הרבה זמן לא קשקשתי לכם

הרבה זמן לא קשקשתי לכם ../images/Emo163.gif

אבל קוראת, והצטערתי עם נדב והחמוסה שלו, אבל גם שמחתי שמצא אותה מתחת לאף חחחחחחח היום שוב שחררתי את מזל, מה אני אגיד לכם? נראה לי שמזל פראנואידית. התחילה לרחרח את הרצפה, שמתי לה שקית ניילון והיא אהבה, ואז הלכה לצב שתפרתי לבן שלי מזמןןןןןןןןןן כשעוד הייתי בהריון, הצב הזה יועד למזל, מסתבר שהיא אוהבת אותו, הוא גדול ממנה מבד, בשבילה זה כמו גבעה קטנה. ניסתה לגנוב אותו אל מתחת לספה בסלון חחחחחחחח אבל מן הסתם לא הצליחה להכניס אותו. יש לה קטעים שקצת מדאיגים אותי, היא פתאם יכולה לסמר את הגוף ולאיים, גם אם אני לא לידה, היא עם עצמה, ונראה לה שיש מישהו מאחוריה, לא מבינה את זה, בשניות היא יכולה להיות תוקפנית,למה זה?? לא היתה שום סיבה שהיא תתנהג ככה (נראה לי שיש לי חמוסה חמת מזג) לפני כמה דקות החזרתי אותה לכלוב, כי שוב ניסתה לנשוך אותי והיתה עצבנית, אני שומרת כאן על צעדים מתונים,מנסה לא לעשות תנועות מהירות, ממש מתחשבת בה. מה עושים? זה ישתנה? אני מרגילה אותה לבית כשהילדים שלי לא בבית, בכוונה, כדי שלפחות תכיר את הבית, אבל מה יהיה כשיחזרו?

ודרך אגב,

אני עדיין לא יכולה לצלם אותה ואת הכלוב, כי יש לי בעיה עם המצלמה מקווה לסדר את זה בהקדם

Lovable Stray

New member
את בטוחה שהיא תוקפת?

יכול להיות את מבלבלת תוקפנות עם משחק רגיל של חמוסים? מה גורם לך לחשוב שהיא מרוגזת?

כי היא מקמרת את הגב,ועושה תנועה

של תקיפה, ואם אני מתקרבת אליה היא מנסה לנשוך אותי.

Lovable Stray

New member
זאת גם הצורה בה חמוסים משחקים

מקמרים את הגב, קופצים אחורה וקדימה ונושכים (נשיכות של משחק)

Sweet Fantasy

New member
אם היא מקפצת

אחורה קדימה תוך כדי השמעת קולות זה משחק אם היא נעמדת מולך באותו מצב סמור ועושה קול לחישה "הסססס" ולא זזה היא בעמדת תקיפה

כן, אחורה קדימה לפעמים בלי קול

לפעמים עם קול, אבל לא הסססססססס,אלא כמו גרגור כזה חשבתי שעם הקפיצות האלה שלהם, זה חלק מהאזהרה שלהם.

Lovable Stray

New member
הקפיצות הן משחק

חמוס תוקף לא יקפץ כמו שמיכל אמרה, הוא יעמוד וינשוף כמו חתול. בקשר לגודל, תלוי בהורים של החמוס.

אז סתם פחדתי ממנה?????????

המתוקה הזאת. וכשהיא משוחררת, נעלתי נעלי טבע, כדי שלא תנשך לי את הרגל חחחחחחחח בחיי שפחדתי ממנה. היום אפיתי במטבח, היא באה אחרי, ראתה את השק של תפוחי האדמה, התחילה להשתגע אחרי זה, ואז הממזרה הזאת, הצליחה לטפס על המעמד של הירקות, עלתה עד למעלהההההההההה. מגניבהההה איך מאלפים אותם לבוא אלי?? התחלתי להרגיל אותה לשריקה ולטפיחה על הרצפה.

Lovable Stray

New member
בדרך כלל הם לומדים לזהות קול

תחזיקי משהו טעים ביד ותקראי לה, לא יזיק גם לדבר איתה כדי שהיא תזהה את הקול שלך ותתרגל אליו. החמוס שלי אומנם לא מזהה את השם שלו (או לא מגלה לנו שהוא מזהה) אבל ברגע שהוא שומע את הקול שלי הוא מתעורר ובא אלי

skarlet ohara

New member
אני רק מצטרפת לתשובות שענו לך

גם אצלי זה ככה. סומר ומקפץ זה משחק, לעיתים רחוקות אני שומעת אותו מאיים. אני קוראת לו פספספספס. בהתחלה זה היה בצירוף מלפפון או ענב מהיד. שבועיים מאז שהתחלתי עם זה, ועד עכשיו (חודשיים). הוא רץ אלי כשאני עושה לו פספספס, אבל זה רק אם בא לו עלי. אם הוא עסוק או עושה משהו שבשבילו נורא חשוב, אז ספק אם הוא יבוא. הבעיה היא בשיטה שלי זה שאני מתעייפת מהר ב פספספס וזה לא תופס למרחקים של יותר מחדר. אז אני מנסה לאמץ שריקה או רשרוש עם משהו. הבנתי שנדב משתמש בצפצפה.... אז זה גם רעיון. "רק מצטרפת לתשובות של אחרים"..... :)

למעלה