הרבה

mars4

New member
../images/Emo32.gif נתון סטטיסטי מדהים

הידעתם כי רק 4% מהאזרחים במדינת ישראל מחזיקים בכרטיס א.ד.י. בו הם מביעים את הסכמתם לתרום איברים מגופם? בטוח שאין צורך להכביר מילים על החשיבות של הצלת חיים באמצעות תרומת איברים. מספיק שתחשבו על מי מיקירכם חלילה.. אני בטוח שאצל הרבה זה נובע רק מחוסר מודעות. אני מנצל במה מכובדת זו על מנת להפציר בכל מי שהנושא חשוב לו לסור לאחד המרכזים על מנת להצטרף. אגב, ברוב מרכזי ההשתלות הגדולים בעולם לא מקבלים ישראלים בגלל התרומה האפסית שלנו לבנק האיברים העולמי. שלא נזדקק לעולם!

../images/Emo46.gif מתחשק לי לצעוקקקקק אפשר../images/Emo35.gif

דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי נימס לי אחחח איזו הקלה...תודה

../images/Emo32.gif עזרה

טוב זו לא עזרה בעוף אלא עזרה בעוגה דווקא.... אני צריכה להכין עוגה למחר לעבודה ולא בא לי לעשות משהו מסובך, מצד שני גם לא בא לי להכין עוגת שוקולד... היה לי מתכון של עוגת אגוזים חלומית אבל לא מוצאת.. אם יש איזה מתכון טוב לעוגה פשוטה אבל טעימה שגם נחשבת לעוגת יומולדת סבירה, אני מבקשת שלחו לי מתכון!!!

תלתליפז

New member
יש ברשותי

כרטיס אדי כ 15 שנה. אני מעדיפה לתרום את החלקים שלי לבני אדם מאשר לתולעים (בזבוז חומר).

לפחות תצעק נכון....../images/Emo3.gif

דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי נימאס לי אחחח איזו הקלה...תודה ועכשיו קל גם לי..

יש לי מתכון שתמיד מצליח ואפשר גם

לשדרג אותו מעט. השאלה - איזה מצרכים יש לך בבית, כי לעוגה הזאת דרושים אגוזים ומייפל.

מצרכים

יש לי כמעט הכל, מייפל אין אבל סירופ שוקולד כן אין תפוזים ואין ביסקויטים
לא יכולה ללכת לסופר, אני לבד בבית עם הילדים...(תשובה לפיקסון) ובהמלצת הנודניקית
שירלייייייייי אופו את???

אם אין מייפל - לא נורא, אפשר שוקולד

3 ביצים 3 שקיות סוכר וניל 1 שמנת חמוצה 1 כוס סוכר 1.25 כוסות קמח תופח תמצית וניל תמצית רום (ויסקי, ברנדי, ליקר) חצי כוס שמן אם יש צימוקים - עוד יותר טוב לערבב הכל ולהעביר ל-2 תבניות אינגליש קייק לפזר למעלה קצת סוכר חום, קצת קינמון ואגוזים בשפע 180 מעלות - בערך חצי שעה - או עד שהקיסם יוצא יבש כשהעוגה רותחת לשפוך את הגנאש (שוקולד מריר + חמאה + קצת קקאו + קצת סוכר). אני עושה בדרך כלל אחת עם מייפל והשנייה עם שוקולד.

פיקסון

New member
מתכון פשוט וקל

כנסי לסופר תקני עוגה של ריצי עם קצפת אחלה עוגה והכי קל או אפילו בקונדטוריה שכונתית בהצלחה

ב ה י ר

New member
עוגת שוקולד- מומלצת!

2.5 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפיה 1 שקית סוכר וניל 2 כוסות סוכר 1 כפית סודה לשתיה 6 כפות קקאו 4 ביצים כוס וחצי מיץ תפוזים כוס ורבע שמן (קנולה) מערבבים בשתיי קערות את החומרים היבשים לחוד והרטובים לחוד מאחדים לקערה אחת עד שאין גושים שהתנור חם 180 מכניסים ל40 דקות בודקים עם קיסם. ניתן להכין גאנש שוקולד מעל שמנת מתוקה 150 גרם שוקולד מריר קוצצים את השוקולד מרתיחים את השמנת מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד מערבבים עם לקבלת קרם אחיד. ושופכים על העוגה.

maof

New member
זואי אני רוצה לשאול אותך???????????

האם דכאונו של האחד דומה לדיכאונו של האחר???????????????????????? מעוף

maof

New member
מותקקקקקקקקקקק ../images/Emo25.gif

אני לא רוצה לרשום לך מה רבי טרפון היה אומר על זה
מעוף

למעלה