sigalit2006
New member
הרב איפרגן
היי בנות,
הייתי השבוע אצל הרבה איפרגן והוא אמר לי שתוך חודשיים אני אהיה בהיריון ( את התאריך אשמור לעצמי, במידה ויהיה נכון הלוווואי אפרסם בהמשך..)
הוא רשם לי "בשעה טובה ומוצלחת היריון עד..."
מה שקצת עיצבן אותי שהוא מחייב אותך, אשכרה נותנים לך טופס לחתום עליו בכניסה,
שאם את נקלטת עד התאריך שהוא רושם לך אז משלמים לו 500 שקלים, אחרי הלידה 1100 שקלים ושאם זה בן אז נותנים לו את הסנדקאות.
כאילו זה סוג של ניצול של ייאוש של בנות... אני משתדלת לא לראות את זה ככה...
ההורים שלי אומרים שזה רק פסכולוגי אצלי (הגיוני מאוד) ואם זה מה שירגיע אותי פסיכולוגי אז אולי זה שווה...
מצד אחר אני מתההה להגיע למצב שאני אצטרך לשלם לו את הסכום הזה, העיקר באמת להיות בהיריון!!! וללדת!!!
ומצד שני זה מכעיס אותי כל כך, בייחוד הקטע של הסנדקאות, כל כך רציתי שאבא שלי יהיה סנדק
אפשר לשבור הסכם עם רב?! או שהוא יקלל אותי??? חחח
היי בנות,
הייתי השבוע אצל הרבה איפרגן והוא אמר לי שתוך חודשיים אני אהיה בהיריון ( את התאריך אשמור לעצמי, במידה ויהיה נכון הלוווואי אפרסם בהמשך..)
הוא רשם לי "בשעה טובה ומוצלחת היריון עד..."
מה שקצת עיצבן אותי שהוא מחייב אותך, אשכרה נותנים לך טופס לחתום עליו בכניסה,
שאם את נקלטת עד התאריך שהוא רושם לך אז משלמים לו 500 שקלים, אחרי הלידה 1100 שקלים ושאם זה בן אז נותנים לו את הסנדקאות.
כאילו זה סוג של ניצול של ייאוש של בנות... אני משתדלת לא לראות את זה ככה...
ההורים שלי אומרים שזה רק פסכולוגי אצלי (הגיוני מאוד) ואם זה מה שירגיע אותי פסיכולוגי אז אולי זה שווה...
מצד אחר אני מתההה להגיע למצב שאני אצטרך לשלם לו את הסכום הזה, העיקר באמת להיות בהיריון!!! וללדת!!!
ומצד שני זה מכעיס אותי כל כך, בייחוד הקטע של הסנדקאות, כל כך רציתי שאבא שלי יהיה סנדק
אפשר לשבור הסכם עם רב?! או שהוא יקלל אותי??? חחח