הרברט סמואל עיסקית

גסטרו

New member
הרברט סמואל עיסקית

המון זמן שלא הייתי שם, העיסקית עברה תהפוכות והיום מחירה 88 שח כולל לחם ושתיה קלה (עובדת השתיה התבררה לי כשחיכינו לחשבון ושמעתי את המלצרית אומר זאת לשולחן ליד , אולי הניחה שאנו יודעים כי הוא מרבה לסעוד שם ?, אנחנו לא ידענו)
יש גם אפשרות לקחת תפריט "טעימות" של 4 מנות ב 165 שח כמדומני , החלטנו לקחת ארוחה עיסקית וארוחת טעימות ולחלוק .
קבלנו דלי פח ובו 2 פרוסות לחם לבן טרי ו2 פרוסות לחם אגוזים מתקתק, 2 מהן נותרו בקשתי שקית לקחת וקבלתי אותן בקופסה ובשקית ניר מרשימה . וצלוחית שמן זית ובלסמי (בפעם הבאה אבקש חמאה)
לארוחה--
מהעיסקית הרגילה מנה נהדרת - רק בגללה אחזור לשם ובקרוב - שכחתי את השם אבל זה היה משהוא הודי - צלחת עם יוגורט מתובל בקארי נפלא , עליו קוביות אבוקדו , קינואה כהה ועל כל זה 5 שרימפסים לא גדולים, חלוטים . שילוב טעמים נפלא וחבל היה לי שהייתי צריכה לחלוק אותה .
מארוחת הטעימות- קרפצו דג חרב עם מלח מעושן - חביב ותו לא
ועוד מארוחה זו- נתח קטן של מוסר על רוטב לימוני ומשיכת תמרינד על הצלחת - הוא אהב את הרוטב , אני הרגשתי משהוא גרגרי בו כמו קורנפלור שלא נמס , הדג בסדר.
המשכנו במנה של שרימפס וקלאמרי נוסח עכו- סיר מתכת קטן מתברר שגדוש טבעות קלאמרי ועליהן שרימפ אחד צרוב - אותו אכלתי ,לא מחובבות הקלאמרי אני , בתחתית הסיר רוטב יוגורט שנוגב בהנאה עם הלחם. עוד היו בסיר בצל ופרחי כרובית (מוטיב שעוד יחזור)
המנה האחרונה של תפריט הטעימות- פילה בקר - 3 קוביות של בשר בגודל של 2 נגיסות האחת, חצאי תפוחי אדמה סגולים ו...פרחי כרובית . הבשר היה מצוין , תפוחי האדמה יבשים מתפוררים
ובחזרה לעיקרית של העיסקית - פרגיות INDIAN SUMMER נתחי פרגי צרובים, במיה (שהוא אכל בהנאה ) בצל ו.. פרחי כרובית. המנה הוגשה בקערה והרוטב היה רק בתחתיתה - רוטב כתום צבע נפלא אבל..ממש חסר טעם לא הודי ולא כלום. בצד כוסית מתכת עם אורז . הוא, שרגיל לאוכל הודי ממטבחה של אשתו אמר שהיו שם בעבר בימי א של אוכל הודי וכל קשר בינו לבין המקור רחוק כרחוק תל אביב מדלהי.

קינוח קבלנו ללא חיוב הודות לכרטיס בייגלה - לקחנו את הבית של פיסטוק - מעולה ! גלידת פיסטוק ו3 כדורי קדאיף חמימים- מנה מיוחדת ומומלצת ו...צ'ופרנו (אולי בגלל שהערתי למלצרית על הרוטב במנת הפרגית) במיני קינוח - הנמסיס בגודל מוקטן - אלוהית.

מים קבלנו בבקבוק זכוכית ,חמימים אבל לבקשתי קבלתי קרח בכוס נפרדת . השרות היה נעים וטוב . החשבון עם קוקטייל קמפארי אחד (32 שח ) 285 שח

לסכום- העיסקית בהחלט משתלמת ושווה , ראיתי בשולחנות ליד מנת סטייק קצוץ שנראתה מצוין , יש גם ניוקי כמהין. ארוחת הטעימות לא שווה את מחירה . הקינוחים- אליפות (מה גם שלא שילמנו עליהם
)

ביחס למחיר זה נשמע נחמד

אבל אני חושבת שאם הייתי מגיעה לשם בערב ומזמינה את המנות האלה במחיר מלא, הייתי מתאכזבת בטירוף(וכך היה כשהייתי שם בערב עם החבר והזמנו 6? מנות שאף אחת מהן לא הייתה מדויקת). לצהריים זה אחלה מחיר ויצאתם ממש מרווחים.

וסתם שאלה: כל מנה הוגשה לכם בנפרד?

אגב, מה העניין עם בייגלה? באמת שווה להיות חבר שם? כי עניין הקינוח נשמע שווה, ומכל ארוחת הערב שעשינו שם הקינוחים זה הדבר היחיד שאני זוכרת לטובה.

גסטרו

New member
תודה על תגובתך ולשאלות -

המנות הוגשו בצמדים , היות והן לא היו גדולות למעט מנת הפרגיות לא היתה בעיה של התקררות אחת בעוד אוכלים את השניה

מנות תפריט הטעימות היו קטנות לטעמי מאכזבות

בייגלה- דמי חבר לשנתים היו 100 שח מזה קבלתי שובר ל 50 שח ליבנה מונטיפיורי, הקינוח אתמול היה עולה לי 40 שח לפחות ואני מתכננת בקור נוסף בחדש יוני כך שזה שווה. יש להם הסדרי הנחות עם מגוון מסעדות. לשותפי לסעודה הציעו את כרטיס החבר לשנה ב 25 שח למחזיקי אמריקן אקספרס.

גסטרו

New member
בHS קינוח לזוג בעיסקית עד סוף יוני ,עם תאוותי

למנת השרימפס , תהיתי האם אקבל חצי קינוח במידה ואגיע לבד

שירלי6

New member
תודה גסטרו

הביקורת הנפלאה שלך הביאה אותנו לסעוד היום בצהריים, נהננו מאד מנוף מלבב של הים, שני קוקטלים מרעננים,
הלחם המצויין ( כבר שכחנו עד כמה)
מנות ראשונות טרטר בקר וסשימי סלמון
עיקריות רביולי בקר וסלמון עם ירקות ירוקים.
טעים טעים!
תודה לך על ההמלצה ושבת שלום

שירלי6

New member
יש עסקית ויש ארוחת טעימות

העיסקית ב88 ש״ח כולל ראשונה ועיקרית, הטעימות 165 ש״ח.

anatc

New member
מנת היוגורט עם האבוקדו קינואה ושריפס

נקרא טעים במיוחד
מזמן לא ביקרתי ב hs, משומה אני לא נמשכת לשם
אבל התיאור שלך מפתה..

למעלה