הרגלי שמיעה

leppard

New member
הרגלי שמיעה

מה אתם עוד שומעים מלבד כנסיית השכל, בזמנו בהודעה הראשונה או השנייה שלי, ציינתי מה שאני שומע, הייתי מעוניין לדעת מה אתם עוד שומעים, כמובן מלבד כנסיית השכל, והאם אתם שומעים רק סוג אחד של מוזיקה, או כמה סוגים של מוזיקה

daveScorpions

New member
כעקרון ../images/Emo9.gif

אני פתוח לכל סוגי המוזיקה למינהן אבל בתכלס מה שיותר מושך אותי זה רוק לסוגיו, מטאל וOldiez שירים ישנים אני יכול למצוא את עצמי שומע: Scorpions Aerosmith Def Leppard Red Hot Chili Peppers Seether 3Doors Down Queen Bon Jovi סער בדישי בוטן מתוק בקרקס אלג'יר היהודים דיוויד ברוזה ועוד הרבה אחרים...

yoseflotz

New member
אהמ:../images/Emo112.gif

Red hot chili peppers a perfect circle dream theater sonata arctica system of a down nightwish blind gaurdian HIM led zeppelin pink floyd ועוד הרבה הרבה. בעברית: מוניקה סקס [וגם יהלי סובול בנפרד...]
איפה הילד
מופע הארנבות של ד"ר קספר
המכשפות
היהודים
משינה אביתר בנאי אפרת גוש שוטי הנבואה בית הבובות בוטן מתוק בקרקס ועוד המון המון המון...

אני..

העתקתי את הרשימה מהבלוג שלי במלואה, כמעט:] Avril Laviene-ותמצצו לי. Blackfield Green Day-קצת.. Guns N' Roses jon spencer blues explosion pink floyd Radiohead Rage against the machine Red hot chilli peppers simple plan Skazi Sum 41 אבטיפוס אביב גפן אינפקציה איפה הילד אלג'יר אסף אמדורסקי בוטן מתוק בקרקס בן ארצי ברי סחרוף ג'ינג'יות גלעד שגב דויד ברוזה דנה ברגר דניאל סולמון הבליינים הג'ירפות הדג נחש הדורבנים החברים של נטאשה[ארקדי דוכין] היהודים-לפעמים.. המכשפות זקני צפת חמי רודנר יוני בלוך יציאת חירום ירמי קפלן כנסיית השכלP: מוניקה סקס מופע הארנבות של ד"ר קספר מוקי מורן גמליאל מיקה קרני מטרופולין משינה ניר פרידמן נמרוד והבודדים/נמרוד שיקלר נמרוד לב עברי לידר עידן ריכל פאנקייק פבלו רוזנברג קורין אלאל רמי קלינשטיין שבק ס' שוטי הנבואה שחר אבן-צור שייגעצ תיסלם

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני ../images/Emo9.gif

מופע הארנבות של ד"ר קספר [וגם קצת שי להב :X] איפה הילד? [וחמי רודנר] התבלינים נימרוד שיקלר [עם ובלי הבודדים] איריס פרחי פיטר רוט [וגם קצת מוניקה] יוני בלוך בית הבובות קרח 9 [ונעם רותם] זבל [כי רוק ישראלי זה לא זבל!] אפרת גוש מטרופולין מיקה קרני יזהר אשדות ירמי קפלן ברי סחרוף בוטן מתוק בקרקס הדג נחש ועוד כל מיני פה ושם

Sideitself

New member
כעיקרון, הכל.

כל מה שחודר לאוזן בכיף D: אני אוהבת ממש הכל. לועזי זה בעיקר ככה [ויש באמת הרבה מהכל] : The cranberries The Smiths The Killers Coldplay Blur Alanis Morissette RHCP U2 The Corrs Bach - [המ. אני סוג של מעריצה של באך. D:] No Doubt Scorpions Phill Collins Radiohead Queen Elton John Keane Anouk The Darkness P.O.D The Used Manic Street Preachers ישראלי: Funset בתי דנה ברגר היהודים מירי מסיקה עברי לידר דניאל סלומון מטרופולין שוטי הנבואה מיקה קרני מוניקה סקס אלג'יר כנסיית השכל כמובן P: בית הבובות המכשפות אהוד בנאי יזהר אשדות רונה קינן שלום חנוך מוש בן ארי טיפקס הדג נחש הבנות נחמה מאיר בנאי אביתר בנאי שבק ס מוקי ו... המ. אין לי כוח ;[

מממ... קודם כל- רק ישראלי!!

לא יודעת כזאת אני... אני אוהבת להתחבר לשיר.. ולהרגיש אותו.. וכשזה בעברית זה יותר קל לי.. שפה בגובה העיניים. אז חוץ מהכנסייה, שרון חזיז שייגעץ משינה גלי עטרי חמי ירמי מוקי ובכלל שבק"ס גידי גובבב והאמת שהרשימה עוד ארוכה...

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| מסכימה ../images/Emo45.gif

גם אני שומעת רק ישראלי. ואנשים תמיד צוחקים עליי כשאני אומרת את זה :(

../images/Emo110.gif../images/Emo45.gifגם אני גם אני!!

עילגי אנגלית שולטיםD: ובעיקר.. שוטי הנבואה הדג נחש מוניקה סקס בית הבובות ברי אינפקציה קספרז מוקי ועוד...

..

אני שומעת גם הרוב, ורוב הזמן ישראלי. צודקת הרבה יותר קל להתחבר..חחח
ושייגעצ רושמים ככה

Kettercat

New member
יש כל כך הרבה...

אבל הנה הספורים: רוקפור חמי רודנר/איפה הילד יוני בלוך מוניקה סקס/פיטר רוט/יהלי סובול אביתר בנאי אינפקציה אלקטרה הפליינג בייבי ברי סחרוף ערן צור Jeff Buckley King Crimson Pink Floyd Coldplay Travis Stereophonics ו... אין לי כוח עוד

למעלה