הרגלים מעצבנים

s h i r k u s h

New member
הרגלים מעצבנים ../images/Emo178.gif

"הוא לא מסוגל לזוז בלי
ביד, ולה בא לזרוק את הקופסא ל-
"- זאת דוגמא אחת מיני רבות על הרגלים שיכולים לגרום להרבה מריבות ודילמות בקשר. בפורום אחר נשאלנו כל בנות הפורום אם היינו יוצאות עם בחור מעשן ומה דעתנו בכלל על עישון. אני אישית לא מעשנת וזה בעייתי אצלי לצאת עם מעשן בגלל הריח, העצבנות שמסביב וכו' ונראה לי שזה יגרום המון בעיות בקשר אם צד אחד עושה משהו שהצד השני ממש לא אוהב אבל מקבל מתוך פשרה. אז מה השאלה בעצם
מה ההרגלים המעצבנים שקיימים אצלכם ואצל בן/ת זוגכם ואיך אתם מוצאים פשרה אם בכלל בנושאים הללו

שירקוש יקירתי

בכל מערכת שלא תהיי יהיו הרגלים מעצבנים במקום העבודה זה לא קורה? עם המשפחה זה לא קורה? לכל אחד יש הרגלים מעצבנים כאלה או אחרים השאלה כמה זה משמעותי אני פדנטית של סדר אם מישהו שם נעליים לא במקום אני משתגעת אני פדנטית של שקט שונאת רעש ובעלי מפוזר, מבולגן, שומע מוסיקה באוטו בקולי קולות אז לומדים להתפשר ולהתגמש אחד כלפי השני בכל דבר בחיים צריך לבדוק כמה זה משמעותי כמה זה מפריע לך? יש דברים שאפשר להתגמש עליהם באדי

michalul

New member
חשבתי שרק לי יש הרגלים שאין

לחבר שלי, כמו לשים את המגבת של הפנים על מתלה מסוים כי השני משמש למגבת של הרחצה. ושתמיד הוא שוכח להחליף אץ הנייר טואלט (הוא מביא חדש אבל לא שם במתקן) או שהוא שם את הנעלים שלו בסוף היום בחדר שינה?!@$# ולפעמים שוכח לנקות את הכיור בסיום הכלים... מה שכן הוא לא מעשן בבית (בגלל שהוא שונא את הריח והאווירה שזה יוצר בבית. הוא מעשן רך ורק בחוץ, וגם כשיש אצלנו חברים שמעשנים הם בחיים לא מעזים לעשן אצלנו בבית:) (אפילו אמא שלי מנסה להקפיד לא לעשן בביתה, או לעשן פחות כשאנחנו נמצאים אצלה). בקיצור אף אחד לא מושלם (ואני בטוחה שחלק מההרגלים המצוינים שלי (לעניות דעתי כמובן) נראים לו מעצבנים

Miss פטל

New member
הוא משאיר כלים מלוכלכים בחדר../images/Emo46.gif

וזה משגע אותי כל פעם מחדש!!! לגבי עישון, אצלי זה נושא רגיש, שונאת עישון, נחנקת מהריח ובשום אופן לא הייתי יוצאת עם מישהו שמעשן. גם אמרתי לבעלי על בגידה הייתי סולחת, אבל אם יתחיל לעשן- הוא עף מהבית

אשה אשה1

New member
הרגלים מעצבנים

אז בעלי באמת מסכן ממני כי אני הנודניקית שכל הזמן רודפת אחריו - אני חולת סדר, ממש מטורפת על כל הראש. למזלי הבנות שלי מאוד מסודרות אז לפחות מהכיוון שלהן זה בסדר, אבל הוא משגע אותי עם הבגדים המפוזרים והכלים המלוכלכים שהוא שם על השיש (הוא חושב שבדרך קסם הם מגיעים לכיור). אבל בסה"כ יחסית הוא בסדר.

שירקוש באשר לעישון יש לי עמדה../images/Emo150.gif

מאד מאד נחרצת בעניין - פשוט לא מוכן לצאת עם מישהי מעשנת שתהא מי שתהיה..כבר התנסתי בכך והבנתי שזה קו אדום מבחינתי וזהו זה באשר להרגלים אחרים ..זה נורא תלוי ביכולת הפשרה והקבלה לקבל את האדם שעימו בוחרים לחלוק חיינו כמות שהוא ומצד שני את היכולת של הצד השני לא להיות אטום וקשוב לצרכי האחר...הדדיות זה שם המשחק כבר רשמתי בעבר.. לכל אדם יש את המינון והיכולת שלו להכיל ולקבל..עד גבול מסויים.. וכפי שרשמתי למעלה אודות העישון..זה בא בהחלט ממקום של ניסיון חיים אז בהצלחה בכלל אשר תבחרי רק את יודעת את הגבולות שלך האמיתיים.. מחזיר.. בדרך כלל אהבה

רוית ב

New member
קרב אבוד דארלינג../images/Emo4.gif

לכל אחדיש את ההרגלים המעצבנים שלו אני אחרי מיליון מאבקי כוח עם הבעל מצאתי פשרה הוא מלכלך??? העוזרת תנקה הוא ישלם לעוזרת אני לא עוזרת הוא מבלגן??? שלא ימצא כלום מה אכפת לי... לשאלה איפה???? (שאלה מאוד רווחת בבית הזה
) אני עונה בחיוך מלאכי - "איפה ששמת" כמוןבן שהוא מצתעצבןןןן אבל מה לעשות??? עישון??? זוועה אני כמעט התעלפתי מזה ועוד כשהייתי בהריון אני בכללללל היקאתי את נשמתי והוא עישן.. היו צרחות וצעקות היום הקצבנו לו חדר בבית לעשן רחוק מכולם ובחוץ כיותר חם מעבר לזהיש תינוק בבית אני רוצה לראות שהוא יעשן לידו - זה יהיה קרב חשוב אבלל הפואנטה היא על טעויו משלמים על אי סדר - משלמים חבל לריב המילים לו עוזרות מכאיבים בויזה .

Miss פטל

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי את הדעה שלך, אני איתך!! ואני אאמץ ממך את משפט
"המילים לא עוזרות- מכאיבים בויזה "

איזה מזל שיש לי מאסטרכרט../images/Emo6.gif

לא מאמין בלהכאיב מתוך אהבה...בשותפות כמו בשותפות זה גם הכסף שלכם וההחלטה איך "לבזבזו" אינה חלה רק על צד אחד..סורי..אצלי זה לא יפעל

g u r a

New member
לפעמים הכל מעצבן

ולפעמים..שהוא מנסה לנקות את השן ומשמיע קול מרגיז כזה. הוא לא שוטף את האמבטיה לאחר מקלחת..שונאת את התלתלים שמפוזרים.. הוא חייב להשאיר את הנעליים בסלון, כי במילא מחר אני נועל אותן... הוא כל הזמן "יורד" על הילדים,,לפעמים הם צוחקים אבל לרוב הם מתרגזים..(יורד- צוחק, ממציא שמות..לא משהוא מעליב חלילה. אני גם מעצבנת אותו הרבה, אבל להבדיל ממני - הוא שותק.אני באמת צריכה לשאול אותו.(או שעדיף שלא
אבל חוץ מזה- הוא בעל נהדר,מפרגן,תומך,אוהב,ואבא טוב לילדים.לא יוצא ,לא שותה,לא מעשן,פשוט כמעט מושלם.
אוהב לעשות כלים ,וגם מבשל.
(לא הוא מנקה וגם לא מכבס-כי אני לא מרשה לו.

אשה אשה1

New member
איזה קטעים ../images/Emo6.gif

כאילו תיארת את בעלי. גם הוא כל הזמן מציק לבנות, אני רואה שיש עוד כמה כאלה... נזכרתי בעוד משהו מרגיז - אחרי שאני שוטפת הוא נכנס עם הנעליים המלוכלכות שלו ועושה לי פסיעות.....

polegra

New member
יש לו כמה כאלה....

ומראה לי שכבר פרטתי בעבר... הוא מאחר לכל מקום ולא ניתן לקבוע איתו שעה..אבל את זה פתרתי כבר..אני אומרת לו לבוא שעה מראש :) הוא מצפה תמיד שאני אמצא את הדברים שלו..אפילו את הפיגמה שלבש בלילה כשלא אני ישנתי איתו! אבל גם אז אני פשוט קמה נעמדת ליידו ועם מבט בוהה באוויר של עגל בן יומו שואלת בתמימות איפה הפיגמה? שונאת שהוא מתעצבן צועק ומקלל...אבל הוא עובד על זה..והשבוע בנתיים עבר בשקט...מקווה שימשיך כך :) אבל הוא באמת משתפר בהרבה דברים....לומד לבשל אוכל שאני אוהבת ובפעם האחרונה שהייתי אצלו הוא בישל את כל הארוחה! הוא למד לא להדליק את האור כשאני ישנה וישתהפך העולם! והוא סובל גם מהרבה הרגלים מעצבנים שלי...חלק אני מנסה לשפר וחלק הסברתי לו שהם יהיו איתי סביר להניח שעד יופ מותי...אין מה לעשות לומדים להתפשר טלי

למעלה