הרבלייף כן או לא? מה דעתכם על הרבלייף? האם מומלץ?
ש שלומלומי New member 15/1/08 #2 לא! לא חבל על הכבד שלך? אין תחליף לתזונה מאוזן ואורח חיים בריא. קיצורי הדרך הרבים המוצעים לנו, בדרך כלל גובים מחיר יקר (ולא רק מחיר המוצרים...)
לא! לא חבל על הכבד שלך? אין תחליף לתזונה מאוזן ואורח חיים בריא. קיצורי הדרך הרבים המוצעים לנו, בדרך כלל גובים מחיר יקר (ולא רק מחיר המוצרים...)
B Baby anne New member 15/1/08 #4 איך זה פוגע בכבד? ואיך זה קשור לקיצור דרך? אם אי אפשר לדבר\לענות על זה כאן אז אתה מוזמן לכתוב לי באופן אישי. תודה על התגובה.
איך זה פוגע בכבד? ואיך זה קשור לקיצור דרך? אם אי אפשר לדבר\לענות על זה כאן אז אתה מוזמן לכתוב לי באופן אישי. תודה על התגובה.
0 0 אור 0 New member 15/1/08 #3 לא לדיון בפורום כפי שאנחנו לא מפרסמים כאן מוצרים, כך אנו גם לא מקיימים דיונים על מוצרים ספציים לחיוב ולשלילה
לא לדיון בפורום כפי שאנחנו לא מפרסמים כאן מוצרים, כך אנו גם לא מקיימים דיונים על מוצרים ספציים לחיוב ולשלילה
א איציק לביא New member 16/1/08 #6 לאיזה צורך? האם את מתייחסת למוצר (ים) מסויים? האם את מתייחסת לכלל המוצרים ? האם את מחפשת פתרון לבעיה ספציפית ? תוכלי להשיב גם במסר אישי
לאיזה צורך? האם את מתייחסת למוצר (ים) מסויים? האם את מתייחסת לכלל המוצרים ? האם את מחפשת פתרון לבעיה ספציפית ? תוכלי להשיב גם במסר אישי
B Baby anne New member 16/1/08 #7 יש לי קרוהן. אז אני משתמשת ב3 מוצרים שלהם שעוזרים למערכת החיסונית, לאיזון המינרלים בגוף ולעלייה במשקל. עליתי 2 קילו ואני שבוע עם זה. נשאר לי עוד 2-3 קילו לעלות.
יש לי קרוהן. אז אני משתמשת ב3 מוצרים שלהם שעוזרים למערכת החיסונית, לאיזון המינרלים בגוף ולעלייה במשקל. עליתי 2 קילו ואני שבוע עם זה. נשאר לי עוד 2-3 קילו לעלות.