הרבה

deena

New member
אתה בהכרה?

אתה זוכר מה היא עשתה עם רוגאלך? אתה קולט מה היא מסוגלת לעשות עם כרובית???? (Uתזכור שמדובר בטיגון)

רוגעלך ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

רק לך מותר לבוא לכאן מחר ולאכול איתי כרובית מטוגנת. רק אתה!!!!!!!!!!!!!! עוד לא סיימתי עם הרידוד והגילגול (אייקון של צחוק מרושע)

Rinattt

New member
יוווווווו מסכן סופי, לא חראםםםםם?

הבחור עוד צעיר...

deena

New member
רק רציתי להגיד

שאני בדרך לבית שמשששששששששששששששששששששששששששששש

אז ככה ../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif

הייתי בשוק קניתי כ ר ו ב י ת !!!!!!!!! לא אחת, אלא שתיים טוב, מכרו כל אחת ב-2 ש"ח
וגם 2 חב' של עלי מנגולד, טוב מכרו 2 ב- 5 ש"ח, הבעיה היא שאין לי מושג מה עושים עם זה
מה שבטוח, ממולאים יהיו מזה. בקיצור,תתכוננו למחר לשמוע על גבי הפורום את קולות הפיצפוצים של הכרובית בשמן ואת קולות האורגזמה שלי כשאוכל את הראשונה. דינה, אין לך מה לבוא לבית שמש, בלי כיבווווווווווווודים STOP

° זואי °

New member
מכיוון שאני עז

ולא צירפת אותי לרשימת השמות.... אני מאחלת לך שהכרובית תתנקם וככה את תוכלי להתנקם ולהחזיר למזל (ולא אוסיף)!

יואוווווווו זואי, נהיה לי בלאק אאוט

כשרשמתי את השמות, כל מה שראיתי באותו הרגע זה כרובית,כרובית כרובית חחחחחחחחחחחחח יאללה את הכי קרובה אלי, בואי מחר בצהרים, נחגוג על כרובית מטוגנת ואולי גם אספיק להכין ממולאים עם מנגולד

vrp

New member
../images/Emo6.gif אני בקרשים ../images/Emo70.gif - הגיע במייל

מכתב של בלונדינית לבת שלה !!!! - מעולה בתי שלום, אני כותבת לך מספר מילים כדי שתדעי שאני כותבת. אז, אם תקבלי את המכתב הזה, זה יהיה סימן שהוא הגיע אלייך. אם לא תקבלי אותו, תודיעי לי על מנת שאוכל לשלוח לך אותו שוב. אני כותבת לך לאט כי אני יודעת שאת לא קוראת מהר. לאחרונה, אבא שלך קרא מחקר המצביע על כך שרוב התאונות קוראות קילומטרים בודדים מהבית, זאת הסיבה שהחלטנו לעבור דירה. הבית מדהים, יש בו מכונת כביסה אבל אני לא יודעת אם היא פועלת. אתמול שמתי בה כביסה, משכתי בחוט שמעליה וכל הכביסה נעלמה ! אני מחפשת את המדריך למשתמש ! מזג האוויר מאוד נחמד פה, שבוע שעבר ירד גשם רק פעמיים, פעם ראשונה במשך 3 ימים ופעם השנייה 4 ימים. בקשר למעיל שחיפשת, דוד שלך משה אמר לי שאם אני שולחת לך אותו עם הכפתורים זה יעלה הרבה כסף בגלל שהם כבדים, אז תלשתי אותם ושמתי לך אותם באחד הכיסים. אבא שלך מצא עבודה, יש מתחתיו בערך 500 איש. הוא מכסח את הדשא בבית הקברות. אחותך ליאורה שזה עתה התחתנה מצפה לאירוע משמח. אנחנו עדיין לא יודעים את המין על כן לא אוכל לומר לך אם תהיי דוד או דודה. אם יהיה לה בת היא מתכוונת לקרוא לה בשמי. זה מוזר לקרוא לילדה : אמא. אחיך צביקה נקלע לבעיה גדולה. הוא נעל את האוטו עם המפתחות בפנים. הוא נאלץ לחזור הביתה ברגל כדי להביא את הצרור מפתחות השני על מנת לחלץ אותנו מהרכב. אם בהזדמנות את פוגשת את בת דודתך אילנה, תמסרי לה דרישת שלום בשמי. אם את לא רואה אותה אז אל תגידי לה כלום. אמא שלך. נב : הייתי רוצה לשים לך קצת כסף במעטפה אבל כבר סגרתי אותה.

זוג מחפש אם חד הורית לפונדקאות

שלום, אם את אמא לא נשואה, בת 24-38, ורוצה לעזור לנו להגשים חלום - להפוך להורים, את מוזמנת ליצור רשק במייל: [email protected] * למתאימה מובטח תשלום נאה. תודה.

קווים של אור ../images/Emo62.gif בחיינו

לכל אדם, גם בקצה העולם, ישנה תיבה נסתרת בחדרי הלב. עמוסה מכחולים גדולים וקטנים, צבעים חמים, צבעים רכים. צבעים של שמחה, אור ואהבה. לכל נברא, עלי אדמות, מבכיו הראשון, דמעות ראשונות מתוח בד ,על קירות הלב. הקורא לכל נפש רגישה ואוהבת, בכל מקום, בכל זמן. לטבול מכחול, ביד אומן, לצבוע את ימיו באורות קסומים ולילותיו באור זוהר, עטור כוכבים. קוים של אור, פסים של שמחה, המחוות הקטנות,מילות החיבה. נגיעות המכחול, יוצאות במחול, צובעות את היום בהמון אהבה. רישום בפחם, של רגש חם, מאור הפנים,הקורן מבפנים, שרבוט של חיוך, קשקוש של צחוק, שובר חומות, מקרב רחוק. הנקודות הקטנות, זרעים של אהבה. רסיסי טל לעת בוקר, שביבים של אור, רגעי חסד הניקוד של שפת האושר. ההצללות הרכות, טשטוש קווי המתאר, מוחים יום אתמול ,שייטב המחר. בת הקול המהדהדת, הפעמון שבלב, הרגש המפעם, רואה את הקולות, שומע את הצלילים, צובע את החיים. לתת רק לתת מלוא חופניים לפזר, הנתינה היא כנר המאיר לאחרים ולעולם אינו חסר. דלו לאחרים,גוונים של אושר, היו כלים שלובים. של רגשות אוהבים
ערב נפלא לכולכם

maof

New member
מאוד יפה ומרגש ../images/Emo39.gif

רק שלא תמיד אהבה מנצחת מעוף

miri362

New member
ערב טאוב לכולם

לאחר העדרות קצרה מקווה שהלילה אחזור סופית לפורום לבלבל לכם את המח להציק ולהפריע גם מידי פעם . מה שלום כולם מקווה שכולם מרגישים טוב. למען האמת לגלות לכם סוד קטן ....... היתגעגעתי אליכם אך מכורח הנסיבות לא היה לי אינטרנט לכמה ימים מקווה שהלילה יחברו אותי מחדש. אז שיהיה אחלה ערב לכולם

magic40

New member
../images/Emo124.gifבנות כנסו רגע

תוכנית יצאת צדיק ממש ובדיוק עבורנו ----------עכשיו בערוץ 2 שקוראות לבעלי מקצוע ומשלמות כסף לנוכלים עונה שעברה נבדקו 117 יצאו 33 צדיקים!

jane34

New member
אנחנו צדיקות בעצמינו!!

לא צריכות צדיקים וצודקים!!!!

למעלה