הרבה אנשים פה .....

הרבה אנשים פה .....

.... מעבירים ביקורת על תוכנית זו או אחרת. לדעתי הבעיה היא לא התוכניות. נכון שגם לי יש הרבה סדרות שנראות משעממות וחסרות טעם בערוץ אבל אני גם יודעת שיש כאלה שאוהבים אותן. אין סדרה שכוולם יאהבו, אז להתלונן על הורדת או העלאת סדרה זו או אחרת היא קצת פגיעה באנשים אחרים... אני חושבת שהדרך הטובה ביותר לנסות לרצות את הרוב הגדול היא להפסיק לשדר אותה תוכנית פעמיים או שלוש ביום ולמלא את המשבצת בסדרה אחרת.. ככה יהיה אפשר להכניס יותר סדרות.. והמתלוננים שיבואו ויגידו שהם מעדיפים שידור חוזר באותו יום כדי לא להפסיד אז אני מקדימה ואומרת לכם בשביל זה נולד הוידיאו....

את האמת?

רעיון ה VOD דווקא די מקומם אותי. אני חושבת שאנחנו משלמים די הרבה כסף תמורת הערוצים של HOT ואם הערוצים מספקים תוכן ראוי או לא זה כבר לא משנה אבל אני לא מבינה למה אני צריכה לשלם עשרה שקלים נוספים לחודש בשביל היכולת להזמין סרטים וחלק מהתוכניות בתשלום... בגדול, הרעיון שלך מעולה, לשים את התוכניות ב VOD וככה להפסיק למחזר אותה תוכנית 5 פעמים ביום ולשים אותה רק פעם אחת..

Gilliana

New member
../images/Emo45.gif

זה בדיוק העניין - היכולת. לפי דעתי השיטה הזאת לא תצליח, אולם ימים יגידו. בכל אופן - מיחזור אותה תכנית 5 פעמים ביום זה בהחלט חלק מהבעיה ואכן הגיע הזמן להפסיק את הלולאה הזאת, הצרה היא שאני לא כל כך רואה איך הערוץ ממלא את החלל שיווצר כתוצאה מכך בלי להשקיע כסף ברכישת סדרות חדשות או לפחות (אהממממ... אהמממ...) רכישת הזכויות לעונות חדשות יותר של סדרות שכבר שודרו!!!

squad leader

New member
מעניין מה לאנשי AXN יש להגיד

בין אם יורידו חלק מהסדרות שמשודרות כמה פעמים ביום ובין אם לא (אבל רצוי שכן), למה שלא תשימו פרקים של כמה מהסדרות האהודות ביותר בVOD? ככה גם לא ייווצר מצב שסדרה שאנשים עוקבים אחריה תופסק ככה פתאום באמצע בגלל שינוי בלוח השידורים. תחשבו על זה, זה יפתור כל כך הרבה טענות שהועלו כאן נגד הערוץ. אשמח לקבל מכם תגובה.

random11

New member
זה יהיה שיפור,

אבל זה עדיין ישאיר בעיה אחרת. אור, אז ירד שידור חוזר של "תיקים באפלה". מה יבוא במקום, שוב ווקר? שידורים חוזרים של NYPD? כל העונות מחדש של הרקולס? עוד פרק של אפקט הפחד? הבעיה היא שאת מספר התוכניות החדשות של AXN אפשר לספור על יד אחת של יוצא הנדסה קרבית: יש לנו את "זינה" (שאני רחום וחנון לכן מחשיב אותה כפעם ראשונה למרות שהיא היתה בערוץ 3), "אנדרומדה", "אוצרות מהעבר" (לא גאווה גדולה, אבל מילא) ואולי עוד איזה סדרת ריאליטי. כל השאר, שידורים חוזרים של שידורים חוזרים. במידה מסויימת זה מזכיר את ערוץ 1 בחופש הגדול ששידר לנו כל שנה או את "מרקו" או את "פינוקיו".

למעלה