הרגלי שמיעה

cowgirl Ms

New member
אני מרגישה כלכך עילגת מוזיקה לעומכם

אני שומעת המון ישראלי, אבל בעיקר לפי שירים. אני אוהבת המון אמנים אבל בדרך כלל אני אוהבת איזה שיר או שניים של כל אמן... אבל מבחינת סגנון- רוק לסוגיו, קצת [אבל ממש קצת] מטאל, לפעמים פה ושם פופ חביב [באקסטריט
], רוק+מטאל יפני, ו.. כל מני מוזיקת גלגלץ.

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

ac-dc Aerosmith Iron maidan Korn Led zeppelin Metallica Pink floyd R.E.M Rockfour Sailem
אבטיפוס אביב גפן אינפקציה איפה הילד? אלג'יר
בוטן מתוק בקרקס בצפר ברי סחרוף דבק הזבובים החברים של נטאשה היהודים הפוסי של לוסי זקני צפת חופשצקי חמי רודנר יהלי סובול
ירמי קפלן כנסיית השכל
מאור כהן מוניקה סקס
מופע הארנבות של ד'ק קספר משינה עידן רייכל פיטר רוט רוקפור שבק ס' שייגעצ

IkMfNiY

New member
בשבילי ר[ו]ק ישראלי ^^ ../images/Emo42.gif

אין לי כוח לפרט P: יש מלא P: ההכי חשובים מוזכרים בחתימה שלי P: יעל

Eloola

New member
ובכן.

RHCP *שליטה* led zeppelin *שליטה* REM Opeth *שליטה 10X* Megadeth Guns N Roses Marilyn Manson Agalloch [טיפונת] Bee Gees Beatels, פה ושם, Bjork לעיתים, Deep Purple Pink Floyd *שלטון דקטטורי* Dream Theater Oasis, ממש מעט, The mamas and papas
Staind ברי סחרוף [מעט] מוניקה כנסיית השכל [מעט] הדג נחש ישראלי ישן וטוב- אריק איינשטיין. אחחח כמה שזה טוב. תנסו. ועוד כל מיני דברים ששומעים ברדיו וסתם מעלים חיוך

MikeY fReAk

New member
נמ..../images/Emo79.gif

אביתר בנאי, משינה, היהודים, אפרת גוש, בלאקפילד..קצת אורימור פה ושם.. כן יש לי חולשה כזאת-קשה לי עם לעזי, בגלל שהחלק שהכי חשוב לי בשיר זה המילים שלו, ומה לעשות שאני לא פרופסור לאנגלית והמילה הכי קטנה שאני לא מבינה יכולה להוציא אותי מדעתי:X

למעלה