הרא"ה !!! חשוב...

lavioren

New member
הרא"ה !!! חשוב...

תקשיבו הרא"ה היקרים !!! מארגנים עצומה לבנ"ע על זה שהמחנה הוא רק ארבעה ימים ולא שישה כמו שהוא אמור להיות !!! מי שיכול להעביר לכל מי שהוא יכול ולשלוח את כל השמות שמסכימים למייל: [email protected] !!!! חשוב... לשלוח שמות ושמות משפחה למייל הזה, כמה שיותר !!! ולהפיץ להפיץ להפיץ !!!

zebikz

New member
גם מי שלא מהרא"ה יכול.. פשוט לשלוח

את השם והשם משפחה?

../images/Emo6.gif אל תהרסו למדריכים נו

עד שקורה משהו טוב..

shronet

New member
אני חושבת שאם המחנה התקצר...

אז להנהלה יש את הסיבות שלה, לא? אני מהרא"ה וזה די מבאס שהמחנה התקצר, אבל אני מניחה שזה נובע מקיצוצים וכאלה, לא? אין להנהלה שום סיבה לעשות לנו דווקא... אני לא חושבת שעצומה כזאת תעזור. [אני לא מהפורום, אבל אני קוראת כאן לפעמים... סתם בגלל שאתם חבר'ה משעשעיםD:]

zebikz

New member
שלא יעזור העיקר שיראו שיש מי שאכפת

לו.. מאיפה את? למה את לא כותבת פה לפעמים?..

shronet

New member
סניף ק. אתא

אמפריה!
אממ... אני לא כותבת בעיקר בגלל שאני הכי צעירה... אתה יודע, לא נעים...

zebikz

New member
אז מה גם אני מהרא"ה..

נכון שהיחס לותיקים הרבה יותר טוב פה אבל אני מפנים.. יאללה חפיף עם הזמן תשתלבי..

zebikz

New member
רק אנחנו איזו בושה..

ומכאן אני פונה לכל מי שבהרא"ה ורק קורא פה, תתחילו לכתוב!! אנחנו צריכים עוד כח אדם..

גולניסט

New member
חרא של מחנה... סיירים כופל אותו!

מה הסיבה שהם רוצים לקצר אותו? אולי זה משו הגיוני?

ממ אבל גם סיירים היה קצר מהרגיל

הייתי מוכן לעשות הרבה בשביל עוד יום זה היה כזה עצוב בסוף כי יש כ"כ הרבה קשרים טובים שנוצרו וארחי המחנה האחרון כבר אין זהו! הכל הלך במיוחד אם הם גרים/גרות במקום רחוק (אהמ אהמ"זיכרון"אהמ.. *משתעל*)

אהמ *משתעלת* איתמר! אהמ!

מה לעשות? תראה איזה סניף יש לך.... אני לא זוכרת אפחד מהסניף שלך חוץ ממך ומאיתמר החום

איזה סניף יש לי?!

חח איתמר החום היה גם את "מיזלס" שמזה נהיה "זיש המחיש מכפר קיש אתה עוד תרגיש איזה מביש זה עסק ביש" (אנחנו אשכרה קוראים לו ככה)

גולניסט

New member
בגלל כל הסיפור עם ההתנתקות...

ולמה אתה חושב שאם זה היה עוד יום אחד היית זוכה להכיר ת'"קשרים שלך" גם היום?

זה שטויות במיץ מי זיבל לך ת'שכל?

כולם אומרים "בגלל ההתנתקות בלה בלה בלה" זה הכל שטויות מה הקשר התנתקות הקדימו את המחנה במיוחד בגלל ההתנתקות המחנה היה כמעט חודש מהתחלת הפינוי אז מה מזבלים שזה בגלל ההתנתקות? מי שמאמין לזה אז סתם עבדו עליו לא ארמתי שהייתי מכיר אותם בזכות עוד יום אבל התחלתי ממש להקשר לאנשים רק בשבת כי אז יש יותר הזדמנות ובשבת זה כבר היה היום האחרון אם היו נותנים לי עוד יום הייתי נקשר לעוד כמה אנשים ואז היה לי קשר טוב מאוד עם עוד אנשים שהיום אני לא מכיר והם לא מכירים אותי עובדה כי במחנה הכל שונה יותר קל להכיר בזכותו משיחת חולין של רבע שעה יש לי היום קשר ממש ממש ממש טוב עם משהי זה לא שבמחנה עשיתי איתה שחנ"ש זה פשוט שאם אתה זוכר משהו מהמחנה והוא זוכר אותך אז הקשר החברי יהיה יותר קל והדוק (לדעתי) אגב אני חוזר ואומר אם משהו מכיר אנשים בגיל שלי (שבט אחי'ה) מתל אביב בבקשה שיפנה אלי

zebikz

New member
יש אומרים

שבגלל שהם לא סומכים עלינו שאנחנו יכולים להעביר שבת ויש אומרים שמסיבות תקציביות. חבל זה יהיה בדיוק כמו מחנה מעלות.. (מחנה מעפילים לא היה לנו כי סגרו לנו תסניף.. אבל מעלות היה לנו 4 ימים) ממה שמרחו עלי בפסח נראה לי אנלא הולך לישון דקה

maymash

New member
אוייש...שטויות..! יותר טוב שזה קצרר

אוי אני בכלל לא מבינה למה אתם כ"כ כעוסים על זה שקיצרו תמחנה. כנראה שהם עשו הפקחת לקחים משנה שעברה והם הבינו שהמחנה יותר טוב בלי שבת וזה פחות צרות. אני לא חושבת שהעצומה תעזור לכם. הם לא ישימו לב לזה בכלל. קיצור. תהנו מה4 ימים שיש לכם ותגידו תודה! אני הייתי במחנה סיירים שהיה שבוע שלום ואני חושבת שהייתי מוותרת על השבת. היה נחמד. לא יותר.

zebikz

New member
יודעת מה מצידי שיעשו את זה מראשון

עד חמישי או שישי אפילו בלי שבת. שבת באמת לא נשמע לי כזה כיף.. גם 4 ימים זה מכובד אבל בכל זאת יש יותר זמן ב6 ימים.. אפילו 5 שיהיה! העיקר שיהיה על מה להתלהב..=]

למעלה