הרב חדד - תודה לאל

• פותח הנושא oh-da
  • פורסם בתאריך

oh-da

New member
הרב חדד - תודה לאל

סאברימרנן, איימן ומשפחת מ.ר.ז.ל מתגאים להציג את הרכש החדש ללייבל ש.ד.י הרב חדד - תודה לאל לפעמים אני שוכח איך זה לחיות בלי אלוהים כל הימים הנוראים נראים כיום תמים עם הדת שבלב, אני מניח, מתפללל ורק רוצה להודות, לומר פה הגומל לפעמים מרוב שצמתי, אני שוכח לאכול יום כיפור כל כך רגוע, אין שום דבר לשתות והרב מחייך, קורץ ומתקרב מה נותר לבקש, מלבד שיתרחק? תודה לאל שלי, לאלוקים שלי, לאדושיינו תודה שברכת אותי בכל המצוות האלו ואין, עוד רבי נחמן.. או רבי מילובביץ' אתה, בשבילי אתה בורא העולם <בורא העולם> אתה לא אחד שמוותר, אתה מעניש כל גוי חוטא ולא נותן לי לכפר, על חטאים בכוס קפה יודע לאהוב, סולח בכיפור בלי סוף בלעדייך לא אוכל, גם עם רב אחד לחיות!

oh-da

New member
משה בן יוכבד - מחזירים

עלייה של 2 שלבים בסולם יעקב השבוע חבר להקת שבע רבנים. משה בן יוכבד - מחזירים איך זה אחד שמתקיים והשני שמתבלבל ובאותו רחוב גרים והם במקווה רוחצים כל הזמן זה טעים ובוא נזמין את אליקים ולא עוד - תאמר תפילה ובוא נביא לפה את הגאולה אז הנה הוא משיח הנה הוא קיים והנביא מופיע והיין נעלם אז תן מבט אל תפילה תן לראות את הכתובה הדקו ת'חגורות כי מחזירים בתשובה ואיך זה אחד שתמיד חוזר והשני ישר סוטר את מה שיש לו להגיד וזה הפחד שמעיד שבמחלוקת הזאת וזה בטוח כבר לא סוד הם כבר דנים אותה שנים וזה מרכז העניינים לא להסכים אז הנה שוב מגיע... ואיך זה אחד שמתפלל והשני ישר פוסל פוסל באבן את דמותו והוא בטוח ששלו מה שקיים כל הזמן יבוא הגל ישטוף אותם אל אותו מקום שניהם ילכו אותה הרוח שלוחשת בקרבם. אז הנה שוב מגיע...

oh-da

New member
MCבתיה - יצחק

חברת משפחת מ.ר.ז.ל בסינגל בכיוון שונה! יצחק הגיע בשני,לבוש שמלת שבת אני חשבתי קצת חולני, שיערבב לי את הבטן כמו שיכור,ולהקיא עד בוא האור כשיתאבד ולא יחזור יצחק רגיל לקידושים היו לו חומשים קשים עבר יותר מדי קדושים ולא זכה כמעט אף פעם למצוות הוא מחכה להבדלה, כמה לילות של גאולההההההההה יצחק, הוא דוס כזה מוזר קצת מנותק, לא משנה אם נברך על הממתק, אחרי שהוא סוגר בית כנסת ונפרד, זו התפילה האחרונה שלי לעד יצחק קורא פה פרשה, הוא גם אומר איזו דרשה ביקשו יפה, בבקשה אז תסדר להם ת'ראש עם תהלים ותזמר כמה צלילים, שיסגדו לאלילים נעים לו עם הגדי, אתרוג בשל כאן לצידי בלילה שר הוא תפילתי משחקים באמונה אחד עם השני, ברור שזה זמני... ובעזרת נשים, בוכה קצת לעצמי... יצחק, הוא דוס כזה מוזר קצת מנותק, לא משנה אם נברך על הממתק, אחרי שהוא סוגר בית כנסת ונפרד, זו התפילה האחרונה שלי לעד וזאת אני שנקלעה בתפילתו האומללה לא מתעסקת בחתן רק מתעסקת בכלה שלא עושה עניין ממך, שודך בהצלחה כמה קדושה יש במבט הזה שלך כמה מצוות יש בתפילה הזו איתך יצחק, הוא דוס כזה מוזר קצת מנותק, לא משנה אם נברך על הממתק, אחרי שהוא סוגר בית כנסת ונפרד, זו התפילה האחרונה שלי לעד

oh-da

New member
הרבי ברמן - הדתיות האחרונות

הדתיה הישנה שלי - מצווה הדתיות החדשות שלי - מחילה! לא מבינות שאצלי האתרוג מזמן פסול בלי פיתם ובלי הדס והלולב ממילא שתול האברכית לא חשובה אבל, אישה נאה הצדיקה לא אשמה, אלא מה - התערבבה אמרה 'אולי תבוא נראה סרטים' אמרתי לה 'סליחה, עם כל החילונים?!' השידוך לחתונה ממש לא בתמונה תקראי לי חב"דיסט תקראי לי בן יהודה לא מקפיץ אותך למקווה סוג של שיקצע הכניסה רק לאישה הדתיה הישנה שלי - מצווה הדתיות החדשות שלי - מחילה! לא מבינות שאצלי האתרוג מזמן פסול בלי פיתם ובלי הדס והלולב ממילא שתול הייתה אחת עם כיסוי ראש משגע מנוקד ומסוגנן כמו שרק התופר שלי יודע כל התריסים מוגפים והסדינים מסומנים היא אומרת 'בוא מצוות פרו ורבו השכנים יוצאים' זה לא נתפס שלא נכנס אם לא תיקנת הפנס את לא קולטת את שורטת לי, את הכרפס תגידי איפה את חושבת שאת יושבת? בליל סדר בקרקס? הדתיה הישנה שלי - מצווה הדתיות החדשות שלי - מחילה! לא מבינות שאצלי האתרוג מזמן פסול בלי פיתם ובלי הדס והלולב ממילא שתול קראו לה חיה או איה נו עם פאה כזאת קצרה לא שתקה לדקה דיברה בלי הפסקה יש כרטיסים להרצאה של הרבנית קוק יש שטריימל חצי שקל ראיתי אתמול בשוק 'נו אז אתה יכול להתרים ולקנות כמצווה זה תרומה או תעלול כבודו, אתה צריך נדבה!' קראו לה חיה או איה? מוזר, אני לא מצליח לזכור...

oh-da

New member
ובקרוב! ש"ס ועובדיה

תסתכלי לי בעיניים יא מוקצה תסתכלי לי בעיניים יא שיקצע מי את? שתגנבי לי את השטריימל השטריימל!

ShukyD

New member
הממ סליחה

זה שכל המשתמשים בפורום הוחלפו, כולל המנהלים לא אומר שהפופולריות שלנו ירדה ו\או שנהיינו גרועים יותר שהטקסטים פחות טובים או פחות מצחיקים אז בבקשה, הכבוד הראוי.

RunNGun

New member
רק אני לא הבנתי על מה מבוסס

השיר הראשון? אבל על כל השאר -

ShukyD

New member
על רז חדד - תודה לך

שיר של ערסים שנחרש בגלגלצ

למעלה