הרבה שמח, קצת עצוב...

הרבה שמח, קצת עצוב...

אתם קולטים - מחר נובמבר! ואני בשיאו של השמיני... ודברים הולכים ומתקרבים ומקבלים יותר ויותר משמעות מיום ליום. מחרותיים אני יוצאת עם בעלי לקורס הכנה ללידה - סופש במלון, החדר לילדה הולך ומתגבש, הבטן הולכת וגדלה...
אתמול יצאתי לחופשת לידה מהכפר הדרוזי שעסקתי בו בשנה האחרונה דווקא במקצוע הישן שלי - עיצוב וחיטוב הגוף. התלמידות הכינו לי עוגה ומתנה מרגשת וממש ביקשו שאחזור אליהם באביב... היה לי קצת עצוב, בכל זאת ממש אהבתי לעבוד שם וקשה להפרד אפילו כשזה זמני. אני שוב ושוב מזכירה לעצמי את המודלים שאימצתי לי - את המורות שלי בעבר ובהווה שהן גם בעלות מקצוע לתפארת וגם אימהות מסורות - וחוזרת ומזכירה לעצמי שהחיים שלי עומדים להשתנות בגדול אבל אני לא עומדת ללכת לאיבוד בשינוי - ואימרו אמן.

ליילה 1

New member
מיכלי חמודה../images/Emo140.gif

ברור שאת הולכת לקראת שינוי משמעותי בחייך, אבל בהחלט אין סיבה שתלכי לאיבוד. להפך ,השילוב של האמהות יוסיף פן אחר ומעצים לחייך . אני בטוחה שעם המרץ הבלתי נדלה שלך תוכלי לשלב את שני התחומים ולהצליח בשניהם.

מיכלי יקרה,

את לא עומדת ללכת לאיבוד בשינוי. תזכרי את זה תמיד, גם אם בתחילת הדרך האימהות היא מאד טוטאלית (מטבע הדברים) ונדמה שקצת הולכים לאיבוד. בתקופה הראשונה אין הרבה זמן לדברים אחרים. תזכרי שזה זמני וזה טבעי. תרשי לעצמך בהתחלה (בחודשים הראשונים) להיות כל כולך באימהות ואל תלחמי בזה. שוב, תזכרי שזו תקופה זמנית. תרשי לעצמך להעזר במי שנכון לך להעזר, במשפחה הקרובה, בחברים הקרובים... במשך הזמן, דברים יתאזנו לך מחדש (ובאופן חדש) ואת תהיי גם אמא וגם אשה בזכות עצמה ותצליחי לשלב, לשגשג ולפרוח.. בהצלחה מתוקה. תהני מהאימהות, מהמשפחה ומכל מה שהוא את עצמך.

אין דבר יותר אמיתי מלקבל עידוד

כזה משתי אימהות ותיקות שאני יודעת שהן יודעות היטב על מה הן מדברות

למעלה