הרבה זמן לא שתפתי...

הרבה זמן לא שתפתי...

היה לי חודש קשה ועמוס, והוא עדיין לא נגמר. לפני שבוע הגדולה שלי חגגה יום הולדת והארוע הזה עם הכנותיו גזל ממני את מעט הכוחות שעוד נשארו לי (סתיו תמיד עושה לי רע! כל שנה!). הכל אופן - אפילו שלא עשיתי את כל מה שרציתי, כן הספקתי כמה דברים... קודם כל - המכנסיים האלו. הגזרה היא KIM של farbenmix, ובד ג'ינס ממש לא ממצה לאעמי מה שיש לגזרה הזו להציע, אלא שהמכנס מיועד לאחיינית שלי, ואחותי מאוד שמרנית בענייני לבוש. את הגזרה קניתי למעשה עם חברה (אלו גזרות יקרות למדי). ההצדקה היתה שלבת ה - 6 שלי פשוט אין מכנסיים לחורף! ביום שקבלתי את הגזרה בדואר - קבלתי מאחותי גם ארבעה שקים מלאים בגדים מבת ה - 10 שלה! עכשיו יש לבת שלי כל כך הרבה בגדים!!! אז החלטתי לתפור לאחיינית שלי. אז הנה KIM ראשונה שלי - יהיו עוד...

עשיתי לעצמי שתי חולצות של MCCALL 4517

הנה הראשונה - אהבתי את הגזרה - באמת פשוטה, השרוולים מאוד יפים לטעמי. אני ידעת שיש מקום לשיפור, בעיקר בחיבור של השרוולים לחולצה... בחולצה השניה שעשיתי זה כבר טוב יותר.

שש שבע

New member
סתו,,,נמשך כמה חודשים, יש סיבה למה

תקופה ל כך גדולה בחיים שלך עושה לך רע? לא חבל? אולי תחליטי שהפעם זה יהיה אחרת? הרי הסתן שלנו יותר דומה לאביב... והשלכת? הסתכלי על זה כמו על פרימה לצורך תפירה מחדש... יומקסים

liz 60

New member
פרימה זה לא דבר מלבב אבל שאפו על המטאפורה

היפיפיה על הבקר לקרוא את זה .זה הרגיע גם אותי למרות שאני כבר אחרי הליכה .

למעלה