו, אבל אם לא הייתי יודעת הייתי מניחה שהם היו פה ברשימה.
4. כשחשבתי שהארי מת.

רוזי ק

New member
ספיר. בגלל שביקשת

)זאת אני. מרבה ידיים בשם חדש)

והרגע הכי זכור לי זה המוות של הדוויג.

היי, חדשה פה

הרגעים שלי - הרבה מהם כתבו פה וזה מזכיר לי אותם, שנים שלא קראתי את הספרים אז אני לא זוכרת כל כך..
1. קוויריל בספר 1, ממש ממש לא ראיתי את זה קורה..
2. כשהבסיליסק תקף את הרמיוני והיא הפכה לאבן, משום מה לא חשבתי שזה יקרה.. טוב זה פחות הלם האמת...
3. ג'יני! שהיא זו שפתחה את הספר! הייתי בהלם! וזה שרידל הוא וולדמורט. היום זה מובן מאליו אבל כשקראתי את הספר זה עוד היה כל כך בהתחלה ובכלל לא האמנתי שרידל רע ושזה וולדומורט..
4. כשהעכברוש של רון הוא בעצם פטיגרו! הייתי בהלם בהלם! וזה שסיריוס הוא בעצם טוב, בחיים לא תיארתי לעצמי את זה, וגם שלופין הוא איש זאב.
5. מפתח המעבר לבית הקברות בספר 4, זה היה מממממממההההה אחד גדול, לא ראיתי את זה מגיע.
6. מודי- קראוץ'
7. כשסיריוס מת - זה היה הגיוני כי רולינג לא יכלה לתת סוף טוב להארי ולו אבל זה היה הלם טוטאלי.
8. כשסנייפ הרג את דמבלדור. פשוט לא האמנתי. כל הספר השביעי חיכיתי לראות אותו חוזר מהמתים איכשהו.. פשוט לא האמנתי בשום צורה שזה אמיתי. יותר משהיה לי קשה להאמין שסנייפ רע, היה לי קשה להאמין שדמבלדור באמת מת..
9. היו מלא תיאוריות שסנייפ הכיר את לילי ושבגלל זה הוא שנא את ג'יימס, אבל לא תיארתי לעצמי שהם הכירו מההתחלה..
10. כל המוות בספר השביעי - הדוויג! כאילו, מה?! ופרד.. זה היה נורא, וזה שגם לופין וגם טונקס מתו והשאירו את הילד שלהם לבד.. הייתי פחות בהלם ויותר ממש עצובה.

למעלה