הראן לזאקום!!!!!!!!!!!!!!!!!!

orel אוראל

New member
חחח איזה פרוייקט אתם עושים מזאקום

חחח לכו לראנים של 150+ 3 אנשים 10 דקות זה הכי כיף אני גם ככה עושה עם הבישופ שלי טוחנים תזאקום.. !

מ י ל ר

New member
פחחח בשביל מה 3 אנשים?!

תן לי שעתיים ואני הורג סולו!

Hasselblad

New member
הממממ

תראה אני אמרתי לך שישי כי ידעתי שהיום לא יצא כי יש סרבר צק ואחר כך אני לא בבית, עשאני אחזור כבר יהיה קצת מאוחר וגם אם תהייה מחובר אלה יהיו השעות של העומס ואולי יהיה קשה להיכנס (אם מישהו אחר יקליק ויכנס אז אני מבטיחה להגיע בזמן). בגדול שישי אמור להיות לי זמן רק שאני לא יודעת להגיד בדיוק מתי, יכול להיות שיהיה לי שיעור טניס בבוקר/צהריים אז רק אחרי שאדע מתי הטניס אוכל להגיד לך מתי אוכל לבוא. אבל כמובן שאם תצליחו להתארגן הרבה חברי פורום יש מצב שאתם בכלל לא צריכים אותי

miss_t

New member
אני לא פרו כמו אסף

התרומה העיקרית שאני יכולה להציע היא: 1- לפתוח דלת לזאקום 2- לעשות עם מי שרוצה PREQUEST של שלב 1 3- לעשות HEAL בראן ואם יש צורך אז להחיות.

צ ל י ל 8

New member
ליאת חמודה, הדברים שאת יכולה לעשות שווים

לפעמים יותר ממישהו PRO. שלרגע לא תחשבי שאת דמות "לא שווה".

JackyE

New member
פרי-זאקום

טוב אני כבר DK רמה 114 ועדיין לא עשיתי אף פעם ראן של זאקום! :O והחבר'ה מהגילדה שלי מחכים שאעלה כבר לרמה 120 כי אני היחיד עם HB עשיתי את המשימה מהקדימה הראשונה זאת עם המפתחות ושאר ירקות, וזהו אני עדיין לא סיימית את משימת הקפיצה כי המחשב שלי קצת ישן ואני טיפה לאג שם וזה הופך את זה לסופר קשה!!! :( אז, חוץ משני אלה שכבר ציינתי ולהשיג 30 שיני זהב או w/e, מה עוד צריך בשביל ראן של אקום? :O

MomerS

New member
זהו רק אל תשכח את המזמן כמובן.....

וזה שיני זהב

MomerS

New member
לכל מי שמעוניין../images/Emo3.gif

הולכים בסוף לטארגה בערך בשעה 4 אל תשכחו לגמור את הפר רקווסט ### לפני ### שאתם הולכים לפגוש את הפורום בגלל שהמסימות מאוד משעממות ולוקחות הרבא זמן צריך להיות בלבל 90+ בשביל להיכנס לטארגה.... מי שלא יודע איך להגיע שירשום בגוגל או משהו....... בהצלחה לכל מי שהולך... ולא בטוח שנכנס ב-4 זה שעה מוערכת....

Hasselblad

New member
עומר אני מקווה שזה יקרה באמת

כמו שאמרתי אין לי בעיה לבוא ב 16:00 רק לא בטוח שאוכל להישאר הרבה זמן. אתה צריך להיות אחראי לארגן פארטי עם לפחות 6 אנשים שסיימו את הקווסט ויש להם לפחות דובי אחד שמקבלים מה NPC בסוף. כולם צריכים להיות מוכנים במפה....

צ ל י ל 8

New member
אני סיימתי רק אתמול את הקווסטים, ובכלל,

בימי שישי אני בכלל לא משחקת מייפל. יש לי מספיק דברים לעשות בבית ביום הזה
אני אשמח לראן בכל זמן אחר. אני ממש ממש זקוקה לכובע של LUK

מצבניק

New member
מצטרף לבקשה.

אני ממש זקוק לכובע של STR... אין לי אפילו את כובע העונש... למרות שזה כובע עונש רציני הרבה יותר, זה נחוץ לי.

למעלה