הרבה שאלות...

הרבה שאלות...

אז ככה כבר כתבתי שלא מזמן קניתי דיסקים של Children Of Bodom hatebreeder וfollow the reaper הבנתי שעשיתי קצת טעות כי הייה עדיף לדעתי לקנות את Something Wild במקום את F.T.R, אבל לא נבכה על העבר, עד לפני כמה ימים הייתי בטוח שהדיסק הבא שאני אקנה הוא Something Wild, אבל עכשיו אני לא כלכך בטוח, אני יודע שאני אקנה אותו מתישהו(אם לא בימים הקרובים) אבל גם מהפורום וגם מבחוץ הבנתי שאולי שווה לי לנסות דברים אחרים, אז אם אתם יכולים תמליצו על להקות בסגנון כזה או דומה(דת´ מלודי יתקבל בברכה), שלפי דעתכם עולים על C.O.B(מבחינת ביצועים) נגיד על Sinergy אתם ממליצים?(כן כן...אני יודע שאלקסי מנגן שם, ואני יודע שהסולנית היא חברה שלו...)ואם כן על איזה דיסק?(יש להם רק 2 לא?) ומה אתם אומרים על אין פליימס? אם אני אוהב את בודום יש סיכוי שאני אוהב(עתיד)גם אותם? ועוד פעם, אם כן אז איזה דיסקים ושירים?(חוץ מEmbody the Invisible ששמעתי כבר) אז הקיצר תנו להקות ודיסקים בסגנון דת´ מלודי ושל C.O.B (כי לפי מה שהבנתי הם לא בידיוק דת´ מלודי)שאתם חושבים שיש להם ביצועים לא פחות טובים, ואתם גם יכולים להמליץ על להקות שאין להם ממש דיסקים בארץ(אבל לא להתעקש דווקא דברים שאין, רק אם זה דבר ממש טוב!), כי תמיד אפשר להזמין מהnet או לבקש ממישהו שיביא... ועוד כמה שאלות 1-תנו לדעתכם את השיר הכי טוב של king diamond 2-אותו דבר על Manowar(זה סתם בשביל הסקרנות כי גיליתי פשוט שאני ממש לא מכיר דברים שלהם...) תודה מראש!(וזה דיי דחוף...)

a_duck

New member
המלצות וצ´ילדרן

אלקסי כבר נתן רשימה של דברים שתאהב אם אהבת את צ´ילדרן... אה..ובקשר לSOMWTHING WILD...אמרתי לך שעדיף אותו על הFOLLOW...

אהמממ

דבר ראשון, שיר של מאן או וור, Blood Of The Kings אם בא לך בלאדה מאן או וורית, הורד נא את Master Of The Wind בקשר ללהקות דת´ מלודי אחרות, הייתי ממליץ לך לבדוק את At The Gates, Dissection, Dark Tranquillity וכמובן, חביבי Opeth. בקשר לשירים, אתן לך צמד שירים מכל להקה: At The Gates - Slaughter Of The Soul, Forever Blind Dark Tranquillity - Lethe, Punish My Heaven Dissection - Heaven´s Damnation, Unhallowed Opeth - The Night And The Silent Water, The Drapery Falls אבל במקרה של אופת´ באמת כל שיר...זה שיר

תודה כלי! עזרת לי מאוד!

משום מה אנשים מעדיפים פה להתווכח על נושאים שקצת קשורים מוזיקה, מאשר לעזור לאנשים שרוצים לדעת דברים על מוזיקה נטו! טוב לדעת שיש פה גם אנשים שעוזרים! ושוב רב תודות!!!

Bodom-child

New member
קינג דיאמונד, האיש והאגדה....

הבנאדם הזה מחוק לגמרי. יש לו את הקול הכי טוב לפי דעתי בעולם המטאל. אני אישית אהבתי את החומר שלו שיצא תחת mercyful fate. שיר שלו שאני אוהב הוא angel of light מהאלבום time

ed547

New member
נכון.. הקול הציפציף שלו מזכיר לי

דמות מצוירת.. לדעתי יש סולנים הרבה יותר טובים ממנו בעולם המטאל כמו מייק פאטון, מיינרד, מיקאל ועוד..

ואם אפשר עוד קצת...

שמתי לב שלא דיברת על אין פליימס...עכשיו ראיתי שעוד מישהו כאן שאל עליהם...אבל הוא קיבל המלצות ל 3 דיסקים שונים ואף שיר מומלץ, הם פחות טובים לדעתך מהלהקות שרשמת לי? אין להם ביצועים טובים? ו אט דה גייטס, לא כלכך מלודים נכון? תודה מראש...

לא דיברתי כל כך על אין פליימס

כי אני לא מעריץ גדול שלהם, אבל אם כבר אין פליימס, אז הייתי ממליץ באמת לשמוע את האלבום The Jester Race. אט דה גייטס מלודיים, פשוט לא מאוד קלילים.

שני האלבומים שיצאו אחרי whoracle

משלבים השפעות ניו מטאל, ולדעתי עושים זאת בצורה גרועה....

Wyld stallyn

New member
חהחה...

השפעות ניו מטאל.... זה לא נשמע טוב..... מי היה מאמין שאינפליימס יגמרו ככה קולוני לא הייתי אומר עליו ככה אבל מקאלימן שמעתי שיר אחד והבחנתי בזה, חשבתי שזה סתם שיר מוזר או משהו אבל בכל מקרה העדפתי לא להתעמק בדיסק הזה מה שכן ללא שום ספק אינפליימס הלהקה עם הקליפים הכי מסריחים שראיתי בחיים

Wyld stallyn

New member
תבדוק את

השירים של אינפליימס מג´סטר רייס - artifacts of the black rain, dead eternity, december flower וורקל (אגדה) juton, jester script transfigured, gyroscope קולוני: scorn, resin, coerced coexistence, zombie inc

Wyld stallyn

New member
MANOWAR

האמת היום קניתי מחבר שלי את ה kings of metal שלהם מחבר ב30 שקל ללא ספק ב5 הדיסקים הגדולים בכל הזמנים שלי אולי הרבה הרבה בגלל הנוסטלגיה... יש בו שירים ממש אגדיים תבדוק את השירים: defender, heart of steel, hail and kill, wheels on fire, the gods made heavy metal black wind, fire and steel (זה שיר אחד) זה סתם מה שעלה לי בראש כרגע אני יודע שיש הרבה כאלה שיגידו שהם הלהקה הכי פוזרית בהיסטוריה ובאמת הם כאלה...אבל הם עדיין גדולים

Bodom-child

New member
תנסה גם את

fighting the world... דיסק נחמד ביותר שגורם לך להרגיש מה זה להיות true....

D.B

New member
תטעם קצת DARK TRANQUILLITY

לא יודע אם זה הסגנון שלך... אבל שווה בדיקה.. אני ממליץ על הדיסק PROJECTOR.. לדוגמה תוריד את השירים: FREECARD THEREIN תבדוק אותם..שאר הדיסק בסגנון המעולה הזה... מומלץ בכלל בחום לכולם..

למעלה