איניגו על הבוקר
New member
הראש
אני רוצה להבהיר מראש שזה שאני כותב כבר פנטזיה שניה בלשון נקבה לא אומר שום דבר עליי אישית
זה שרק נחמד לפעמים להכניס את עצמך לגוף של אשה... אז הנה קבלו. הכל התחיל מזה שהלכנו לקנות דברים לבית באייס. טיילנו, אני ובעלי בין שורות של מוצרים, קונים כרגיל הכל חוץ ממה שצריך ("אוי, מזמן רצינו לקנות סולם", "תראי תראי איזה כיסוי יפה להגה" וכו'). השורה האחרונה היתה כלי אמבטיה ואינסטולציה. חלפנו על פני המחלקות, על מנת שתשאר לנו משכורת לאוכל, ורק כאן, בממלכת הברזים והגומיות פתאום נעצרתי. בעלי לא ראה, והמשיך ללכת, ואני נעצרתי, מוקסמת. על המדף, ממש מולי, שכב ראש. אההה, סליחה, לא ממש ראש. הראש של הטוש. בד"כ אני לא מתלהבת מכלי אינסטולציה כמו שמעולם לא התלהבתי מפטיש 5 קילו. אבל הראש הזה... היה בו משהו. הוא היה כסוף. וגדול, ומבריק, ועם 3 כווני זרם, ואפילו טורבו !! (אז עוד לא הבנתי איך מתקשר טורבו למשהו שהוא לא טוסטר אובן.) באחת עלו במוחי מחשבות זימה. נזכרתי מייד איך כל יום לקראת הערב כש"האחד" יושב לראות טלוויזיה אני אומרת שאני הולכת לעשות אמבטיה, ושם אני נותנת דרור לפנטזיות הכי הכי שלי. והתפקיד הראשי בסיפור הוא תמיד תמיד של הראש. של הטוש. רגיל. בלי 3 כווני זרמים. ובלי טורבו. ישן. אין צורך להסביר שקניתי. הסברתי לבעלי שאני מרגישה מוזנחת אם אני לא מתקלחת כמו שצריך, וראש טוש איכותי הוא הרי ערובה למקלחת מוצלחת. בעלי מבין שאין ממש דרך לגבור על ההגיון הנשי שלי, לכן וויתר מיד. הדרך הביתה היתה קצרה. הראש של הטוש לא יצא מהראש, ולכן כשהעלנו את המוצרים הביתה, ובעלי מיד תפס את תנוחת הזפזופ, לא יכולתי לחכות וחמקתי לחדר שינה. התפשטתי, הבגדים של היום הארוך החליקו על הרצפה. נשארתי בחזייה ותחתונים, ניגשתי אל השקית האדומה, ושלפתי משם את האריזה. פתחתי את הניילון והסתכלתי על הראש החדש בפליאה. כל כך מבריק, וגדול, כל כך גברי. לרגע הבחנתי אפילו שהוא הזדקר לי ביד, אבל אני לא בטוחה שזה באמת קרה... ישבתי על המיטה, ופתאום הצמדתי אותו אל מפשעתי. על המשטח שממנו יצאו המיים היו בלוטות קטנות מסביב לכל חור. הזזתי את היד, והבלוטות הנעימות דגדגו את האיזור האסור, משפשפות קצת את השפתיים והכל מסביב. "אני מוכנה" החלטתי, העפתי מבט של הערצה על האביזר החדש שלי וניגשתי לאמבטיה. עניין של שניות לחבר את הראש לצינור. הנה הוא מוכן. הורדתי את החזיה והתחתונים, כולי ערומה, בוחנת את כפלי הגוף מלמעלה. הפטמות הגדולות והורודות עם נקודות גדולות בעטרה, בטן שטוחה יחסית לגילי, שער מקורזל במפשעתי שהוביל אל בין רגליי. התישבתי ככה כמו שאני על רצפת האמבט הקרה. זה לא היה נעים, אבל תוך שניות התרגלתי. השענתי את הראש לאחור, הרמתי את רגליי ופישקתי אותן והנחתי על צידי האמבט, פתוחה אל החוויה. והנה מגיע הרגע. הושטתי את ידי אל הברז, ופתחתי אותו. הראש החדש היה מכוון למצב "אחד". מצב אחד היה מצב בו המים זרמו בזרם ישר ורגיל מהחורים של הטוש. כוונתי לזרם בינוני והתחלתי לשטוף את עצמי. העברתי מהשער אל הצוואר, מתענגת על מגע המים הקטיפתיים, ורואה את הנחל הקטן זורם מהצוואר, בין שדיי, וממשיך לו בשיפולי הבטן עד שנעלם בין רגליי. הרגשתי את הנחל חודר לתוכי בזרם עדין ובלתי תובעני. הראש החדש שלי היה נעים, וכרגע הוא ביצע משחק מקדים מקסים וסקסי. תלאות היום נשרו ממני כשהמים ליטפו את גופי. הזרם ירד מהצוואר אל בין השדיים, ואני, מתענגת על כל שניה ומתגרה מרגע לרגע יותר ויותר, כוונתי אותו אל פטמוטיי. הן הזדקרו מייד תחת הזרם, כאילו אומרות שלום לחבר החדש. העברתי למצב 2. מצב זה היה מצב בו המים יצאו אך ורק מהחורים החיצוניים הקיצוניים של הראש, ויצרו מעגל. ליטפתי עם הזרם את הבטן שלי, מתקרבת אל איזור התענוגות, מרגישה איך הוא מתנפח ומצפה למפגש לוהט... שלחתי את היד הפנויה למטה, ופישקתי קצת את שפתיי התחתונות לצדדים. ואז העברתי את הטוש אל בין רגליי. המיים נחתו על שפתיי, הזרם מלטף מסביב. הגברתי אותו קצת ועכשיו כבר הרגשתי טיפות תובעניות שוטפות אותי מבפנים ומבחוץ. נשמתי נהייתה כבדה, פתאום הרגשתי סחרחורת קלה ונאחזתי עם היד בשפה של האמבט. הראש של הטוש היה מאהב נפלא. הוא שטף אותי בזרמים של אהבה ואני השבתי לו זרמים של המיצים שלי וחרמנות. הרגשתי שאני נעה בבטחה לכוון של אורגזמה, והעברתי את הטוש למצב שלוש. כאילו המהנדסים ידעו למה הוא ישמש... כל הזרם התרכז לפתע בחמישה חורים במרכז הפיה, ונזרק בחוזקה אל דגדגני. מרוב הפתעה שחררתי לרגע את הטוש, והוא עשה כמה צורות באוויר, מכתים תוך כדי את כל הקירות. תפסתי אותו שוב, וכוונתי אל בין רגליי. הזרם המרוכז מצא מיד את הדגדגן הנפוח, והחל לשטוף אותו בחוזקה. אני עם עיניים מגולגלות תפסתי חזק חזק את האמבטיה, מחרמנת את עצמי עם ראש החדש של הטוש הישן, קורעת את הדגדגן שלי עם הזרם החזק, מרגישה את האורגזמה ממששת ובאה. האגן שלי נע למעלה למטה, הרגשתי כמו מטוטלת גדולת מימדים שמישהו דואג שלא תעצר. הבנתי שאני חייבת לגמור עכשיו. קמתי, התהפכתי כך שאני עומדת על ברכיי על רצפת האמבט, היד עם הטוש באה מקדימה, היד הפנויה מאחור. כוונתי מיד שוב את הזרם אל הדגדגן, ושתי אצבעות של היד השניה החליקו מייד לתוכי. זיינתי את עצמי עם יד אחת, והזרם קרע את הדגדגן שלי. עמדתי לגמור, מחורפנת לגמרי מהתחושות ששטפו אותי, ואז נזכרתי. יש גם טורבו. האצבע לחצה על הכפתור, וזה קרה. הזרם פתאום יצא בלחץ כפול, משולש ומרובע ממה שהוא היה מקודם. כל הלחץ האדיר הזה נפל על הדגדגן שלי וושתי שניות היו מספיקות בשביל שאגמור כמו תלמידת תיכון שמאוננת בפעם ראשונה. נפלתי על הבטן שלי על הרצפה של האמבטיה. החבר החדש שלי נח ליד, כאילו מבין שעשה את שלו ועכשיו הגיע הזמן ללכת לישון. כשיצאתי מהאמבטיה, שאל בעלי איך היה הראש החדש של הטוש, והאם הוא באמת שדרג את חווית המקלחת שלי. "אין לך מושג עד כמה, יקירי", השבתי לו מחייכת לעצמי. "נהיינו חברים ממש טובים" עניתי בסוג של ציניות. "שאתחיל לקנא?" שאל בעלי בצחוק. ואני, הסמקתי ולא כל כך ידעתי מה לענות.
אני רוצה להבהיר מראש שזה שאני כותב כבר פנטזיה שניה בלשון נקבה לא אומר שום דבר עליי אישית