הרבה זמן

לולי80

New member
הרבה זמן

לא נכנסתי לפורום... זו תקופה מאוד מאוד לחוצה עם פרזנטציות...מהבוקר עד הערב נמצאת במכללה.. מנותקת לחלוטין. רק בשבע בערב היום גיליתי ששושנה דמארי נפטרה... יש לי פרזנטציה מאוד מאוד מלחיצה ביום חמישי... אני כולי מצטמררת מהמחשבה שאני אמורה לדבר מול כל כך הרבה אנשים, מרגישה שזו הולכת להיות השפלה פומבית... היום פשוט התחלתי לבכות באמצע היום מרוב לחץ, חוסר אונים, מחנק... אויייי.... אני במקצוע הלא נכון....ז"א ... אני כן אבל...העולם הזה כ"כ לא בשבילי... או אולי כן?... אני לא בנויה ללחץ הזה... לכל האנשים שבאים ומסתכלים... מרגישה שאני משתגעת... מתה לצרוח חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק שתיקה מכאיבה... שותקת כ"כ הרבה........................................ צריכה את אמא שתחבק ותעטוף ותבין הכל בלי שאומר מילה.... לול

Darkmatter

New member
היי לולי... :)

חמודה, אני מבינה שיש לך פחד קהל. להרבה אנשים יש את זה. גם לי. :/ אני ממש מעריכה את זה שלמרות כל הלחץ והכל, את מסתדרת יפה. זה דורש המון המון כוחות. והעניין של הפרזנטציה זה בהחלט לא פשוט. גם אני הייתי נלחצת כשהייתי צריכה לדבר ליד אנשים. אבל איכשהו למרות כל הלחץ שלפני והכל, הייתי מצליחה לעבור את זה בצורה די סבירה. אז אני בטוחה שגם את תעברי את זה בשלום ואח"כ תוכלי להירגע קצת מכל הלחץ. אולי גם תקחי קצת חופש אחרי זה? נראה לי שאת זקוקה לזה. תעשי דברים שעושים לך טוב. מוזיקה, אמבטיחה חמה.. דברים נחמדים שכאלו.
תחשבי על זה. באמת נראה לי שזה יקל עליך ויגרום לך להרגיש יותר טוב. אני איתך מתוקה... תספרי מה קורה, טוף?

גם לי יש פחד קהל...

אבל בכל פעם שעושים פרזנטציה זה נהיה טיפה יותר קל כשמתמודדים עם הפחד רואים שזה לא כ"כ נורא... בטוחה שאת מאוד מוכשרת ושזה יעבור חלק...
ו

לולי...

מכירה את הפחד קהל הזה... אני לא מסוגלת אפילו לחשוב על עצמי במצב כזה.. אבל אין הרבה מה לעשות... לפעמים הז חלק מהלימודים.. צריך לקחת נשימה עמוקה ולחשוב חיובי... או כמו שתמיד אומרים בסרטים.. תדמייני שכולם שם ערומים
והם הרבה יותר נבוכים ממך..
שיהיה המונמונמונמונמון בהצלחה מחר!!!! תעדכני איך היה ומה איתך....

לולי יקרה ../images/Emo23.gif

מחזיקה לך אצבעות בפרזנטציה.
אני יודעת עד כמה התקופה הזו מלחיצה. קחי נשימה עמוקה. טיפ קטן: דמייני שאת מדברת לאדם (כל אדם - לאו דווקא מישהו בקהל) שאת מאוד אוהבת ורק הוא נמצא בתוך החדר. מקווה שהיום קצת פחות לוחץ.

לולי80

New member
תודה לכולכן

חזרתי עכשיו מסידורים אחרונים לקראת הפרזנטציה... נראה לא רע... הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי.... המון תודה לכולכן - נפלאות.... על התמיכה. אספר לכן מחר איך היה.... לול

לולי80

New member
הפרזנטציה היתה

מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בחיים בחיים לא קיבלתי כזו ביקורת טובה!!!! כל המנחים והמבקרים החיצוניים... אהבו התרשמו ונתנו ביקורת טובה ובונה... בסוף הביקורת שאר תלמידי הכיתה באו חיבקו אותי ואמרו לי שזה מגיע לי... אני לקחתי את הפלאפון ירדתי קומה התקשרתי לבן זוגי ובכיתי ... בכיתי כ"כ מעמוק עמוק בפנים.... הקלה, התרגשות מתח... הוא כ"כ נבהל המסכן.... הוא אמר שהוא ידע שזה מה שיהיה...חמודון... איזו הקלה...... תודה לכולכן מדהימות שלי. עזרתן לי המון. לול

היי לול...

"הפרזנטציה היתה מעולה!!!!!!!!" ואולי "אני הייתי מעולה!!!!!!" מתאים יותר?? את עשית זאת! האם תזכרי זאת בפעם הבאה?? האם תזכרי ש"מגיע לך"?? שמחה שכך היה... זה יתן כוח לפעמים הבאות ולאו דווקא בפרזנטציות. פשוט זכרי שאת יכולה ושאת מדהימה. ילדה, שולחת לך המון אהבה

Darkmatter

New member
אני כ"כ שמחה לשמוע!

דוגרי, ידעתי שזה יעבור בצורה טובה. אבל פחדתי להגיד את זה, שמא זה ילחיץ אותך. חחחחחח.... אח, איזה כיף לסיים עם זה, מה? :) והכי כיף שזה עבר מעולה. זה ישמש לך כמקור כוח ובטחון גם לפעמים הבאות. תזכרי שאת מסוגלת להרבה יותר ממה שאת עצמך מאמינה. אבל... אנחנו באמת ידענו! ואנחנו מאמינות בך!!! לילה טוב, מותק.

לולי80

New member
תודה תודה תודה

מתוקות!!!!!!!!!!!!!!!! אתן פשוט מדהימות כן... באמת הוכחתי לעצמי... והיום שאחרי (אחרי 14 שעות שינה גם מרוב תשישות נפשית) הוא יום הרבה יותר יפה.. אני מלאה מלאה באנרגיות חיוביות.. נבנה לי טיפה בטחון ואני כולי במצב רוח לעשייה... תודה על האמון האמונה ואהבה שאתן מעניקות לי פה... שלכן לול

אפשר להוסיף להודעות המומלצות? ../images/Emo8.gif

באמת הודעה שצריך לשמור, וגם את צריכה למצוא דרך "לנעוץ" אותה בטגליינס שבראש ... כדי לבנות את המון מבפנים, כדי שלא יהיה פער כל כך גדול בין מה שהסביבה חושבת עליך לבין איך שאת מעריכה את עצמך. שמחתי לשמוע, ותודה שלא שכחת לשתף ...

למעלה