הרב איפרגן

sigalit2006

New member
הרב איפרגן

היי בנות,

הייתי השבוע אצל הרבה איפרגן והוא אמר לי שתוך חודשיים אני אהיה בהיריון ( את התאריך אשמור לעצמי, במידה ויהיה נכון הלוווואי אפרסם בהמשך..)

הוא רשם לי "בשעה טובה ומוצלחת היריון עד..."

מה שקצת עיצבן אותי שהוא מחייב אותך, אשכרה נותנים לך טופס לחתום עליו בכניסה,
שאם את נקלטת עד התאריך שהוא רושם לך אז משלמים לו 500 שקלים, אחרי הלידה 1100 שקלים ושאם זה בן אז נותנים לו את הסנדקאות.

כאילו זה סוג של ניצול של ייאוש של בנות... אני משתדלת לא לראות את זה ככה...
ההורים שלי אומרים שזה רק פסכולוגי אצלי (הגיוני מאוד) ואם זה מה שירגיע אותי פסיכולוגי אז אולי זה שווה...

מצד אחר אני מתההה להגיע למצב שאני אצטרך לשלם לו את הסכום הזה, העיקר באמת להיות בהיריון!!! וללדת!!!
ומצד שני זה מכעיס אותי כל כך, בייחוד הקטע של הסנדקאות, כל כך רציתי שאבא שלי יהיה סנדק

אפשר לשבור הסכם עם רב?! או שהוא יקלל אותי??? חחח

חחח עדיף לא להתעסק ולא לשבור הסכם..

ה ל ו א י שזה יקרה באמת אני מוכנה גם לבוא ולשלם העיקר יבטיח לי הריון וזה התקיים..
אגב הרב איפרגן שבנתיבות???

תעדכני אותנו במיד וזה יקרה...גם נשמח וגם נלך לחתום

sigalit2006

New member
חחחח סגור

זה הרב איפרגן מקריית אתא, הוא נקרא האולטרסאונד, זה התחום מומחיות שלו
היו עליו מס' כתבות בעיתונים ובחדשות, שמכל הארץ הולכות אליו נשים.

הרב איפרגן מנתיבות זה אחיו, הוא נקרא הרנטגן, הוא לא מקבל נשים- בלי קשר שמעתי עליו שהוא מדהים!!!

מה את אומרת ואאוהה אולטרסאונד??

אולי נלך אליו ויעשה לי מעקב זקיקים???חחחחח

סתם סתם צוחקתתת אני מאמינה לא קטנה ברבנים..
איך הגעת אליו ???איך קובעים טור??
מה השם הפרטי שלו??

מי אמר שהרנטגן לא מקבל נשים?

היי לך

היינו אצל הרנטגן לפני כמעט 4 שנים ,

נכנסנו ביחד כל החמולה המשפחתית הכוללת אותי ואת בעלי את דודה שלי הבת שלה והבן שלה מה שנכון שאנחנו הנשים עמדנו מאחור

הרנטגן הרגיע את בן הדודה שלי בקשר לשאלה רפואית ולבעלי לחץ פעמיים!!! את היד ואמר לו תהיה חזק

הרנטגן קרא לבעלי פעמיים מיוזמתו שלו
לבורא עולם הפתרונים
לא הבטיח הבטחות אלא אמר תהיה חזק ועד היום לא הבנתי למה התכוון? להפלות שעברתי? לאבא שלי שנפטר 10 חודשים אחרי הביקור?
ר' חיים איפרגאן המכטונה אולטרה סאונד הבטיח גם לי לפני כמעט 4 שנים הריון תוך חודשיים שהגיע אחרי שנה מאותו תאריך ולא חודשיים

ואגב לתשומת ליבכן, ר' איפרגאן הוא לעיתים כינוי כבוד ואינני יודעת אם התואר ר' נובע מהסמכה לבנות

בזמנו חתמתי בלב מעט כבד מכיון שרציתי לשמור סנדקאות לחמי שיחי' או אבי שלי ז"ל שלצערי נפטר שבועיים אחרי שנפל ההריון הראשון לו זכיתי

אמרתי אז אם יבוא הריון לפני הטיפולי הפריה הכסף ילך לישיבה במקום לתרופות

כשהריון לא הגיע אז אחרי חודשיים אמרתי ההבטחה שלו קויימה גם אני פטורה

מה שמצחיק שנסעתי לר' חיים איפרגאן לקרית אתא עם חברה חילונית שהיתה מיד אחרי הזרעה לילד שני אבל גם קיבלה כבר מחזור והיא לא הסכימה לחתום על כלום למרות שקיבלה פתק ואמרה שהיא חייבת לשמור סנדקאות לחמיה
ו....אחרי חודשיים בכלל התברר שכשנסענו היא כבר היתה בהריון מההזרעה פשוט אחד מתוך שני העוברים שנקלט נספג ולכן היה דימום

הבת המהממת שלה כבר כמעט בת 4

איש הישר בעיניו יעשה מי שרוצה שתלך ותשלם לפחות הוא אומר מראש

אני מאמינה שמי שעושה טיפולי פוריות תיכנס אי"ה להריון , הסטטיסטיקה מוכיחה זאת לא מעטמי שעטושה ספורט ודיאטה יורדת במשקל

טיפולי פוריות משפרים את הסיכוי להיקלט ואגב דווקא האחות היקרה של האחים איפרגאן ברוריה האחת והיחידה אמרה לי לא לפחד מטיפולים ולסמוך על הרופאים שיודעים את מלאכתם נאמנה

שיהיה לכולנו חג של אור וניסים, אני מאמינה שבורא עולם לא שוכח אף אחת ומתפללת לישועות של כולנו עוד השבוע

מיקי

סנדקאות

הי סיגלית יקרה,

מכיוון שהלכת אליו זאת אומרת שאת כנראה מאמינה. במקומך במידה ואכן תכנסי להריון כפי שהבטיח בע'ה אמן! טפו טפו טפו .תשלמי . אחכ הייתי קובעת אליו פגישה ושואלת אותו האם ניתן לתת לאביך הסנדקאות ולהסביר כמה חשוב לך. אולי יהיה קשוב?

בהצלחה בכול מקרה יקרה

בת דודה שלי הלכה לרב בנתיבות

לא מזמן ולא בשביל היריון דווקא הלכה עם חברה בשבילה. בקיצר, אמר לה שעוד חודשיים תקבל הצעת נישואים בחו"ל ואכן לפני כמה ימים התבשרנו שבטיול שלהם באיטליה היא התארסה. עכשיו אמא שלי החליטה שגם לנו כדאי ללכת.. וזה אחרי ששבוע שעבר בטיול לצפון נכנסו לעמוקה בפעם הראשונה בחיי!

וואוו יאלה אני קובעת תור לרב בקרית אתא

מתאים לי לקבל מימנו בשורה טובההה

לא רוצה לצער ולבאס אותך, אבל הייתי אצלו לפני

כמה שנים והוא נתן לי תאריך והחתים אותי על מסמך בו אני תורמת סכום מסויים לישיבה והוא יהיה הסנדק. לא היה אכפת לי העיקר שאני כבר אכנס להיריון.
מיותר לציין שהתאריך עבר ולא נכנסתי להיריון. אמא שלי אמרה לי לפנות אליו שוב. אבל אין לי כוח לכל הרבנים, ואני הייתי אצל המון.
אחד מהם אמר לי שלא יהיו לי ילדים מבעלי הנוכחי אלא רק אם אתגרש ממנו ואתחתן עם אחר.
כבר לא יודעת למי להאמין.

תנסי ללכת שוב

לכי תדעי..
כמו שהולכים לטיפולים ולא מתייאשים הולכים והולכים למרות שלא הולך העיקר שיהיה ילדים תנסי ללכת שוב..
ראיתי עכשיו מלאאא נשים נקלטו..
פשוט הייתי ה מ ו מ ה לראות...אנשים מגיעים אליו מחול..

cookiii

New member
תחשבי על כל הממתקים שהוא יחסוך לך.

אומנם אני לא מאמינה ברבנים אבל במידה ומה שאמר יתגשם אל תשברי מילה.
אחר כך תעשי איתו חשבון לילד 2 ושאבא שלך יהיה הסנדק.
חוץ מזה שסנדק הוא רק בברית מילה. זה לא שהוא יקבל את הילד אליו.

Rמחכה

New member
בתור ה'דוסית' של הפורום

אני מוכרחה לומר
שזה פשוט ניצול!!!!!
אני לא רוצה לכתוב במילים בוטות
אבל מדובר בניצול מצוקה של אנשים
הרי באים אליו הרבה אנשים ונשים, ברור שסיפורי ההצלחה מתפרסמים (גם אם לא היו פונים אליו, סטטיסטית, לחלק מהאנשים זה יצליח)
והכשלונות נשארים שקטים ויתומים

מה שהיה, היה
את לא צריכה ל'פחד' מהקללה שלו

מאחלת לך הריון תקין בקרוב, וילד בריא
סנדקאות - תוכלי לכבד את אבא שלך (בהחלט מתאים יותר)

אולי רק בשביל השקט הנפשי שלך, את יכולה לשלוח פקס ולהודיע שאת לא מתכוונת לכבד אותו בסנדקאות (ואם הוא רוצה, הוא יכול לבטל את ה"ברכה"- אני מוכנה לברך אותך בלי שום תנאים
ומברכת אותך מכל הלב, בבשורות טובות בקרוב ממש!!!)

בהצלחה

acka

New member
רבנים

אני אמנם חילונית גמורה, אבל גם לטעמי יש פה ניצול.
כמו ה"מטפלים" למיניהם שמבטיחים הרים וגבעות - את שומעת רק על הצלחות ולא על הכשלונות.
בעיניי יש פה ניצול של מצוקה - ניצול רוחני, ניצול כספי ומה לא.
מקווה שתהיי בהריון תוך חודש, ותוכלי לתת לאבא שלך את הסנדקות בלב שלם.

ודרך אגב - שלא יקשקשו עם פסיכולוגיה. רובנו המוחלט פה בגלל בעיות גופניות רציניות.
אצל חלק מאיתנו הן אולי לא ברורות, אבל בהחלט קיימות.
הרי כשהתחלנו לנסות ולהכנס להריון - היינו כולנו רגועות מאוד.
לו היינו מצליחות היינו נשארות רגועות. זה החוסר הצלחה שהלחיצ אותנו ולא להפך.

טוליתי

New member
|אייקון של תפוז נושם לרווחה|.תודה שבאת

לי נאמר שמי שמבקש תשלום בעד ברכה אכן מנצל! הנבואה נתנה לשוטים, ואין היום אדם בשר ודם שיכול לנקוב בתאריך. מי שכביכול "מצליח" לו לנחש תאריך - מצליח כי יש סטטיסטיקה גם בהימורים...אני שמחה שמחכה הגיעה לכאן וכתבה את דבריה.

יש מספיק רבנים שמוכנים לברך ללא תשלום, ואני - באופן אישי בעד ברכתם של אנשים שרוצים באמת ממעמקי לבבותיהם שיהיה לך טוב, כך שההצעה של מחכה נראית לי מצוינת
.

עוגי555

New member
אותי זה מכעיס! זה לא בסדר.

אני עם טוליתי ועם acka, לגמרי.
כל ההתנהלות לא בסדר....
בהחלט מבינה את הצורך, למרות שאני ממש ממש לא בעניין ומסרבת בכל תוקף. ללא קשר לאמונה בה' או לא.
בטח לא לתוך מסחרה כזו.
הכעיס אותי.

מאחלת לך שיתגשמו ברכותיו אמן! ויותר מהר ממה שהוא אמר!!!

חגית2001

New member
גם לנו הרב הבטיח....נו ו....

עזר משהו???(רב אחר...תמורת סכום נאה)
לא!
זה רק תיסכל אותי יותר!

כי את כל משענתך את שמה על הרב...בעוד שהכל זה מלמעלה!

ואני חשבתי דוקא שאני הדוכסית של הפורומים

טוב, לא נריב על זה.

אבל מסכימה איתך בכל פה.

אני חסידה של רבי מסויים, לא אנקוב פה בשמו.
אבל מעולם, כשבאו אליו לקבל ברכה, ובאו המונים!!!!!!
הוא לא ביקש תשלום, אלא אפילו נתן. (נתתי רמז
)

בכל אופן
רב שמבקש מאנשים במצוקה כסף עבור ברכות זה ניצול לשמו!!!!!
וחשוב שידעו את זה כולם!
אם הוא קיבל משמים זכות מיוחדת לברך אנשים
זה לא אומר שהוא צריך לעשות על זה קופה.

הוא יכול לומר שמי שירצה יתרום למוסד שלו.
אבל להחתים???
לא מקובל!!

הבעיה היא שאנשים כל כך נואשים
שמוכנים גם לשים את ראשם

שירשור27

New member
הרב מרוחלין שליטא

ממליצה בחום לא לוקח כסף ולא מבטיח הבטחות לפי פנים הוא אמר כי הרחם שלי חלש ויש לחזק אותו ואמר שבעזרת ה' יהיה בסדר ואין מה לדאוג אבל כן נצטרך טיפולים. עדיף לדעת את האמת מאשר אשליות וללא כסף ולטפל בבעיה..בהצלחה לכולם

barbunya12

New member
חוצפה יהודית

פשוט מזעזע!! אחרי זה תוהים מאיפה לרבנים יש מלא כסף כי הם לא עובדים אז איך יש להם?!? כי הכל הם עושים מצדיקה עאלק. ממניע טהור! פשוט ביזיון!! בושה !! ועוד רוצה להיות הסנדק מה זה החרטא הזה סליחה אבל יש דברים שאני לא מוכנה לקבל!! אפילו ממש מקוממים אותי!! שיהיה מלא בהצלחה!! מחזיקה אצבעות ונותנת את ברכתי ללא עלות ;)

למעלה