הרגעים הכי מרגשים!

גויבה

New member
הרגעים הכי מרגשים!

טוב בקיצור היום עשיתי לי מין יום בוורלי וראיתי כמה פרקים של הסדרה (לצערי יש לי ממש קצת! פרק אחד מהעונה ה3, הפרק ה1 ופרקים מהעונה ה7-8 וכל הפרקים של העונות 9-10) אז בקיצור ניסיתי למצוא את הסצינה שבה בדיוק רואים את דיויד ודונה מתנשקים ליד הספינה (איזה מזל ביש ישל י את הפרק אבל רק חצי ממנו! באסה!) אבל מה שכן שמתי לב וכמעט שכחתי זה כמה דברים! קודם כל זוכרים את קלואי הזונה הזאת שידעה לשיר שגרמה למין פרידה בין דונה לדיויד בתקופה שקליף חזר לבוורלי הילס? טוב בקיצור היא ממש כלבה זוכרים את הסצינה שדונה בדיוק דופקת בדלת ומנסה להשלים עם דיויד ואז רואים את קלואי הזאת יוצאת מהדלת עם חזייה בלבד (לא שדיויד עשה איתה משהו אבל היא נסתה!) ואז היא קוראת לו דיויד דיויד! בקיצור כלבה! ועוד דיויד לא אמר לה כלום! רררררר! דבר שני זוכרים לפני זה שלדיויד היה את הלהקה הגזענית הזאת שהוא היה נראהלי המנהל שלהם או משהו כזה! איזה קטע יפה זה הקטע שהוא אומר לדונה שהוא לא יתן להם לשיר אצלו שירים גזעניים ומתחיל לספר לה על השואה ואז היא לוקחת לו את היד אוי זה קטע ממש מרגש גם לי ובכלל לנו אישית וגם לדיויד ודונה! אוי! ודבר אחרון ששמתי לב זה שולרי ונוח ממש חמודים ביחד! והיא ממש אהבה אותו (היא יצאה איתו למרות שהיא חשבה שהוא עני ואין לו כסף!) ולפי דעתי היא הייתה צריכה להשאר חברה שלו! ודבר אחרון אני חושב שיכלו לעשות משהו יותר גדול בין נוח לקלי! בתכלס הם מתאימים והייתי רוצה לראותאיזה בגידה של קלי בברנדון (וגם ככה נוח לא מועיל בכלום אז לפחות שיעשה משהו!)

גויבה

New member
הלוואי שהיו לי את הפרקים במחשב!

לא יש לי אותם מוקלטים בקלטות! ואני לא יודע בדיוק איזה תפקיד שיחקה סוזן אבל מה שכן זה תפקיד די ראשי בסדרה!

buffySpirit

New member
אין סיכוי שהיא שיחקה שם בתפקיד ראשי

כי הייתי יודע על זה האמת עבר הרבה זמן מאז הפרקים שלה אז אולי אני לא זוכר אותה ממש טוב אולי תשים תמונה?

גויבה

New member
אהה וצודק זה לא תפקיד ראשי אבל לפחו

עונה שלמה היא שיחקה בסדרה את התפקיד אניה!

גויבה

New member
אהה וצודק זה לא תפקיד ראשי אבל לפחו

עונה שלמה היא שיחקה בסדרה את התפקיד אניה!

buffySpirit

New member
וואי נכון לא זכרתי אותה ממש טוב

מבברלי וואו היא נראית פה צעירה בקיצור זאת אניה וקוראים לה אמה קולפילד והיא שיחקה ביותר מעונה אחת היא שיחקה בכמה פרקים מעונה 3 ובתחילת עונה 4 היא חזרה וקיבלה תפקיד קבוע והיא שיחקה עד עונה7 (האחרונה) וכן היא שיחקה בתפקיד ראשי

גויבה

New member
כן נו אז צדקתי! הללויה!

רגע אז היא באמת תפקיד ראשי! איך הדמות שלה בסדרה? רעה, טובה?

buffySpirit

New member
בהתחלה היא רעה

אחר כך היא נהיית טובה אה ובסוף עונה 6 היא כמעט חוזרת להיות רעה לייתר דיוק היא חוזרת אבל מהר מאד נהיית טובה (ולא ראיתי עונה 7 עדיין) האמת שזה יותר מסובך ובכלל לא שחור לבן כמו שכתוב למעלה פשוט ההסבר המפורט הוא ארוך אבל אם אתה רוצה אני יכול לכתוב

למעלה