הרבה זמן לא הייתי פה

stevo32

New member
הרבה זמן לא הייתי פה

תראו אני כבר חצי שנה רוצה לקנות גיטרה ואף פעם לא היה לי מספיק...אני רק מתחיל ( 4 חודשים) אבל אני יודע לנגן את מאסטר ואת פייד טו בלאק ונטינג ועוד כמה חלקי שירים...ואני יודע גם איירון מיידן והרבה מאוד בלינק אני רוצה שתמליצו לי על חנויות ועל איזה גיטרות אני יכול לקנות...אם מישהו מימכם מוכר וגר באיזור המרכז אז סבבה אולי אני אראה... אבל בלי קשר תמליצו על חנויות ועל שמות של גיטרות אני דיי מתלבט בין גיבסון לפנדר...אבל אין ממש את הסכום שלהם כי הם עולות בסביבות ה6000 פלוס.. אז אני רוצה גיטרה ממש טובה..למטאל ופאנק רוק..עד 4000 שקל...גיטרה ידועה כמובן וחנויות שיכולות להמליץ לי על גיטרות

punk223

New member
שמע

חנות- כלי זמר, ללא ספק. גיטרה..זה כבר החלטה שלך. יש לי סקוייר של פנדר, ואני די מרוצה, אבל הייתי מת שתהיה לי גיבסון, או לפחות איזה פנדר אמריקאית נחמדה. כל אחד והטעם שלו.

SkateBoy

New member
תקשיב

לי יש גם פנדר סקויר וגם גיבסון... לגיבסון יש צליל אדיר והיא די ישנה קנינו אותה לפני 15 שנה בערך ואת הפנדר קנינו לפני חצי שנה ואני מה זה מרוצה מהפנדר היא מצויינת והכל וגם היא גיטרה טובה אבל אם אתה קונה ואתה מוכן להשקיע עד 4000 קנה רק גיבסון כי זה יותר שווה... ובכלי זמר בתל אביב המוכר יתן לך שם לנגן בכל גיטרה שאתה רוצה לפני שתרנה ותוכל להשוות בעצמך בין פנדר לגיבסון... שם קניתי את הפנדר... חנות ממש טובה! (הוספתי תמונות של שתי הגיטרות שלי)

למעלה