הרבה זמן מעט כסף :?

urifr

New member
הרבה זמן מעט כסף :?

שלום לכולם (קודם כל) אז השאלה היא כזאת, יש לי די הרבה זמן(יחסית) בסביבות החודשיים+ אבל לא יותר מדי כסף להוציא (גג 2000$ עדיף פחות), ואני חושב על מקומות לטייל, אז בדרום אמריקה כבר הייתי, המזרח כרגע לא מושך אותי אז פחות או יותר נשארתי עם אירופה (ורק עכשיו משיטוט בפורום עלה בי הרעיון של אפריקה) אז באמת הייתי שמח אם יש לכם רעיונות כרגע אני חושב על אזור הונגריה אבל כל רעיון יתקבל בברכה כמו גם מידע על מה יוקר השהות במדינות אירופה אשר עברו לאירו רק באחרונה!? * הטיול יהיה ברמת לינה בהוסטלים בעיקר ללא רכב (מבחינת עלויות). כל הצעה תתקבל בברכה. תודה אורי.

Yo-man

New member
אפריקה - לגמרי.

בפורום טיולי תרמילאים היה דיון מלא חוויות לנושא טיולים באפריקה (2 הכותבים הדומיננטים שם הם חי-בר ו-selav מנהל הפורום). לדעתי תוכל לקבל הרבה רעיונות מדבריהם. חוץ מזה, לדעתי חוסר התלהבות מהמזרח נובע ממחסור בידע. מדובר במדינות שונות לגמרי אחת מהשניה, עם דברים שונים להציע. אני לא בא לשכנע, רק מייעץ לך לברר קצת יותר... תהנה

Yo-man

New member
יצאתי דביל ../images/Emo6.gif

לא שמתי לב שאני בפורום הזה... אופס

urifr

New member
לא אוהב את האתר :(

השתמשתי בו פעם הוא לא כל כך "מיצג" אבל תודה, מחכה שתחזרי מהעבודה ;)

sela v

New member
את אותן אכסניות

תמצא גם כאן, כי בסופו של דבר זה מוביל להזמנה מאותו אתר. אתר טוב על אכסניות באירופה הוא BugEurope, כלומר ההמלצות בו, וההזמנה שוב מאותו אתר.

urifr

New member
אם תוכל לצרף קישור

לדיון המדובר אני אשמח (בתוך הפורום). ותודה!

urifr

New member
שאלה יותר פשוטה...

איזה מדינות נחשבות זולות באירופה (עדיף יותר לכיוון המרכז ולא מזרחה). ואיך השפיע על מדינות אלו המעבר ליורו?

sela v

New member
למה אתה מתכוון?

כבר רשמתי שום מדינה לא עברה במאי ליורו.

ashmash

New member
גרמניה

באזור ברלין, נחשבת יחסית זולה, במיוחד עבור בירה אירופית... אבל זולה זה עניין יחסי, היא יקרה בהשוואה למדינות עולם שלישי... עוד מדינות זולות באזור מרכז אירופה - סלובניה, סלובקיה (צ'כיה, אם כי כבר פחות), פולין ויש עוד כמה, כל אחת יפה בדרכה שלה.

jeshu

New member
הרבה זמן מעט כסף הבלקן,תורכיה והקווקז יכולים לספק לך תעסוקה לחודשים שלמים... אני לא יודע בנוגע לעלויות ובטיחות אבל אתה יכול לנסות לבדוק.

sela v

New member
כבר חזרת מצ'כיה

או שאת נוסעת בקרוב? מי סיפר לך שהמחירים מתומחרים ביורו? אמנם אם באים יותר תיירים, אז מעלים את מחירי המלונות, אבל זהו, ועדיין נשארנו עם מדינות כמו רומניה או בולגריה, שבעבר ונדמה לי גם בהווה גובה בעבור אותו חדר במלון מחיר שונה ממקומי ומתייר.

למעלה