הרב עובדיה מכה שוב!

הרב עובדיה מכה שוב!

בדרשתו השבועית התבטא כבוד הרב שוב כנגד כל העולם ואחותו. והפעם על הכוונת: 1. בתי-ספר חילוניים, בפעם האלף: ""מי ששולח את ילדיו לבתי ספר חילוניים, אסור לענות אחריו ´אמן´, אסור שישמש שליח ציבור. צריך לזרוק אותו מכל המדרגות. מי שמחלל שבת בפרהסיה, דינו כמו גוי. זה פסק הלכה, לא שלי, הרמב"ם כבר פסק אותו." 2. בתי המשפט של מדינת ישראל, בפעם האלפיים: "מי שפונה לבתי המשפט, לערכאות ולא לבית דין צדק, יסבול כל החיים שלו. או שהוא יקבל סרטן או צרעת, או שאשתו תחלה, או שחוליים רעים ירדפו אחריהם. אנשים פונים בכל מיני עניינים, שיודעים שבית משפט שפועל לפיה ההלכה לא יפסוק לטובתם. למשל, דרישה של בנות לקבל ירושה. בית המשפט של המדינה פוסק כמו הגויים, לפי שוויון זכויות. איזה זכויות יש נגד התורה? דרכם רק גזל וחמס. מי שפועל נגד התורה, אין לא חלק לא בעולם הזה ולא בעולם הבא. אולי כסף ירוויחו, אבל מי יציל אותם מצרעת? מי יציל אותם מסרטן?". דובר ש"ס, אגב, נער הורסצ´ה הזה, אפילו לא טרח להכחיש. להפך, הוא מצדד ברב בכל אשר ייאמר. הוא כבר אמר את זה המון, הרב... זה רק נדמה לי, או שאנחנו מטומטמים. אנשים כאלה צריך לעצור ולשפוט על הסתה, באותם בתי-המשפט הכופרים. פוץ זקן וסנילי, זה מה שיש לי לומר על האיש הזה.

zazaza

New member
אני אשמח דווקא לשמוע את דעתם

של המשתתפים הדתיים של הפורום, זה מאוד מעניין אותי לדעת : האם אתם תומכים בדבריו של עובדיה ?

zazaza

New member
אז מדוע יש אחריו ים של עבדים

שעושים כל אשר יאמר להם ?!

vegi force 1980

New member
יש לי רעיון

אם מישהו אוסף קטעיי עתונים עם ציטוטים של הזקן הזה.. אפשר לפרסם את זה כספר ציטוטים.. זה יהיה רב מכר!!! זה יהיה הספר הכי מצחיק שנכתב אי פעם לגביי למה כל כך הרבה אנשים הולכים אחריו באש ובמים...זה לא כי הם טיפשים כמוהו.... זה כי הם הרבה הרבה הרבה יותר טיפשים ממנו

erez zon

New member
או שזה יהיה הספר הכי עצוב אי פעם

כמה הם תומכי ש"ס?מליון?...מליון אנשים בעקבות טיפש אחד זה עצוב.... במיוחד כשהם בעלי עמדת כוח כה רבה בכל קואליציה.

איילת1974

New member
זה עוד כלום יחסית...

הרב עובדיה יוסף לא וסך בהתבטאויות, שאם הן לא היו מצחיקות הן יכלו להיות מאוד מקוממות. "אישה מעל גיל 30 היא חפץ שאין בה חפץ" "אל לו לאיש להתחתן עם אישה כעורה, כי מי שמתחתן עם מישהי שנראת כמו אבטיח, סופו שיהיה לו ילד שנראה כמו מלפפון.." ועוד כהנה וכהנה... היתה התבטאות אחת שלו, שלא רק שהיא לא מצחיקה- היא אפילו עברה כל גבול, בכך שהוא אמר שבני משפחתי שנרצחה באכזריות בגרמניה לפני 60 שנה, לא היו אלא גלגולים של נשמות חוטאות. הדבר הזה פגע בי עד עמקי נשמתי ובאוכלוסיה רבה אחרת. מי שעומר דברים כאלה, הוא לא גלגול של נשמה חוטאת, אלא נשמה חוטאת חיה ונושמת בעצמו. אני חושבת שאחרי אמירה כזו- כל אמירה אחרת שלו מתגמדת.

erez zon

New member
הכי מגוכח שתמיד אחרי פונים לבניזרי

מהתקשורת,שואלים אותו איך אמר הרב דברים נוראיים כאלה,והוא תמיד אומר שהרב מדבר בדימויים ושלא הבנו אותו נכון...

nirdagan

New member
דוקא ענין גלגול הנשמות איננו מקורי

של עובדיה ונאמר הרבה אצל החרדים האשכנזים לפניו. בעניני פירות וירקות הוא לפחות היה מקורי.

חיפושיט

New member
שיויון זכויות?- חלילה וחס!

זה מאד הצחיק אותי, העובדה שהוא ממש מתנגד לשיויון זכויות בבתי משפט חילוניים, או בכלל מתנגד לשיויון זכויות (באמת, מאד בזוי לחשוב שכל אדם שווה לחברו.. איכסי!, מה, זה אומר שצריך גם להתחשב באחרים?, אוה, רק לא זה!). בכלל, ערימת השטויות הזאת מאד שעשעה אותי, ומצד שני כך כך הכעיסה אותי. איך הוא מעיז?, אם מישהו חילוני הייה מתבטא באופן הזה נגד דתיים הוא הייה מקבל על הראש מכל כיוון. מאיפה הביטחון המופרז הזה של האדון הנ"ל? ועכשיו בלי טיפת ציניות- איך אנשים עם דיעות כל כך חשוכות מסוגלים להיות מנהיגים רוחניים של אחרים?, אין לי שמץ של מושג. הפאנטיות הזאת היא מה שהורסת מבחינתי את הקסם שבדת, ובסופו של דבר מביאה לכפייה המגוחכת הזאת (גם בדבר נישואים אזרחיים- כאלו שאני אעדיף לעשות) לי אין בעייה עם הדת, אבל בעייה גדולה מאד עם כפייה כלשהי, ובין השאר כפייה דתית. אני חילונית, אבל מוצאת שהתנ"ך למשל הוא ספר יפייפה ובדת יש הרבה קסם ושהיא מסוגלת לתת לאדם את השקט שלו. לפני שעשו מהדת פולחן הזוי, עוד הערכתי גם את האנשים שפעלו ע"י חוקי התורה (נוסטלגיית שיעורי תנ"ך :), אבל כשחבורת פאנטיים השתלטה על הדת, ופשוט המציאה חוקים משלה, ממש כמו "עבודת האלילים" לה היא מתנגדת, שנעשית ע"י הגויים ה"בזויים" (מישהו אמר גזענות?)- הבנתי שזה ההפך הגמור ממה שהספר היפה הזה אמור לשקף, ובכלל, הפולחנים המגוכחים האלו מגיעלים אותי ומרחיקים ממני, ומעוד הרבה אנשים, את הדת. בכל אופן, אם כבר פתחתי הודעה ושפכתי ככה את כל המחשבות שלי, רק רציתי להגיד שהפורום ´רץ´ יפה מאד, ויש פה הרבה דיונים מעניינים, וגם להחמיא למנהלת על התפקוד שלה
שיהייה לכולם ערב טוב

begone

New member
כל ש"ס יקבלו צרעת וסרטן!

שהרי מפלגת ש"ס פנתה פעמים רבות לבתי משפט אזרחיים, כולל בג"ץ. אז מה - ש"ס יקבלו צרעת? חבל....

למעלה