הרבה זמן לא כתבתי

noya54

New member
הרבה זמן לא כתבתי

או שזה מרגיש הרבה זמן? בכל אופן , עברתי דירה..בערך.. זה אולי יישמע קצת פינוק אבל קשה לי לחיות עם שותפה- זקוקה לפרטיות ולשקט.. אבל אין ברירה.. אמא שלי הפסיקה לאיים מאז, שאולי זה כבר שיפור.. עובדת הרבה בלילות ובמהלך היום בורחת לשינה ומטשטשת את עצמי (לא גאה בזה, פשוט לא מסוגלת להרגיש..למרות שגם זה כבר לא עוזר). חשבתי שעם המעבר הדברים ייסתדרו אבל זה לא נכון, תחושת הבדידות מתעצמת ואין ספור מחשבות חודרניות , פלאשבקים וסיוטים... בקיצור בדיכאון עמוק, אפילו לא מצליחה לפשט את הסיבות למועקה הזאת .. אבל מה שכן היא גומרת אותי. אני גם אחרי תאונה ככה שבכלל יש תירוץ להיקבר במיטה. מה שחשבתי אחרי התאונה זה רק למה למה למה אני עדיין כאן ): אפילו הטיפול מרגיש לי פתאום סתמי, שאני מקרה אבוד.. אבל בנתיים משתדלת להקפיד להגיע לפגישות וגם לקורס שהפסיכו' שלח אותי אליו.. מה מצחיק? שכלפי חוץ לא רואים עליי כלום.. שחקנית טובה (שגם בלימודים האלה שאני אוהבת אני כבר לא משקיעה..) זה בטוח.. אבל בסך הכל אני בסדר .

בנשיר

New member
נחמד שאת כותבת

תנסי פחות טשטוש .אולי מעט יוגה וטראפיה מקבילה . אני מרגיש שיפור לא יודע למה .

noya54

New member
מנסה

להיות נקייה שבוע לפחות, נראה אם אצליח......
חשבתי הרבה על יוגה או ספורט באופן כללי כדי שלא אשאר במיטה כל היום, אבל אין לי כוחות לצאת מהבית בכלל.... רק כשאין ברירה.......
תודה...

shir3001

New member
נויה היקרה

אני מאוד מבינה אותך, אני במקום די דומה. גם אני גרה לבד וקשה לי עם זה אבל גם שקט. עשית צעד ועברת דירה, את לומדת, את עושה דברים חשובים למען עצמך וזה מראה על כוחות, על בריאות.
וכן, ישנו הכאב הזה שלא מרפה וחוזר בדמות הפלשבקים והחרדות והשיבושים בחיים. הוא מבקש מקום לריפוי כדי שפחות יפריע, מקום לביטוי.
ומצד שני כל כך קשה לבטא אותו ולתת לו מקום.
גם אני הרגשתי לאחרונה שמאסתי בטיפול ובכל, מן ריקנות כזאת. היא מכסה כנראה על הקושי להרגיש ולהתמודד...
לי עוזר לקבל תמיכה ממי שאפשר, לבנות רשת תמיכה של אנשים שעושים לי טוב, שאיתי. לכתוב גם עוזר לי, לפעמים לעצור הכל ולא לנסות לתפקד, פשוט לתת לעצמי להיות במצב הגולמי, של לא מסוגלת לזוז, של לעשות את המינימום ולהתחשב במצבי...
לגדל איזו אמא טובה בתוכי שתעטוף אותי ולא תתבע ממני לתפקד כשאני שבורה..
ולנסות טיפול תרופתי או המיאופתי..
זה הניסיון שלי כרגע.
תודה על השיתוף.

noya54

New member
תודה יקרה

&nbsp
את צודקת ואני ממש שמחה לשמוע שאת מצליחה להיות רכה עם עצמך.. אני מנסה אבל לא מצליחה, כל הקולות שביטלו אותי שנים עדיין מהדהדים והפכו לביקורת ושנאה עצמית..
האמת שמאוד קשה לי להיפתח לאנשים, בתכלס אולי רק שני אנשים יודעים באמת מה אני מרגישה וכמה אני בדיכאון.. כי לא רואים עליי.. ונפגעתי יותר מידיי פעמים שנתתי אמון באנשים..... לא מסוגלת להיפתח ולא מאמינה שאפשר בכלל להכיל אותי, אני בקושי מכילה את עצמי.......
אני לוקחת נוגדי חרדה, האמת שמאז הפגיעה לפני שנתיים כל תחושות הפחד והחרדות נעלמו ופתאום אין לי בעיה ללכת לבד בלילה, אי אפשר לאיים עליי יותר.. לקחו מספיק פעמים מה שרצו.
אני בתקופה האחרונה לא כותבת כמעט, מרגישה שכל מה שאני יכולה לכתוב הוא שלילי קשה כואב ומגעיל ככה שמעדיפה לשתוק, אולי אפילו חזרה לי הבושה והאשמה עצמית שמתגברת.......
שמחה שיש לך רשת של אנשים, זה חשוב..
תודה לך

למעלה