הראשששששששששששש

° w a v e °

New member
גם יש לך ראסטות

את גם שומעת בוב מארלי ואת גם אוהבת נחשים אולי הופרדנו בלידה?

גמני אוהבת נחשים וזוחלים בכללי

אפילו הייתי בפינת נחשים כזו מגניבה עם ביצפר והייתי הבחורה היחידה שהחזיקה נחש כי כל הבנות האחרות היו פקצות מטומטמות ואמרו: "איייכס" I'm the lizard king

bobit marely

New member
יש מצב...

למה לך אין ראסטות? רגע את גם שומעת בוב מארלי ואוהבת נחשים?!

° w a v e °

New member
אין לי ראסטות כי יש לי תלתלים

וזה מסובך לעשות לי ראסטות... :/ חוצמזה, אמא שלי כבר איימה עלי שאני לא נכנסת הביתה עם זה, אז זה קצת מרתיע.. למרות שיהיה נחמד לגור במקום אחר לשם שינוי
וכן על בוב מארלי וכן על הנחשים :) מכיתה ב' אני אוהבת נחשים
wierdo שכמותי...

אני רוצה תלתלים :((((

יש לי שער מעצבן הוא ארוך מאוד וגלי כזה מוזר אבל הוא לא תמיד יוצא גלי והוא פשוט מוזר וחסר צורה אבל מצאתי שיטה לסלסל אותו XD נחשים חיה יפה כל החיות יפות חוץ מג'וקים וחבריהם

° w a v e °

New member
קקה תלתלים

רוצה קצת משלי? אני אשמח לתת לך בתמורה לשיער חסר צורה גלי
...

bobit marely

New member
אני אוהבת אותך!

מכיתה ב' יש לי את הנחש שלי... ודרך אגב...הכי טוב זה לעשות ראסטות עם תלתלים!....חחח לא משנה...אה וניראה לי שהופרדנו בלידה

° w a v e °

New member
my lost sister!! ../images/Emo7.gif

מצאתי אותך!
ובאמת אפשר לעשות ראסטות עם תלתלים?! הייתה לי ראסטה אחת [קראתי לה סיגלית, אבל היא מתה
] והיא התלתלה כל הזמן, וכמה שניסיתי ליישר אותה ולגלגל אותה - כלום לא עזר. היא הייתה נחושה בדעתה להסתלסל..

bobit marely

New member
זה תלוי...

איך עשו לך אותה ואם טיפלת בה במסרגה ובלה בלה בלה... *שמחה שמצאתי אותך*

גברת דפ

New member
אני גם אוהבת נחשים^^

זאת חיה מגניבהההההה שיאווווו חחחחחחחחח יש לי יזיז שמחכה את הפאקצות אצלנו והוא עושה את זה ממש מצחיקת אני יתן לכן כמה מילים: אלהןןןןן הי! נעמה הגזעית טל המקובל חחחחחחחח

גברת דפ

New member
בלאט!

גם לי שיער גלי וארוך!!!! ולך עוד יש מזל ניקול עם את מצליחה לתלתל אותו!, אצלי כשהייתי בחו"ל (הייתי לחברה של אחותי חתונה שם) אז הלכתי לספר ואחרי 20 דקות התלתלים נעלמו!!!! טוסיק!!! אה, ואני רוצה לעשות ראסטות אבל לא רוצה לעשות ראסטות :S כי מצד אחד זה יפה^^,ומצד שני צריך אחר כך להסיתפר ואני לא ניראת טוב עם שער קצוץ Xp טוסיק!!

WallFlower

New member
לחברה שלי היו ראסטות

והיא הצליחה לפרק אותן בלי לגלח את הראש... אולי בגלל שהיה לה שיער די חלק...

bobit marely

New member
אני לא הולכת לוותר כ"כ מהר...

אני 3 וחצי חודשים איתם ואמא שלי רוצה שאני יוריד אותך... חוי בלאט!...בחיים לא!

WallFlower

New member
בחיים לא../images/Emo70.gif

ראסטות זה שולט... הייתי עושה ראסטות מחר אבל יש גיוס באופק וכאלה...

למעלה