זה לא ענין של העדפהמעדיפים לבלות עם הרבה אנשים או מעט? לעבוד בצוות או עבודה עצמית? אשמח לשמוע.
ככל שיתאפשר לך. בבילוי יזום אתה לא חייב ללכת עם 20 איש, מספיק 2. יש גם עבודות שמאפשרות לך את הבחירה בגודל הצוותים. אישית, מעדיף לבד או לכל היותר צוות מצומצם. אני בן יחיד.זה לא ענין של העדפה
אני לא בן יחיד ואולי ולכן מעדיף לבלות עם הכי מעט שאפשר.מעדיפים לבלות עם הרבה אנשים או מעט? לעבוד בצוות או עבודה עצמית? אשמח לשמוע.
תוסיף אצלי את סיפור האפילפסיה. רק לפני כמה שנים, בגיל 38, הייתי ללא אבחון המחלה. מאז אני לוקח כדורים שאחת מתופעות הלוואי שלהם היא שינוי במצבי הרוח. אני לא רוצה להגיע למצב של אובדן שליטה ולאבד הערכה בקרב החברים.אני לא בן יחיד ואולי ולכן מעדיף לבלות עם הכי מעט שאפשר
כלומר הרבה... אלכוהול.אצלי בילוי הוא רק שתייה לשוכרה עד אובדן חושים, ואת זה אני יכול לעשות עם שותפה אחת מסוימת נוספת בלבד.
השתיין הכי כבד בישראל נחשב באירופה לאדם ששותה בכמות בינונית. זה תלוי תרבות.כלומר הרבה... אלכוהול.
יש בזה אלכוהול, כן, אבל צריך להזכיר שרק 40%. כלומר רוב השתיה היא לא של אלכוהול.כלומר הרבה... אלכוהול.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.