תודה רבה
בקרוב (ספטמבר) ימלאו 10 שנים למותה של אמי בידיים שלי, מוות אכזרי ומכוער, מיותר כל כך. מאז הידרדרתי מאוד והשתקמתי ועכשיו שוב במגמת הידרדרות, לצערי הרב. אני באה לכאן פעם ב-... מציצה ותמיד בורחת. לא בגלל החברה, כמובן, אלא בגלל הנושא. גם בתוך הקבוצה הזאת אני מרגישה שונה. אני תמיד שונה. אבי נפטר לפני יותר מעשרים שנה, ואין לי כמעט בכלל משפחה. לפחות לא כזו ששווה להתעכב עליה יתר על המידה. אין לי משפחה משל עצמי, לא הקמתי וגם לא אקים. הכול פשוט כואב מדיי. גם גופנית אני לוקה בבעיות מורכבות שלא רואה את הפתרון להן באופק. מנסה לשרוד, אבל שואלת את עצמי בשביל מה בכלל להמשיך. את מי זה מעניין שסיימתי כמה קורסים באו"פ בהצטיינות יתרה. זה משמח אותי באותו רגע, ואז זה עובר ואני שוב צוללת לתהום הדיכאון. את מי זה מעניין שקיבלו אותי לעבודה מסוימת שקרובה מאוד למשהו שחלמתי עליו, אם זה בסה"כ בשביל 200 ש"ח לחודש (כן, זו לא טעות). ובכלל, בשביל מה. בשביל מה. ולא שההורים שלי אי פעם תפקדו כמו הורים תומכים, הו, לא. אני הייתי זו שטיפלתי בהם משחר ילדותי, לא הכרתי מציאות אחרת. ועם זאת הייתי מחוברת לאמי בחבל הטבור. כמה שהיא התרחקה ממני יותר, יותר נזקקתי לה והיא לא הייתה מסוגלת לתת מעצמה, היא לא יכלה להתמודד אתי ולהכיל אותי, וגרמה לי להבין שאני פגומה ודפוקה. ואני זקוקה לה כל כך. ואני מחפשת אותה בדמויות טיפוליות. ואני לא יכולה כשעוזבים, אני לא יכולה. ואין לי יותר כוחות. ואני צריכה שיעזרו לי. ואני מבקשת עבור עצמי את העזרה, ועדיין קורסת. מקווה שפעם יהיה טוב (יהיה טוב, נהגה אמי לומר, והוסיפה: השאלה למי ומתי). שבת שלום לכולן.