הרבה קורסים אבל

taiger81

New member
הרבה קורסים אבל

שלום, אני מתמודד עם קושי ברמה התפיסתית מנטלית מזה כמה שנים דבר שמאמלל את חיי,עשיתי שלל קורסים רבים בהילינג כמו-אומגה,וורטקס הילינג,תטא הילינג,רייקי,emf ועוד חלק מהכלים האלו מאוד עוצמתיים אבל לצערי לא ממש קידמו אותי לריפוי המבוקש, אני ממשיך לחפש ולקוות שאמצא את מה שבאמת יעזור לי להחלים ולחיות חיים יותר מלאים,אם מישהו מכם שמה על שיטת הילינג בלתי רגילה עם תוצאות טובות אשמח לשמוע תודה אני

ינוקא1

New member
היי לך taiger81

שום שיטה לא עוזרת באמת , כי שיטה ואפילו הכי מוצלחת בעולם היא עטיפה של הדבר האמיתי. היא לא הדבר האמיתי בעצמו. גם כאשר אני , למשל , מטפל בכלים שאני מכיר - דיקור , הילינג , ביואנרגיה וכו' - אני מודע לזה שהדבר האמיתי שמתרחש זה המפגש ביני לבין המטופל וה"עוד משהו" שנמצא שם. השיטות בסך הכל זה כל מיני קישוטים. מה שבאמת יעזור לך להחלים ולחיות חיים מלאים יותר זה להבין שאתה עובר מסע , ובמסע הזה אתה לומד כל מיני דברים. כאשר קראתי את ההודעה שלך מיד חשבתי על הסיפור של "הקוסם מארץ עוץ". יש שם אריה פחדן שהולך לבקש מהקוסם להיות אמיץ , ויש שם דחליל בלי מוח שרוצה להיות חכם , ויש שם את איש הפח שהולך לבקש לב - ויש כמובן את דורותי וטוטו. בסופו של דבר כולם גילו בסוף המסע שכבר יש להם את מה שהם רוצים לבקש. אז מה הם הרוויחו מהמסע ? את המסע בעצמו.

doingood

New member
מוזמן ליצור קשר

יש לי הרגשה שאוכל לעזור לך. פרטים נוספים במסרים.

bridges

New member
אני לא מבין...

שלום רב, עשית שלל קורסים וזה לא עזר. מה יהיה שונה בקורס הבא? ואני אסביר: נראה לי שאתה תולה את הריפוי שלך באיזשהי שיטה כשלמעשה הריפוי שלך תלוי בך. אני מכיר הרבה אנשים (ולא רק בתחום ההילינג) שהולכים לקורס אחד וקורס נוסף ואז לומדים עוד משהו ולעולם לא מגיעים לעבוד במקצוע שהם לומדים, הם מתחמקים להתמודד עם העולם האמיתי, עם הצורך לשווק, עם הצורך להתמודד עם הפחדים שלהם בחיים שלהם. מה יאפשר לך כן לרפא את עצמך, עם הכלים שכבר יש לך? האם יש מישהו שתוכל להיעזר בו בתהליך כזה? איך? בהצלחה, רונן

שלום נמר,

בתור מי שלימדה כבר הרבה קורסים אני יכולה להגיד לך, שראיתי תלמידים מגיעים למסגרת ללימודי מקצוע ומהות בחיפוש אחר ריפוי אישי, וזה עובד באופן חלקי בלבד, ואין מה לצפות שזה יעבור באופן מלא. תחסוך זמן וכסף ותתחיב למטפל, לתהליך של אחד על אחד, שבו אתה לא לומד תיאוריות אלא לומד אך ורק על עצמך. בדרך כלל ראיתי מרמור מטעם אלה שבאו לחפש ריפוי אישי בתהליכים קבוצתיים. זה לא עניין של שיטה בלתי רגילה, אלא, עליך למצוא מטפל בלתי רגיל, שיתאים לך כמו כפפה ליד, שיבין אותך ב 100%, שיהיה חברי ובעל השקפת עולם שאתה יכול להזדהות איתה. ותתמיד אצלו לפי הוראותיו. אני מאמינה שזה יכול לעזור לך... בהצלחה רבה
עומר

למעלה