הרגלים רעים\מגונים

Spotless Mind

New member
הרגלים רעים\מגונים

אני מאמין שלכול אחד יש כזה, במודע או לא במודע.... פעם למשל, כול שעה עגולה, הייתי כוסס ציפורניים... הגעתי עד מצב שהאצבעות ניראו ממש מוזר :) וכול פעם מחדש ניסיתי להפסיק, פעם הצלחתי ליום, פעם ליומיים ופעם לשבוע.. ואז, במקרה, לא זוכר למה, כניראה הייתי עסוק בדברים אחרים, יצא שבמשך שבוע לא כססתי ציפורניים, פתאום הם התחילו להיות ארוכות.. אמרתי וואוו זה נחמד.. ומאז לא נגעתי בהן פעם אחת עם הפה ! :) זה משהו כמו שנה מהיום.. אני גאה בעצמי!! מה איתכם? יש לכם?

toty17

New member
חחחח כל הכבוד לך...

מאז שאני זוכרת את עצמי את כוססת ציפורניים. זה נורא. אני יודעת. הצלחתי לגדל פעם אחת...היה ממש יפה...ושוב חזרתי לזה. לא יודעת למה...

HaraRa

New member
כשחושבים על זה

כל דבר שלא טוב לי (ואני מניח שלכל אחד) בחיים, בעצם אפשר להגדיר כהרגל גרוע, והקושי לשנות את זה נובע מזה שהגוף רגיל כבר להרגל וקשה לו לשנות. מה שצריך לעשות זה הרבה אוטוסוגסטיה גם במצב של מנוחה כדי להחדיר את הרעיון החדש עמוק במוח, וגם בזמן אמת יעני כשההרגל אשכרה קורה- לומר לעצמך מילים שמשמרות את הבהירות וההבנה שזה הרגל גרוע, ואת הבהירות סביב ההרגל החדש.

Spotless Mind

New member
תודה

כן זה ממש יפה :) ממליץ!! הכי חשוב זה קודם להחליט לעשות את זה, תמיד לחשוב לטווח הרחוק.. אל תחשבי על איך זה יראה מחר.. כי למחרת את תתבאסי כשתיראי שזה אותו הדבר.. תתנחמי בעובדה שזה יקרה בקרוב.. תיהי חזקה! :)

facundo te amo

New member
אני כססתי

והפקי רק בזכות זה שעשיתי בנייה. פיתרון זהב, קצת יקר אבל יפה ומיידיץ

למעלה