הרגלי שינה

הרגלי שינה

כיצד ניתן להקנות לילד בן חודשיים הרגלי שינה טובים על מנת שיפתח שינה עצמאית? עד כה הוא נרדם רק על הידיים באמצעות נענוע, הליכה או הנקה והתהליך מלווה בצרחות רמות (העולל מסרב לקחת מוצץ) אני מודעת לצורך שלו בקרבה על מנת לפתח בטחון אך חוששת שאופן ההרדמה הנוכחי יהפוך אצלו לתלות והוא לא יצליח להרדם בכוחות עצמו בזמן הקרוב (או כשמשקלו יעלה ויהיה קשה לנענע אותו).

הכרת החשיבות בהרדמות עצמאית תעזור לך ...

שלום רב שגית, ראשית מזל טוב! ברכותיי להולדת הבן ואיחוליי לגידול בשמחה ובנחת. כאם לעולל כמעט בן יומו יש לך מחשבות טובות. "לחשוב רחוק" זה שם המשחק בהורות. זכרי התינוק בן חודשיים - יש להתאים את הדרך לגיל הילד. תינוקות רכים זקוקים למגע, קרבה, רכות, רוך - לתנאי הרחם. יחד עם זאת הכרת החשיבות בהרדמות עצמאית תעזור לך לעזור לו לא להתמכר להרגל מכשיל. עינת גבע, יועצת מששפחתית, מכון אדלר.

הרדמה עצמאית

תודה על תשובתך המהירה אני מבינה את הצורך במגע ותנאי רחם אך תוהה באיזה גיל כדאי להתחיל לחנך? כמו כן אשמח אם תוכלי לתת לי כלים ועצות כיצד לעשות זאת, האם יש משהו שכדאי שאעשה כבר עכשיו? תודה שגית

הירדמות עצמאית

שגית שגית שלום רב, הימים הקרובים יהיו הזמן המתאים להתחיל את הצעדים הראשונים כדי לא להשריש הרגל מכשיל. אני מזמינה אותך לדפדף בפורום לא פעם נתתי הדרכה איך לצעוד בבטחה להשיג הירדמות עצמאית. שאלות נוספות יתקבלו בשמחה. עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר.

למעלה