הרגעים הכי יפים!

LillipooT

New member
הרגעים הכי יפים!

איזה רגעים הכי יפים היו בדוסון קריק?? אחד מהם כמובן הוא: JOEY: I think I´m in love with you. PACEY: You think you are, or you know? JOEY: I know it. I´ve know it since the moment we kissed, and maybe even before that. And as scary as it is, I don´t want to deny it anymore. I don´t want to run from it or let it run from me. PACEY: So what are we going to do here? JOEY: I´m still not gonna ask you to stay. PACEY: I see... JOEY: Because I want to go with you. PACEY: Wait a second... are you crazy? JOEY: I want to stop standing still. I want to go forward. I want to go with you, Pacey. PACEY: What about Bessie and the B&B -- they need you. JOEY: Not as much as I need you. פרק אחרון, עונה שלישית..

hadassi

New member
אחד הרגעים הכי יפים בסדרה

פייסי וג´ואי בטיול הסקי should i say more???

מוגי 13

New member
היי. חדשה כאן!

אחד הרגעים שאני זוכרת. .שזה הצחיק אותי מאוד. זה הסצינה בפאב שג´ואי,דוסון,ג´ן (וחבר שלה ..שכחתי איך קוראים לו הדתי..) שלושתם מדברים על מערכות יחסים וכל אחד אומר את שלו ואז ג´ואי ביציאה: MY BOYFREIND IS GAY - אני עולה עליכם. זה היה מצחיק! שמי אורית, ואני רואה דוסון מיום היווסדו.. יום טוב.

LillipooT

New member
עוד קטע יפה

שפייסי קונה לג´ואי את הקיייייייייייייייר .. אויש..חמוד :) וברוכים הבאים כולם!!! לי.

רינת4

New member
זוכרים שבעונה הרביעית,

אחרי שהם חזרו, פייסי וג´ואי הלכו למסיבה, וג´ואי השתכרה, ובסוף היא התחננה לפייסי שיסחוב אותה על הגב עד לדלת כי אין לה כח? זה היה קטע שמאוד אהבתי. מישהו זוכר באיזה פרק בעונה הרביעית זה היה(שני, שלישי...)?

Strawberry pie

New member
רינת?

מתי ג´ואי השתכרה??? זה ממש לא מתאים לה, ואני גם לא זוכרת את הפרק הזה, את יכולה להזכיר לי עוד פרטים על הפרק?

ממממ...הקטע הכי יפה לדעתי.....

כאילו, הסצינות האהובות עליי.... זה, כמו שאמרו- עם פייסי וגו´אי... בסוף העונה, שהיא אמרה שהיא אוהבת אותו. וגם... עוד קודם, שג´ן חזרה הבייתה... והיה ברקע את אלאניס עם השיר that i would b good והיא הביאה איתה את ג´ק..... וכמובן, הסצינה הבלתי נשכחת: דוסון שיכור... ולא מה שהיה בעונה הזאת...הפעם הקודמת...עם אנדי ביומולדת שלו... נראה לי אני יודעת את זה בע"פ.... בכל אופן, זהו :) בה ביי

למעלה