הרב איפרגן

misty10

New member
סורי... זה המקצוע שלי

וממש לא חשבתי שזאת בדיחה... עניתי כיוון שבמקצוע של הנהלת חשבונות זה הולך ככה:
הפטור הוא למעשה מדיווח חודשי או דו חודשי למע"מ... ועד סכום מסויים בשנה הוא לא מקזז מע"מ... וזה למה קוראים לזה עוסק פטור...
עוסק כזה לא מוציא חשבונית רגילה, אלא קבלה בלבד. אולם הוא חייב לדווח לכל הרשויות על כל ההכנסות שלו... כיוון שאם הוא עבר את הסכום של התקרה עליו לשלם את המע"מ על ההפרש...
לגבי העניין השני של להתקזז במע"מ, יש בהחלט מוצרים שעליהם ניתן להתקזז במע"מ... וכל זה תלוי באיזה עסק את...
אז שוב סליחה שלא הבנתי את הבדיחה.

מפרשית1

New member
תודה על ההסבר! את חמודה!

ואגב, באמת מעניין אותי אם הרבנים האלה מדווחים לרשויות על ההכנסות שלהם...

לינדה59

New member
איך מגיעים לרב?

איך מגיעים אליו? לפני שנים התקשרתי לטלפון של הישיבה ולא הצלחתי להגיע אליו. הפנו אותי לאיזה מתווך מנתיבות שאמר לי לשלוח לו שיק על שמו. ותמונה שלי ושל בעלי. עשיתי את זה . הוא אמר שהראה את התמונה לרב .עברו כמה שנים . עדיין לא זכינו. איך אני מגיעה ישירות לרב?

sigalit2006

New member
בבקשה

הטלפון של עוזר הרב- 04-8436767
054-3060724
054-6666335

אני מקווה שזה יעזור לך... אמן אמן

אני מכבדת את כל התגובות שכתובות פה, ואני אכן כועסת על ההתנהלות שלקחת כסף..
אבל אני רוצה לראות את זה כהסכום האחרון שאשלם על מנת להיכנס להיריון...
במקום לבזבז את כל הכסף הזה על רופאים/ תרופות ובלאגן... אולי עדיף ככה..

כדאי להסתכל תמיד על חצי הכוס המלאה ולא הריקה, אם הברכה שלו עוזרת אז מה אכפת לי שיהיה... אני מאוד מאמינה

לינדה59

New member
תודה רבה-כמה זמן המתנה אליו?

תודה. תבורכי ושיהיה בהצלחה ובשורות טובות

לינדה59

New member
איך מגיעים לרב?

איך מגיעים אליו? לפני שנים התקשרתי לטלפון של הישיבה ולא הצלחתי להגיע אליו. הפנו אותי לאיזה מתווך מנתיבות שאמר לי לשלוח לו שיק על שמו. ותמונה שלי ושל בעלי. עשיתי את זה . הוא אמר שהראה את התמונה לרב .עברו כמה שנים . עדיין לא זכינו. איך אני מגיעה ישירות לרב?

למעלה