הרבה אבק.....

navinav

New member
הרבה אבק.....

חברים יקרים ומתוקים (שעדיין לא הגיבו) יש טיול ביום שבת עיקר הטיול הוא פיקניק ודריפטים במחצבות. מצאנו עוד מקום מגניב ובנג'ו ואני השתוללנו שם אתמול- מי שלא בא מפספס. לפיקניק מתוכנן: ג'חנון בורקסים מאפה טעים שאני מכינה פיתות בטאבון שנכין במקום קפה שאומי יכין אם יבוא עוגת שוקולד עשירה שאני מכינה ועוד ועוד אנשים לא מגיבים וזה ממש מבאס אותי (בינתיים) יש לי רשימת דברים שצריך להביא לפיקניק מעבר למה שאני מכינה מי שבא בטוח נא להודיע לי שאומר לכם מה להביא- אין השקעה כספית גדולה. אני עושה את זה לכייף שלי ושלכם בסופו של דבר מי שיגיע יהנה מחוויה אמיתית :) זה לא חובה ולא נעשה פרצופים למי שלא יבוא, פשוט אין תגובות כמעט בכלל אני מתחילה לחשוש שמא... :) רק כייף כייף כייף נבינב וזה באמת השרשור האחרון!!!

navinav

New member
אם אני לא אבוא אז איך

תקבל את כל הדברים הטעימים שאכין? ומי יכין פיתות? ומי יביא את הסאג'? אבל זה בעצם אתה :)

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif נבי נב ...

באמת שאת לא חייבת לבוא ובאמת שלא נכעס עלייך אם לא תבואי ,פשוט את לא מקובלת בחבר'ה..
לגבי הסאג' והדברים שטעימים שאת מכינה את יכולה לשלוח עם ד"ר באג ואל תשכחי גם את הטחינה לג'אחנון ,עם הפיתות אנחנו כבר נסתדר בשטח. נבי נב מת עלייך ב
נל 'ה יאללה באלגן קדימה להרשם.

navinav

New member
אני יודעת

שאני לא מקובלת בחברה אני פשוט דוחפת את עצמי בכוח

סאג'?! WTF?

בכללי כל מה שתכינו על אש בשבת לא מגיע אליי. שבת + אש לא אצלי. בכל מקרה אם קובי יצטרף אז אני אבוא איתו כי הקרייזי ממש לא נכנסת לשם.

navinav

New member
קרייזי

בשבילים שנהייה רכבים חדישים נכנסים ואיך תעשה דריפטים? פיתות אתה לא מקבל!! :) בננוש אין לי הרבה טחינה!!! אני מכינה רסק עגבניות ובא לך להיות אחראי על הסכו"ם החד פעמי? (צלחות, כוסות, סכינים ומזלגות)

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif קרייזי בלי תירוצים ...

תבוא אלי לכפר עם קרייזי תחנה אותה ליד פנחס וניסע ביחד עם four-ten ובאותה ההזדמנות תראה את הלול עם האפרוחים שבשבועות הבא הביצים שיטילו ישברו על הראש של במבה ,רק תגיד שאני לא משקיע. נבי נב הטחינה האסלית והסכום עלי ,ועוד צידנית עם כמה קישקושים.

oz buggy

New member
לצערי אני לא אגיע

אין לי זמן לנשום...אבל פעם הבאה אני אבוא.

navinav

New member
מצורפת מפה

9:30 בבוקר במקום במסומן במפה למי שרוצה הכוונה טלפונית 0504801900

iDo VW

New member
צריך להכנס דרך נחלים בשבת?

או שאני טועה? פעם אחרונה שעשינו את זה, לא היה כזה טוב..

navinav

New member
לא מגיעים כלל לנחלים

אל תדאג בדקנו את המסלול לפני :) אני עושה שיעורי בית

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif היי עידו ...

לא נכנסים לנחלים ,נפגשים על כביש 471 ומשם נוסעים לשטח על הכביש ולא דרך השטח כמו שבפעם שעברה.

navinav

New member
שיירה

ונמשכת שיירה מן המאה שעברה רחוקים כבר היוצאים מכונאים ואספנים שעמלו עבדו בפרך .בלי לראות את סוף הדרך ועכשיו עוברים אנחנו לא שקטנו ולא נחנו לא ימשיכו בלעדינו .זוהי הרפתקת חיינו

למעלה