אני אסביר לכם למה אני מאוכזב../images/Emo26.gif
קודם כל - כל הכבוד להראל מויאל! אני מפרגן ושיהיה לו בהצלחה בהמשך. בקשר להודעות שלכם ממקודם, זה שאנשים כאן מאוכזבים, זה לא אומר שהם לא מפרגנים... זה מבאס לשמוע שמויאל קיבל זהב תוך 10 ימים, ושירי עדיין לא הגיעה לזה! אני ממש לא טיפוס של קונספירציות ואני גם לא מתרץ כל דבר, אבל לא יודע למה יש לי הרגשה שבעולם הבידור אנשים לא אוהבים את שירי מימון. יש מין הרגשה כזו שאנשים מזלזלים בה, אולי מקנאה, אולי כי היא באה מכוכב נולד, אולי כי יצא לה שם לא טוב אחרי כוכב נולד... לא יודע להצביע על הסיבה אבל יש הרגשה כזו שהיא לא אהובה על עולם הבידור ועל חלק נכבד מהאוכלוסיה... כשאירחו המון המון זמרים במצעד של ערוץ 24, ושאלו אותם מה שיר השנה שלהם, אף אחד לא אמר "השקט שנשאר"... תגידו כמה שאתם רוצים שזה עניין של טעם, אבל זה פשוט לא הגיוני. אני לא רואה סיבה אחרת מלבד שנאה או קנאה... איך ייתכן שאף יוצר/אמן לא טרח להגיד ששיר השנה שלו הוא "השקט שנשאר", כשברור לכל שזהו שיר השנה??? השיר הזה היה הצלחה אדירה שכמוה לא נראתה בישראל מאז 1983 עם השיר "חי" של עופרה חזה שזכה גם בתואר שיר השנה... זה פשוט שיר השנה ולא יעזור לאף אחד, ומאוד עיצבן אותי שאף אחד לא טרח לבחור בשיר הזה... זה לא הגיוני, אין כאן הסבר אחר חוץ מקנאה! זו דעתי, והיא רק דעתי, אז אנא להגיב בסובלנות...