הראל עשה זהב ..

גיא246890

New member
הראל עשה זהב ..

שאני יבכה!? איך אחרי 10 ימים?!? ולבנתיים שירי מדשדשת במכירות באסהההה אווווףף.. טוב יכול להיות שזה בגלל המחיר הזעום של 45 שקל...

Kryptonite

New member
ממש מוזר../images/Emo12.gif../images/Emo168.gif

הדיסק של שירי היה בראש המכירות כבר מלא זמן.... גם למירי מסיקה לקח הרבה עד שהיא קיבלה את שלה

i4britney

New member
מה רע? תלמדו לפרגן!

מגיע לו על אלבום כזה מצויין,אני אומר לכם שזה לא רק בגלל המחיר שהוא 50 ש"ח וזו באמת יותר חוויה לקונה אלא גם בגלל שהאלבום פשוט מצויין בתור אחד שרכש אותו והאזין לכולו. כל הכבוד
. בקשר לאלבום של שירי אל תדאגו היא מצליחה במכירות היטב וגם היא תגיע לזהב וזה בטוח,בינתיים הלהיטים שלה הם אלו שמצליחים בענק והיא מככבת בכל מקום כזמרת השנה וכל זכייה היא שלה אז תפסיקו להיות קטנוניים ותלמדו לפרגן זה לא יזיק!!!

שיואו אתה והבריטני שלך כנס!!

מה יש לךךךךךךךךךך יא חתיכת קרציה זאת כבר ההודעה השניה שאתה (אם זאת בת אז תיחסי ללשון נקבה) אומר תפרגנו מה יש המטרה שלך להתלבש על הפורום שלנו איזה קרציה כאילו אני קוראת אותה הודעה פעמיים!!!!!! זה לא שלא מפרגנים אומרים פשוט שזה לא הגיוני!.. לא אמרנו שהדיסק שלו גרוע וחרא ולמה הוא הגיע לזהב! פשוט גם שאני קראתי את זה זה לא היה נשמע לי הגיוני... מה הגיוני שזמר ברמתו של מויאל (ולאאאא אני לאאא אומרת שהוא זמר גרוע שלא תפרש את זה ככה) אני אומרת שהוא לא ברמה של ריטה שרית חדד אייל גולן שלמה ארצי ואחרים.. זה חרטה אחת גדולה שתוך 10 ימים הוא משיג זהב מה זה בכלל קשור שהדיסק טוב?! למה הדיסק של שירי לא?.... הדיסק של מירי לא?..... תפסיק כבר כל הזמן להגיד שאנחנו לא מפרגנים! באמת מזל-טוב למויאל אבל זה בהחלט מפתיע כאילו כל המעריצות שלו קנו דיסק אחד להם ולכל המשפחה והחברים! וממש שונה 50 שקל או 55 ואוווווו 5 שקל זה המוווווווון רק בגלל זה אני לא קונה יותר דיסקים של שירי אוף אתה מעצבן אותייייייייייייי!

i4britney

New member
את מתעצבנת מהסיבה הפשוטה...

כי את יודעת שאני צודק,מפה נובעים העצבים שלך. לא רק מעריצות בנות 12 אם זה מה שאת חושבת רכשו את האלבום שלו אלא גם אנשים מעבר לגיל הזה ואפילו בני 18+ (כמוני,למשל) זה לא קשור לחרטה,מאיה בוסקילה תוך שבועיים מכרה 20,000 עותקים עם אלבום הבכורה שלה,כנ"ל שי גבסו והם גם אמנים חדשים שהתגלו לא מזמן זה ממא לא קשור לוותק. אין מה לעשות,את צריכה להתחיל להכיר בעובדות.

זה ממש לא נכון..

עצבן אותי שאתה כבר פעם שניה אומר שאנחנו לא מפרגנים.. לי אישית לא נראה הגיוני שב-10 ימים הוא עשה זהב לא יודעת מותר לי לא?! אני אישית יודעת שיש על הדיסק רק משלשום.. אבל לא משנה... חוץ מזה שאמרתי מזל טוב וכל הכבוד

נועוW

New member
דיי באמת../images/Emo35.gif

שירי לא הגיעה עוד לזהב
לא נורא
כמה עולה הדיסק של הראל

איך????????????????????????????????

דמטטטטטטטט בטח כל הפקאצות... כל אוהבי הראל מויאל סורייייייייי אני רק מוציאה עצבים

dovratl120

New member
האמת..צפוי זה הרי אחד מההראלים

שבטוח שכשיוציאו אלבומים יגיעו לזהב בקלילות...

Cm 2004

New member
../images/Emo40.gif../images/Emo70.gifכנסו שניה כולם../images/Emo70.gif../images/Emo40.gif

קודם כל אין טעם לריב,לא משנה מה. ופה נסיים את הנושא הזה :) עכשיו לגבי הדיסק של מויאל.. זה נכון ששירי הוציאה את הדיסק לפניו אך הוא קיבל אלבום זהב עוד לפניה. (אני אישית קניתי את האלבום של מויאל ושניהם מעולים! גם של שירי וגם שלו) אבל זה לא מה שחשוב כאן כתבתי את זה סתם כדי שתדעו. חשוב שתבינו שאין צורך בהשוואות ואין טעם להתאכזב. שירי בדרך לאלבום זהב ואפילו יותר.. אתם לא יכולים לדעת כי עדיין לא ציינו זאת. בכל מקרה מה שבטוח שהיא בדרך לזה. מה שבטוח הוא שלא נשאר עוד הרבה זמן. פשוט עדיין לא הודיעו או שפשוטמחכים לתזמון הנכון. לכו תדעו,אי אפשר לדעת מה קורה. הראל מויאל קיבל אלבום זהב אחרי זמן די קצר ולמרות ששירי הוציאה לפניו-זה נכון,אך אין פה שום תחרות. זה הגיע לו. גם הזמן של שירי יגיע אל תדאגו. אין צורך להתאכזב ואין כאן טעם בשום תחרות. הגיע לו,כל הכבוד לו וזהו. אין סיבה להיות מאוכזבים,להיפך.

i4britney

New member
../images/Emo45.gif נכון מאוד.

מה שגם לכל אחד ההישגים שלו,הראל הגיע לאירוויזיון? לא! זכה באיש השנה במוזיקה לשנת 2005? זמר השנה בכמעט כל התחנות רדיו בארץ? לא! שירי? כן! אז אתם רואים...לכל אחד יש את ההישגים שמיוחסים אליו וצריך לדעת לפרגן!

Cm 2004

New member
זה לא קשור,כל אחד בדרך שלו.

אני תמיד אומר את זה. שניהם מעולים,ואני מאחל לשניהם בהצלחה! לשניהם מגיע להגיע רחוק לשניהם מגיע לממש את הכישרון שלהם לשניהם מגיע לנצל ולממש את המתנה שניתנה להם.. בצורה הכי טובה שיש!

זיקי

New member
אני אסביר לכם למה אני מאוכזב../images/Emo26.gif

קודם כל - כל הכבוד להראל מויאל! אני מפרגן ושיהיה לו בהצלחה בהמשך. בקשר להודעות שלכם ממקודם, זה שאנשים כאן מאוכזבים, זה לא אומר שהם לא מפרגנים... זה מבאס לשמוע שמויאל קיבל זהב תוך 10 ימים, ושירי עדיין לא הגיעה לזה! אני ממש לא טיפוס של קונספירציות ואני גם לא מתרץ כל דבר, אבל לא יודע למה יש לי הרגשה שבעולם הבידור אנשים לא אוהבים את שירי מימון. יש מין הרגשה כזו שאנשים מזלזלים בה, אולי מקנאה, אולי כי היא באה מכוכב נולד, אולי כי יצא לה שם לא טוב אחרי כוכב נולד... לא יודע להצביע על הסיבה אבל יש הרגשה כזו שהיא לא אהובה על עולם הבידור ועל חלק נכבד מהאוכלוסיה... כשאירחו המון המון זמרים במצעד של ערוץ 24, ושאלו אותם מה שיר השנה שלהם, אף אחד לא אמר "השקט שנשאר"... תגידו כמה שאתם רוצים שזה עניין של טעם, אבל זה פשוט לא הגיוני. אני לא רואה סיבה אחרת מלבד שנאה או קנאה... איך ייתכן שאף יוצר/אמן לא טרח להגיד ששיר השנה שלו הוא "השקט שנשאר", כשברור לכל שזהו שיר השנה??? השיר הזה היה הצלחה אדירה שכמוה לא נראתה בישראל מאז 1983 עם השיר "חי" של עופרה חזה שזכה גם בתואר שיר השנה... זה פשוט שיר השנה ולא יעזור לאף אחד, ומאוד עיצבן אותי שאף אחד לא טרח לבחור בשיר הזה... זה לא הגיוני, אין כאן הסבר אחר חוץ מקנאה! זו דעתי, והיא רק דעתי, אז אנא להגיב בסובלנות...

זיקי

New member
מרוב הסחפות שכחתי להסביר

בקיצור אני מאוכזב מזה ששירי לא מוערכת מספיק, ובגלל זה היא לא זכתה עדיין בזהב... אפשר לשמוע הרבה הרבה אנשים שאומרים ששירי היא סתם זמרת, שהיא פרחה, שהיא משתמשת בגוף שלה כדי למכור אבל מעטים האנשים שלא אוהבים את הראל מויאל או שחושבים שהוא אינו זמר תגידו מה שתגידו, זה נכון

למעלה