הרגלים חברתיים

shayko888

New member
תחקיר בדבר חזרה לארץ לאחר התקף פסיכוטי

שלום, שמי שי, סטודנט בתל אביב ועורך בימים אלה תחקיר בנוגע לתופעת החזרה לארץ לאחר התקף פסיכוטי. אשמח אם ישנם אנשים אמיצים הנכונים ליצור קשר ולהיפגש, לשוחח. אין צורך כמעט להוסיף כי העניין יעשה באופן דיסקרטי לחלוטין. תודה גדולה.

פרופורציות זה דבר חשוב../images/Emo163.gif

לא יודעת כמה יש למחקרים האלה שמתפרסמים כל שבוע תוקף, אבל הפעם מצאו קשר בין ההשכלה של ההורים להפרעות האכילה של ילדיהם "לפי המחקר, ככל שרמת ההשכלה של האם, האב או הסבתא גבוהה, כך גדל הסיכוי שהבת תלקה בהפרעת אכילה ואפילו תאושפז על רקע זה" יש שם כמה דברים מעניינים ואפילו נשמעים קצת הגיוניים אבל כסטודנטית לשעבר, ובלי קשר למחקר הזה בהכרח, קחו הכל ברוגע
ושתהיה לכם שנה מעניינת וקלילה

**yoav**

New member
מסיבת סטודנטים מטורפת!!!

תרשו לי להזמין אתכם למסיבה מספר 1 ביום שישי הקרוב 25/9 בת"א בתכנית:היפהופ, פופ, דאנס וישראלית לתוך הלילה מיקום:הלופט החדש, רחוב שוקן 27, קומה שמינית, תלאביב - מקום מדהים!! כניסה- 50 ש"ח מחירים מטורפים על כל הבאר בירה ב-8 שקלים, צ'ייסרים ב-8 שקלים וכו'... פרטים נוספים בדף האירוע בפייסבוק או בטלפון :052-3320821 מצפים לראותכם, אתם לא רוצים להפסיד את זה

גלGRAND

New member
שלום לכל הסטודנטים

אני בטוח שבזמן הלימודים שלכם הכסף זו סוגייה כואבת. אני מזמין את מי מכם שרוכב על קטנוע\אופנוע וכל דו גלגלי אחר להלחם איתנו כנגד העלאת תעריף הביטוח הקרב ובא. מצ"ב לינק לעצומה - אל תגידו "הם כבר יסתדרו" - אנחנו צריכים אותכם איתנו.תודה. http://www.theride.co.il/אופנוען-הסבר-את-עצמך.html

b.o.b

New member
הרגלים חברתיים

שלום לכל חברי הפורום, לצורך מחקר הנערך במסגרת בית הספר למנהל עסקים באוניברסיטה העברית ושעוסק בהרגלים חברתיים, נשמח אם תוכלו למלא שאלון אינטרנטי קצרצר ואנונימי. שאלון קצרצר מילוי השאלון אורך דקות ספורות. תודה רבה!

PitchDark

New member
מה שאתה בעצם אומר זה

שאנשים יחזרו לארץ רק אם יקבלו התקף פסיכוטי? נשמע הגיוני.

למעלה