הרבה זמן לא הייתי, ...

*rinat*

New member
הרבה זמן לא הייתי, ...

ושכתבתי ניזכרתי בכם הייתי שמחה לגלות תגובות
: הייתה דממה הכל שמם שם אפילו הציפורים קפאו הוא ליטף את שערה ברוך נגיעה אחרונה בפניו היא הולכת היד המושטת נופלת ארצה פסיעות רגליה על עלים יבשים דמעות עיניה שניסתה להסתיר בעודה צועדת הוא לוחש לה... אני אוהב אותך.. והיא כאילו לא שמעה מעכשיו היא רחוקה היא מולו אך לא יכולה לגשת נשברת לה לאלפי רסיסים קטנים שהוא לא יהייה שם כדי לאסוף אהבת ילדות תמימה כך זה תמיד ישאר חרוט בזכרונה

ניקולי

New member
רינתוששששששששש

מה שלומך?? כמה זמן לא היית כאן.. ראשית קבלי
ספרי לנו איפה היית מה עשית?? מה עבר עלייך אני חושבת שחצי שנה יש הרבה מה לספר.. וברוכה באה שוב ניקול*

night spirit1

New member
תודה רבההה אז ככה....

תודה רבה לכם באמת אני כביכול כבר העברתי את הפרידה איכשהו ואיפושהו השלמתי איתה אבל נשארה בי הצלקת הזאת שלא תעלם וכמובן האכזבה אני רק יודעת שאני לא הפרתי שום אמון מבחינתי ואני רק נתתי את כל אהבה שלי האם זה חטא?? הוא היה חולני וכל הזמן קינא וחיפש אם אני בוגדת אני לא אפרט על מעשים חולניים.... הוא ממש היה פרנואיד אז כנראה שהטעות לא הייתה אצלי ויותר טוב שנגמר הקשר כמובן שאני אצטרך להמשיך הלאה ולהכיר אנשים אבל את עצמי לתת 100 אחוז למישהו אני כבר לא חושבת שאוכל..... אך בכל מקרה אני ממש מודה לכם אני מקווה בשביל כולם לחיים מדהימים כמה שאפשר נטולי אכזבות והמון אושר ואהבה.....

black ross

New member
מתוקה ....

למה את כל הזמן מוסיפה את ההודעות שלך על שירשורים שלא קשורים
היה לי יחסית קשה למצוא את ההודעה הקודמת שלך ..... בואי תנסי להתחיל מהתחלה בשירשור משלך כי אחרת החברה כאן לא ישימו לב להודעות שלך ..... בכל אופן אם את לא יודעת איך לעשות זאת אז רק תאמרי אני אפתח אחד בשבילך ושם תוכלי להגיב טוב ?

למעלה